89

Анонимен

преди 5 години

Имало е тежка връщанка.

88

Факт!

преди 5 години

Честито на всички графаджии най-сетне нещо модерно.Кадилакът на самолетите.

87

Сата НАТО

преди 5 години

Как пък един не се намери да критикува този избор-И какво да му критикува?Хайде критикувай - има спецификации на самолетите и Ф-16 бие всички останали. Па ти си критикувай. Поне да имаше някакъв ценз за тая работа... Аз пиша от позицията на дипломиран авиоинженер.

86

PAUL GASCOINNE

преди 5 години

Базисното купе и кабина на Ф-16, Е РАЗРАБОТКА ОТ 60-ТЕ ГОДИНИ, А ПЪРВИЯ ПРОТОТИП Е СЪЗДАДЕН ПО МОДЕЛА НА Ф-14 И Ф-15 ТОМКАТ (Джета на Томм Круз от ТОППГЪНН 1985), СЪС ПЪРВИ ПОЛЕТ 16 АВГУСТ 1974 Г. !!...После е прераборен в два основни варианта--лек и бърз с един коккпитт, и двуместен .Тези промени забавят официалното му приемане на въоръжние дооо 1981 и 1982 г.

85

Мнение

преди 5 години

Мислих, че вече не ги произвеждат.

84

Анонимен

преди 5 години

Идеално!

83

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА САЩ защо са подписали договор с ЕС за безвизов режим и не го спазват?

82

Анонимен

преди 5 години

Язък, Радко нема да вземе комисионни за нови *** са дантели на Деса, пу

81

мен

преди 5 години

До бг а намери сега мас или джумерки всичко вкарват в салама плюс соя

80

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко САЩ ни уважават като партньор в НАТО, нека да ни подарят 200 броя Ф-35.По добре не Ф-35, че пак са го изтелили от въоражение заради дефекти, а и един им падна. Виж с Ф-22 да сменим Миг-овете да ни подарят ще бъде добре.

79

Анонимен

преди 5 години

Килърито пък беше обвързала падането на визите с приемането на АКта и шистовия газ в Добруджа.... Американците си гледат тяхните интереси.По -интересното е друго - защо вместо да купуваме силна зенитна система, ние купуваме самолети? кого ще нападаме?

78

Донъкоплатец

преди 5 години

А сега да ги плаща тоя който ги е поръчал.

77

Анонимен

преди 5 години

Дано само нашите не се поддадат на руския натиск и да се откажат! Ф-16 е възможно най-добрият избор, предвид задачите, които стоят пред нашите ВВС

76

Аз

преди 5 години

До 72 за миговете ще зависим от Русия, а ремонта и поддръжката на F16 сами.ли ще правим или от кого ще сме зависими? Обективна оценка под натиск няма. То не беше американския посланик, замНа държавния департамент все загрижени хора за България

75

Анонимен

преди 5 години

до 80 не четеш новини от САЩ - питаха Тръмп за визиете още в началато на мандата му и той каза, че има ЗАКОН в сащ - която страна има емигранти, при които над 3 процента е престъпността не плучава визи. Българите са известни с 15 процента престъпност в САЩ (ромите се водят българи) и изключено в близко бъдеще да паднат визите за нас.

74

ПроСоТо

преди 5 години

не е зле да уточним и още нещо:-Гледам мажоретките подскачат ,че понеже сме в НАТО,"трябва" да купуваме САМО натовско оръжие...Разбирай-американско....Но драги мои,НАТО е ВОЕНЕН съюз,НЕ ТЪРГОВСКИ!!!!!!!!..Разбира се за краварите,държащи бухалката,тая логика нема никакво значение....Нито за слугите от "периферията"..

73

Станка

преди 5 години

Предпочитам Москвич 408 пред някакви си Ф-16

72

мен

преди 5 години

До логичен избор от кого ни пази не разбрах или членството ни в нато е данък спокойствие по скоро да не ни се случи случката на Сърбия или Кипър и то не е гаранция

71

Свободна Калифорния

преди 5 години

Като ще бъдат американски бараки, защо не Ф-35 ??????????????

70

Анонимен

преди 5 години

Сащ и Русия в момента упражняват рекет. Например в момента където има Пейтриът няма C-300/400 - и обратно. Трета зенитна система май не е известно да се прилага някъде. Това не просто купуване на отбрана, това е политика. Сащ продават само на своите най-близки съюзници и то за много пари, а Русия- почти на всеки и се опитва да "откъсне" сфери на вляние от САЩ. Не е без значение дали ще си купиш СУ/Миг или "ефове". Това е символ към коя политическа система си свързан.