10

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 5 години

Хвърляй атома, Владимире! По задокеанските психопати - те са най-големите бъркачки на всички проблеми. Отрови земята им с полоний и уран, да изгрее ядрената гъба над ционистки Уошингтън.

9

Неутрален

преди 5 години

Досега Русия плашеше ли Европа с ядрен удар,че да се налага разполагане на ракети на териториите на бившите соц. държави.Меко казано е неразумно да поставиш ракети,които автоматично се превръщат цел на Русия.Америка пак желае да воюва с Русия с чужди Ръце.Ама,ако се стигне до конфликт,ще гинат Европейци,не Американци.Макар,че при някакво воено развитие,не вярвам и САЩ,ада останат сухи.

8

Анонимен

преди 5 години

Правилно! Време е вече някой да плати за неоколониализма и заробването на източна Европа. В западна Европа бивши колониални бройки от шитхолите се опитват да го играят колониазатори, към гастабайтерите източноевропейци, но идва време да се срине всичко.Като нямате достатъчно ядрени бункери, къде сте тръгнали да се ежите на всеки? Дойдохте и демократизирахте Югославия с бомбандировки, и си мислите, че хората не помнят. Всичко се връща!

7

От Австралия

преди 5 години

Крайно време е Велика Русия да изпепели джендрска европа. Содом и гомор Бог ги изпепелява с огън и жупел, тоест ядрено оръжие. Господ ги търпя, но вече е време единственият народ, който му остана верен да извърши делото Му!

6

Барселона

преди 5 години

Държавите ще бъдат ядрени пустини...ок..ами ако тези държави използват ракетите от САЩ...каква пустиня ще стане Русия...мерим си п....те...

5

Анонимен

преди 5 години

А кой ще им копува газчицата тогаззззззззззззззз??????????

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе само радев, а и тиквеника!

3

Анонимен

преди 5 години

Слава Украйна, мръсни кремълски и'юроди!

2

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

А....ТЕ РУСНАЦИТЕ , ДАЛИ ШЕ ЦЪФНАТ...??!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е света да срине тази ***!