58

мак

преди 11 години

Толкова е отвеян, на коя планета живее?

57

nonn

преди 11 години

А на Датчаните заплатата каква е? Питам аз!

56

Анонимен

преди 11 години

Генералния проблем на цялото управление на България и нейното стопанство е че никои от управляващите си няма и понятие от ценообразуване. Цените на продуктите и услугите в БГ се "смучат от пръстите". Евтини суровини, евтин труд - скъпа продукция единственият начин това да се получи е жаждата за бързи печалби на разни "бизнесмени" и "управители" на разни фирми и дружества. По същия начин се "оформят" и държавните такси. Как ще се оправи тази държава не знам!?

55

Анонимен

преди 11 години

По нагло животно от това виждали ли сте. Какво ме сравняваш с датчаните бе, тези са с едни от най-високите доходи в света не в Европа. Когато дойде новата зима ела у дома да се чудиш и да ми направиш разходен план за месеца при 260 лв. пенсия на майка ми- 210 лв. за ток в най-студените месеци и 80 лв. всеки, ама всеки месец за лекарства. И докато се чудиш се сети за оня от кое родопско село беше параджия дето вади на хората зъбите с ***, че нямат пари за зъболекар.

54

lqlq

преди 11 години

Сит на гладен не вярва

53

rumen221

преди 11 години

Приятели,Плевнелиев, като всеки "БУДА-ла" е със сбъркани причинно-следствени връзки...1. Като президент на България, вместо да се радва, че производството на ток в България е ДВА ПЪТИ ПО-РЕНТАБИЛНО ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО СЕ... ВЪЗМУЩАВА...И2. Вместо да се ВЪЗМУЩАВА, че заплатите ни са от 10 до 30 ПЪТИ ПО-НИСКИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ - ТОЙ СЕ РАДВА НА "ЗАБОГАТЯВАНЕТО" НИ...3. ТУК НЕ ПИША (дума означаваща пълна интелектуална неадекватност).

52

Анонимен

преди 11 години

Хайде да искаме оставката на президента! За такова изказване в горе-цитираните страни "глави взимат", да се разбира "искат оставки"! Да правим протест! Да се маха и този!

51

Анонимен

преди 11 години

Не може човек да е толкова ***. С 310 лв. минимална заплата, нека сам направи сметка какви са цените на ток, вода, парно и какво ли не. От неговата камбанария може да е евтин, но пенсионер с 200 лв., че и по малко няма как да покрива разходите си. Нека да ггледа от позиция на народа, а не от негова.

50

Анонимен

преди 11 години

Айде, пак се почна.*** ли си, Плевнелиев, или на такъв се правиш.Нека заплатите и пенсиите да станат като тези в Дания, пък нека и тока да стане като тяхния.

49

Гошко

преди 11 години

Ей *** долен, ти та*ак ли си правиш с българите или к'во?!

48

526

преди 11 години

Требе първо се санират бетонните червени тикви бе !

47

Анонимен

преди 11 години

НАПРАВО СЪМ ИЗУМЕН ОТ ОТКРОВЕНАТА МАЛОУМЩИНА НА ТОЗИ *** - РОСЕНКА ПЛЕВНАЛИЕВА! ТАКЪВ *** ДО СЕГА НЕ БЯХ ВИЖДАЛ ДА НИ УПРАВЛЯВА. КАК НЯМАШЕ ПОНЕ ЕДИН МЪЖ ДА НИ СЕ ПАДНЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ОСВЕН ЧЕ ТОКА НИ Е НАЙ-ЕВТИН, ПАРНОТО СЪЩО, ЛЕКАРСТВАТА СЪЩО, ХРАНАТА СЪЩО, А ЗА БЕНЗИНА ВЪОБЩЕ ДА НЕ ГОВОРИМ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКО НИВО НА ОБРАЗОВАНИЕ, КУЛТУРА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ВСИЧКОТО ТОВА НА ФОНА НА НЕОПРАВДАНО ГОЛЯМАТА СИ ЗАПЛАТА, ПЕНСИЯ И РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ ЗА ВСИЧКИ СЛОЕВЕ?!?

46

Нели

преди 11 години

Наистина Плевнелиев е пълен ***. Не обичам да обиждам хората по принцип, но как може да направи това изказване. Сравнява ни със страни, където доходите са десетки пъти по-високи от нашите, то според неговите сметки ще излезе, че живеем в най-евтината и уредена държава.

45

Анонимен

преди 11 години

Това мога да го коментирам само така: Лъжец! Не ми обяснявай каква е цената на тока. Кажи какви са крайните сметки, които идват до потребителя. Някои сме поживели из Европа.

44

.....

преди 11 години

Повечето писали коментарите отдолу сте завършени ***!Човека се чуди защо протестирате за цената на тока,а няма протести за заплатите и стандарта на живот!Ама така е най-лесно,четем само заглавието и почваме да пишем глупости!

43

?

преди 11 години

Какво значи това бе *** ? Защо не поживееш с 500 лв на месец ?Защо не се замислиш за икономиката и заплатите .Чуди се защо хората протестират ?А ние се чудим ти. какво правиш в Президенството !

42

fasfasfas

преди 11 години

А заплатите дали са ни като на датчаните

41

Анонимен

преди 11 години

Е ТОВА ВЕЧЕ СИ Е ЧИСТА МАТЕМАТИКА-АКО СРАВНИМЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ДАТЧАНИТЕ С НАШТЕ- ИЗЛИЗА ЧЕ ТЕ ПЛАЩАТ 5 *** ПО ЕВТИНО!!НАГЛИ СТЕ БЕ НАГЛИ И ГАДНИ ***. НАЛИ В ДАНИЯ ВЗИМАТ 10 ПЪТИ НАШТА ЗАПЛАТА КАК ДА ПЛЩАМЕ 3 ПЪТИ ПОЕВТИНО БЕЕЕМАТЕМАТИК С МАТЕМАТИК!!!!!!!!...пРЕЗИДЕНТ!

40

fatoshnaz

преди 11 години

Ти знаеш ли стандарта на Датчаните. Ние за сравнение ли сме въобще ?

39

Чудомир

преди 11 години

Аз пък се чудя защо некадърника взима заплата и се ползва от облаги.