47

Анонимен

преди 11 години

Тиквуня виждате ли го снимката, чеше на Тато въшливите подмишници хахахахха

46

Анонимен

преди 11 години

Oshte po Osmansko vreme,osmanliite sa kazali----ot Shop hubavo ne chakaite te i vas Bulgarite shte prodadat samo i samo te da sa dobre------

45

Анонимен

преди 11 години

виновно е правителството,избрахме герб за да стане по-добър живота,те го докараха с 100 години назад,вкараха ни в калта от която не ще излезем скоро ,впрочем още потъваме,мизерия,глад,увеличи се 100 пъти безработицата,фалираха хиляди фирми,ща неще ще гласувам за БСП или ДПС,НИКОГА-герб

44

Mr. Killer

преди 11 години

67,ми аз не съм ял, щото отдавна не живея в клозета, ама виждам на вас ви се услажда все повече мизерията, единственият народ , който обича да тъне в мизерия и да хапва собствените си изпражнения.

43

Анонимен

преди 11 години

Каква демокрация е нашето?Всички политици, ходжи, попове, равини, писатели, артисти, художници, журналисти са агенти на ДС.Къде са чистите хора?Всеки по известен е агент на ДС.Как да има промяна?

42

Анонимен

преди 11 години

Гавазина на Тато, дето му разтриваше ушите, стана премиер хахахахахахахахахаха!!!!!!!!!!!!

41

Келчев

преди 11 години

В тези коментари всеки си говори с него си.....

40

до 59

преди 11 години

***.а Майна, а що не каза за икономическият ръстеж при бай Тошо- заводите работеха на макс? Защо не каза че нямаше безработни при бай Тошо? Защо не каза че нямаше *** да ровят по кофите и *** да крадат? Защо бе, скапан ***? Или казваме само това което ни е удобно, а? *** насрана!

39

Анонимен

преди 11 години

КПСС=БКП=ВЕЧНА СЛУЖБАКПСС=БКП=ВЕЧНА СЛУЖБАКПСС=БКП=ВЕЧНА СЛУЖБА !...БЪЛГАРИЯ ВЕК И ПОЛОВИНА Е РУСКА КЛОАКА...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ !...РАЙ ЗА ОХРАНЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ ЧЕРВЕЙ..

38

до 57

преди 11 години

Забрави ГЕРБЕРАСТ.

37

dft

преди 11 години

В Бг в момента властва мафията !

36

Mr. Killer

преди 11 години

154, на снимката виждаме едно нищо, вакуум, който си хапваше вносни марули, докато ти ръгаш радиационни такива.

35

UK

преди 11 години

Наистина ли има толкова заблудени необразовани грухтящи селендури които все още подкрепят геноцидът Герб?Това се нарича мазохизъм.

34

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали въобще някой от българите иска Т.Ж. да се върне (е той е труп де).По-скоро е някакво идеализиране на миналото и непомнене на това, което беше тогава.Всеки тогава беше недоволен от високите цени, от ниските заплати, от дефицита на стоки, от безумията на партията.България пропусна икономическият бум на запада след втората световна. Подари областта Македония на Сърбите (Югославия), ликвидира интелигенцията си и финансовият си елит. Унищожи политическият си елит. Затвори границите за своите граждани.

33

Питащ

преди 11 години

ПИТАМ СЕ ДАЛИ АКО БЪЛГАРСКИ ПРОФЕСОР НАЧЕРТАЕ МРАЧНА СЪДБА ЗА ГЕРМАНИЯ ЧЕ БЪДЕ ОТРАЗЕН КАТО НОВИНА В "ТОП" НОВИНАРСКИ САЙТ В ГЕРМАНИЯ.Очаквайте утре чилийски яновидец побликувал мрачно съновидение за България в колонка на последната страница на чилийски двуседмичник.

32

do 33

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен с теб, много точен коментар. За 20 години облъчиха хората, че при бай Тошо било зле. Който е тъпуряга да вярва. Факт е че тогава България беше фактор на световната сцена. Сега сме 6 милионна застаряваща нация с милион и половина ***. Няма армия, няма ценности. И ако сме честни пред себе си трябва да признаем че до 50 години ще зачезнем като държава или поне няма да съществуваме в този си вид. Жалко наистина...

31

станишев

преди 11 години

еееее,колко е просто който иска бай Тошо ,да иде при него ха ха хаааааааааа

30

Анонимен

преди 11 години

Немците,какво са се загрижили от нашето възраждане?? Защо не се замислят за тяхно (евентуално) ХИТЛЕРОВО възраждане???

29

ДО 45/ТА КУХА ЛЕЙКА

преди 11 години

БАНДИТОПАРТИЗАНСКОТО КОТИЛО НА ПРАВЕШКИЯ ТАРИКАТ И БАНДИТОПАРТИЗАНСКОТО КОТИЛО НА СПИНИШЕФ С КРЕМЪЛСКАТА МОДЕРНА ЛЯВА СЕМКА СРЕЩУ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ С ЦЕЛИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ АРСЕНАЛ ОТ ЛИЦЕМЕРИЕ И НАГЛОСТ В БОРБА ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА,А ЗА НАРОДА...НАЙЙ--СКЪПАТА ГАЗ,НАЙ--НАЙ--МИЗЕРНИЯ ЖИВОТ И НАЙ--ТЪПАТА УПРАВА...

28

radioprestilka

преди 11 години

Мдам първо е Шенген, не ни пускат, после вице за ЕНП от ГЕРБ не приеха, преди дни междинен доклад намек направиха, изолация на партия ГЕРБ както и Премиера на международна сцена е видима с просто око! Сега направо си казват, че се задава нов тоталитарен режим, той не се е задал, той вече действа!