98

от 107

преди 12 години

...Могат да си заврат скапаните чорапогащи от *** си тикви в задния двор. На к.ра на Путин ще седнете както вие, така и Обама и Меркел и който иска още. Скапани палячовци. За свободата си едно време са се борили Васил Левски, Мартин Лутар Кинг-***, Спартак...к'ва свобода, к'ви 5 стотинки за тия скапани изчадия. Ще ви навре пънка Путин драги руски изчадия в задните части отсега нататък. Гледайте само....Да живее Русия и Руския барод с неговите християнски ценности.*** в панделата.

97

Маймун кръстоносец

преди 12 години

Опусиха ги!Въпреки кресливите и лицемерни западни кресльовци!

96

подай си оставката

преди 12 години

Политтехнолозите на фалиралия селски цирк Порисофф продължават да ни сервират евтините си номера от рода на грижа за свободата на руските к*рви от *** Riot,("п*тки на бунт"). Постановката е слабоумна, пропагандата е лъжлива, стереотипна, тривиална, банална и лишена от фантазия. Другарю, член на БКП, Борисов, подай си оставката!

95

Анонимен

преди 12 години

Една от тези парцали била известна с това, че правила секс на публично място... докато е БРЕМЕННА! Е, кажете ми, тази *** само с едно порицание дали ще се вразуми?

94

си

преди 12 години

Путин е политик от световна класа. не е като нашата тиква да е на всяка манджа мерудия.това ако беше бг проблем, представям си винету какви простащини щеше да ги къдри по телевизиите. ужас!

93

Анонимен

преди 12 години

Ако тръгнем по тази плоскост - какво лошо има в свастиките и да не изброявам нататък. Каква е тази избирателност - лицемерие. За Путин не знам, но да се подиграват с Православието вече идва в повече. Господ да въздаде.

92

Свобода за Асанж

преди 12 години

Медиите раздуха новините за руските пикли, а казаха само половин дума за Асанж и заканата на британските власти да нарушат Виенската конвенция и да нападнат посолството на Еквадор, за да арестуват автора на Уикилийкс. Британските сайтове са пълни с критики към Хейг, Камерън и протести, че Англия обслужва САЩ, като иска да предаде австралиеца на Швеция, за уж сексуално насилие на 2 шведки преди години, а тя на САЩ, където го чака или доживотна или смъртна присъда. А свободата на неговото слово?

91

Мамантос

преди 12 години

Атлантическите сатанистки *** реват като попарени. Да си реват колкото искат; Русия е велика сила, и не се влияе от лаещи ***. Това не е България, управлявана от куртизани и *** на Новия световен ред, я!А к****тата си го заслужават.

90

преводач

преди 12 години

*** Riot, преведено на български означава "п*тки на бунт". Кой от вас ще заведе дъщеря си на концерт на група с такова име?

89

за мислещи хора

преди 12 години

103. Иронията ти е по-малка от тъпотията ти. Вчера нацапаха за пореден път руски паметник. Онзи ден искаха да махаме Ботев,Вазов и левски от учебниците. По-онзи ден младежи от малцинствата се снемаха как чупят паметници и кръстове в едно българско гробище. Още по оня ден един лидер на партия си беше сложил фес и издигнал паметник на Сюлейман паша,който полицията разруши. Преди месец стана първият атентат на летището в Бургас. Стотици "студенти" учат правата вяра в Сауди Арабия и други страни

88

до 110

преди 12 години

И после Европа се застъпва зад тези ПИЛИ( щях да ги нарека уродливи създания, но те все още не знаят що вършат...малките пикли с пикли). Е как няма, като в Европа и САЩ това поведение на подобни ПИКЛИ и Пикльовци е нормално. Щото видиш ли били със свободно мислене и не се притеснявали даже да си наврът на публично място замразено пиле между двата крака. Ей, голям кураж се иска за това да знайте! И "Широка" СЛАВЯНСКА ДУША...както казваше Тодор Колев.*** които подкрепят тези ПИКЛИ-

87

Анонимен

преди 12 години

КГБ апаратчиците оцениха "заплахата" за режима на две години затвор !

86

Илко

преди 12 години

Путин си трае? Кой нормален политик , и още повече от ранга на Путин *** са занимава с такова дело и с тия *** просто са вижда разликата в класата на Путин и останалите западни политици и медии. Туй въобще нитрябва да е тама на обсъждане. Просто са опитват да ни принизят до тяхното ниво и нивото на ***.т.е . Днес Бг са смешни.

85

Александър Невски

преди 12 години

Рускините дават лош пример. Някой ден, в Александър Невски, ще се появи някоя българска пънк-банда на име бунта на пундите и ще запее: "Богородице, изгони пожарникаря!"

84

Иван

преди 12 години

Ич не ми дреме за руснаците, най - големите ни врагове. Такива катили като тях да се затварят, да се стрелят, да се пращат в каторга - само ще го преместя от левия в десния.

83

Анонимен

преди 12 години

модераторе, защо цензурира думата ч и ф у т с к и, те възрожденците често са я ползвали. Знаели са кой е истинския враг още тогава.

82

хахаха,

преди 12 години

светът срещу? кой свят бе? на батман, който стреля в киносалоните, или на мадона, която прави стрийптиз по концертите? то па един свят, стой па гледай! простотия до шия!а *** реже лентички и консервира магистрален асфарт да ни храни зимъска, а? :(

81

някой

преди 12 години

Сега се самоизолирахте в света и вече на никой не можете да разчитате за защита и помощ. Което всъщност е и целта на задграничните кукловоди на тая кампания. Антируски кампании имаше преди всяка война на балканите и преди всяка наша загуба на територии. То това беше и целта на тези русофобски кампании. България да бъде изолирана. Сега изглежда някой отново е хвърлил око на земите ви и отново е решил да реже територии. Ама когато го разберат тъпите ви бавнозагряващи кратуни ще бъде много късно.

80

Мартин

преди 12 години

И 31-ви век да сме, християнските храмове ще са си християнски храмове. Бог не се променя, не се влияе от времето. Така че 21-ви век сме не означава нищо, освен някаква мантра за безбожници. Видиш ли 21-ви век сме и трябва всички морални бариери да паднат и да превърнем цивилизацията в ***. Християнската религия е стожер на морала, всяка добродетел се подава от Бога, а Той е Свят и Съвършен. Не можеш да поругаваш Бога. Путин може, но Бога не, защото заради него сме живи и всичко.

79

До 96

преди 12 години

У нас комунистическите мутри дойдоха на власт през 1944г и досега не са падали от власт, независимо че някои са се "пребоядисали" и се правят на десни, но можеш ли от комунист да станеш нормален, все едни магарето да стане расов жребец. България ще се оправи когато избесим всички живи членове на ЦК и Политбюро, с други думи родителите на на цялата сегашна политическа класа, а познайте кога отрепките ще го допуснат??