137

Анонимен

преди 12 години

Социологическите агенции посочват примерни резултати, а "нашата полиция" и членовете на избирателните комисии които преобладаващо са ог ГЕРБ и Атака ще ги "потвърдят" на изборите. Това ще са първите избори на които ще се познае резултата до втората цифра след запетаята, така че да им е честито на избиращите, те вече си избраха Боко, а той ще наложи останалите.

136

Анонимен

преди 12 години

СЛЕД КАТО ПЛЕВНЕЛИЕВ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ МОЖЕМ ДА СМЕ СИГУРНИ НА 1000% ЧЕ ВТОРИЯ МАНДАТ НА ГЕРБ Е НЕИЗБЕЖЕН.А ТОВА БСП-МАФИЯТА ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ.ЗА ТОВА СЕГА ИСТЕРИЯТА И ПАНИКАТА СА MAX.УЖАСА Е СТРАХОТЕН ИЗ БСП-СРЕДИТЕ.А НАЙ-МНОГО ЗА ГОЦЕ И ТРАКТОРА ЗАЩОТО ЗАТВОРА ИМ Е В КЪРПА ВЪРЗАН.

135

до 120

преди 12 години

Ти сигурно познаваш само майка си и татко си.

134

Анонимен

преди 12 години

ТА ТЕ ИЗБОРИТЕ ВИНАГИ СА СЕ НАГЛАСЯЛИ САМО ОВЦЕТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ИМАТ ИЗБОР

133

Всеки 11ти ДА ВИ ЕБ

преди 12 години

Поредното цоциологическо псевдо изучаване

132

Анонимен

преди 12 години

Аз пък не мога да повярвам, че след всичките глупости и лъжи на Падаря, все още има хора които биха гласували за ГЕРБ

131

Анонимен

преди 12 години

Освен социолозите и подредбата на планетите сочи Росен Плевнелиев като следващия президент. В интервю астроложката Оксана Станчева анализира възможностите за победа на основните претенденти и бъдещето им след вота. Калфин ще намери друго хубаво място във властта, Кунева ще остане в политиката за разлика от Стефан Данаилов, който ще се раздели с нея, а Волен вероятно ще се опълчи на ГЕРБ. Бойко Борисов ще остане дълги години в държавното управление, а през 2014 г. има всички шансове да се ожени.

130

Анонимен

преди 12 години

Бъдете честни,и кажете:какво направиха Герб през тези 2.5год. като изключим пиар акцията която правиха на Плевнята,тя си беше чиста подготовка да се вземат тези избори,и след тях ако спечелят, никои да не може да шава...в всичко това си има далечна стратегия...повярвайте ми...знаете монополите в България как се *** с нас,ако Герб вземи власта....като монополисти в всички нива,ще ни тъпчат здраво...

129

VoB

преди 12 години

По манипулирани избори не сме имали досега. ГЕРБ започнаха да ме отвращават с цялата си полицейщина, контрол над медиите и подкрепата за Цар Киро. Дори няма да споменавам икономическата и социална обстановка в страната. Нея може да я осети всеки, който не влиза в графата милионер. Но най-много ме дразни комбинацията от некадърност и самодоволство и то от зле свършена работа.

128

Анонимен

преди 12 години

долу бсп и герб=бкп

127

12412

преди 12 години

ха ха ха ха ха а ха Майтапчии !

126

Анонимен

преди 12 години

КОМУНИСТИТЕ И БОЛШЕВИКИТЕ СА РОДЕНИ ЗА ДА БЪДАТ СЛУГИ НА ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО.СВЕТА ГИ ИЗПУСНА ЗА 50-60 ГОДИНИ ДА ИМАТ ВЛАСТ В НЯКОИ ДЪРЖАВИ НО ТОВА ПРОСТО Е ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНО-ТЕ СА РОДЕНИ ЗА СЛУГИ.И СЕГА КОГАТО ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО ЕЙ ТАКИВА КАТО ТОВА СЪЩЕСТВО РЕВАТ И ИСКАТ ОТНОВО ВЛАСТ----НЯМА ДА СТАНЕ...СВЪРШИ СЕ ТАЯ.ОБЩЕСТВОТО НЯМА НУЖДА ОТ ТЕЗИ ***....БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБПЛЕВНЕЛИЕВ ВЕЧЕ Е ПРЕЗИДЕНТ.И ВЕЧЕ ВИЖДАМ КАК АРЕСТУВАТ ГОЦЕ И ТРАКТОРА.ЗАТВОРА ГИ ЧАКА...

125

ИСКАТЕ ЛИ ПАК

преди 12 години

Хората явно имат къса памет, заради това ще изброя следното, което е чудо невиждано в Европа поне: Смяна на режима и режисиран терор от МВР, чрез мутри с бухалки, силово застраховане, а който не иска му се пали магазина, а колата се краде.Мораториум върху външните плащания наложен от Луканов.Две купонни системи за продукти от първа необходимост, без да има световна криза от баба ми знам, че купонна система е имало само по време на война.Хиперинфлация - в чужда валута заплатата ми, като счетоводител бе 7 долара, източване на банките, кредитни милионери ненаказани, финансови пирамиди, невиждана контрабанда по време на югоембаргото, незаконни фабрики с алкохол менте, който изтрови населението, никакво медицинско обслужване хората си носеха консумативи от вкъщи, както и чаршафи при настаняване в болница.Небивало производство на наркотици лаборатория в Опицвет е разбита, а комунистическия водач оправдан - 2 тона наркотик бил за лично ползване ?! Симбиоза между престъпност и МВР Румен Петков си имаше ядро, с което изпълняваше частни поръчки по подслушване, проследяване, дори и за убийства.Срещаше се с братя Галеви и Алексей помака. Безброй заменки на принципа кон за кокошка, неспирни поръчкови убийства и отвличания.Спряха ни парите от ЕС. По времето на Царя става гаф Милен Велчев е засечен с углавни наркоразпространители и контрабандисти в Монако Бойко Борисов подава оставка в знак на протест. Галивите си командват Дупница, като свое владение. Заместник шефа на ГДБОП Иван Иванов е хванат и отстранен от работа заради чадър над алкохолния бизнес в БГ. Ахмед Доган взема над 1 милион лева хонорар (подкуп), като хидролог без диплома КОШМАР, -------------- какво става в момента ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ се опитаха да разбият туризма в България и да предизвикат этническа война . Разберете и запомнете че ЕС не иска да контактува с КОМУНИСТИ ..

124

Анонимен

преди 12 години

ДА ГЛАСУВАТЕ , ДА НЕ ГЛАСУВАТЕ, ПАК ЩЕ ГЛАДУВАТЕ И РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ ПСУВАТЕ. Друго какво да направите решението е РЕВОЛЮЦИЯ.

123

Анонимен

преди 12 години

боце се борил срещу комунистите ще умра от смях

122

Mnje

преди 12 години

Ако това е вярно то максимата *** НАРОД = СЛАБА ДЪРЖАВА ще бъде по вярна от всякога, защото ние непрекъснато експериментираме със все по-некомпетентни "управляващи" и сега ако ГЕРБ спечели и това, то българският народ си заслужава точно това = МИЗЕРИЯ

121

Анонимен

преди 12 години

Ние сме сме за Каракачанов - най-опитния , най-честния към избирателите политик.

120

Кутев

преди 12 години

хайде, другари, старайте се повече

119

Жоро

преди 12 години

Аз пък ще гласувам за Меглена ! Тя може да се е омъжила за Андрей Пръмов, но баща й и брат й са интелектуалци, лежали в концлагера Белене, докато бащата на Плевнелиев е бил комунистически функционер. Освен това интелигентните жени печелят по-голямо доверие у Европейските ни партньори !

118

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ Е С ГЕРБ.