20

Нов морал

преди 13 години

Ще гласувам за когот си искам!:))) Така като ти гласуваш за когот си искаш! Хайде чупката от форума, че му сваляш много интелектуалното ниво!:))

19

анонименс

преди 13 години

бе такива като тебе гласуват само за ДПС

18

ЖИК-ТАК

преди 13 години

ДО 13.ДОГАНЕ, МЪЛЧИ ДОГАНЕ !!!!!

17

Зелената барета

преди 13 години

При въпрос на журналистите дали ще има коледни добавки за пенсионерите, Бойко избълва жупел и пепел: "Да си ги търсят в метрото". Това беше много мерзко изказване. Със същия успех Бойко можеше да ги прати при гаджето на заварената си дъщеря, което е гушнало 50 млна лв. като подизпълнител на строителството на една от станциите на метрото.

16

локо

преди 13 години

Е тоя лудия сам ще си пише то се видя, айде лека.

15

Иван

преди 13 години

до анонимен 3 и други подобниА кой ще подслушва ПОДСЛУШВАЧА?Тази игра сме я играли!

14

Анонимен

преди 13 години

Всички знаят, че подлушването засяга 100 % от хората по ключови думи.Важното е, че като Лъчо Мозъка да не се дънят, щото (абе не знам що...,така и така се е видяло накъде отивтат нещата, дано кукловодите подберат малко по-грамотен вожд)

13

kючуков

преди 13 години

Мноооого си болен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

Нов морал

преди 13 години

13Че кой ще гласува после за ГЕРБ:))))))

11

kючуков

преди 13 години

нещо е подразбрала калинчето за бойковите далавери и чаоо.......

10

кючуков

преди 13 години

Нали има достатъчно комплексирани ***, които му вярват, ти не искай от гербер да има толкова акъл, че да връзва нещата, сложничко им е да говорят незаучени фрази, как иначе биха се поклонили на един наистина *** пожарникар, който е маша в ръцете на един болен мозък като Сидеров, а рече Сидеров да му хлопне дъската, а паднал бойко на земята, но това са сложни неща за герберчета, те колко ли останаха амаа...........хахахаха

9

Спонги

преди 13 години

Подслушват за да задушат критиката срещу себе си и за да се задържат по-дълго на власт. Ако имаше полза от подслушването, контрабандните цигари нямаше да са на пазара. Пазят си далаверата. Тодор Живков е идолът на ББ. Мизерна държава.

8

Ноу Комент

преди 13 години

Именно защото трябва да разберат, че ще са подслушвани :)))) Просто ги съветва да не правят далавери толкова явно. Странно е как 1 година си мълча за Калинчето....

7

нула осъдени

преди 13 години

тва *** не се ли сеща, че хората като знаят, че са подслушвани, няма да говорят за далавери по телефона? и че ако въртят далавери за милиони, винаги могат да си купят заглушители, да си уреждат срещи на сигурни места и т.н.?

6

МаккартиСталинов

преди 13 години

Подслушването е най-вече далавера с изнудването. Необходими са условия,при които не се налага подслушване. Но и поне малко акъл.

5

Нов морал

преди 13 години

Само така Боце:)) Подслушвай всичко! *** не си сложим на баба ми в нужника на село жички:)) Накажи виновните! Как ще разбереш кога на теб и Цецо ви готвят атентати:))) Заверата я правят в селския нужник! Каквато целта, такава и обстановката:)))))))))

4

брус

преди 13 години

до 1 - wiktor - е - е тебе със сигурност са те ритали в главата

3

Анонимен

преди 13 години

малко полицейски подход, но по-добре така, отколкото да се краде

2

Гошо Тъпото

преди 13 години

Аз за туй не говоря по...телефони;не че някой ще ме...подслушва,ами нямакакво да му...кажа.

1

wiktor

преди 13 години

Мачкай Бойко! Ритай и чупи червени глави :)