90

Ха

преди 1 година

Патриотичен бетонец по целия Рожен, да се изсечат дърветата , да има и за паркингче ! После , ама водата дойде и ми отнесе къщата... ееее ся, като не остана място по морето да се лее бетон, почваме и в планината !

89

Комунарник

преди 1 година

Нали всичко в тази безкрайно ограничена държава-руска животинска тоалетна се прави с единствената цел нашите хора да вземат парите и после да дадът процент нали ;)

88

До бат Гошо

преди 1 година

Факт, но това не означава, че трябва да се комплексиран от подобни проекти. Щото хората инвестират в други неща за да си развиват и налагат културата- най вече в телевизионно време и разни там много гледани сериали чуждоезични , но за там ни вопъл ни стон

87

Папо

преди 1 година

БСП ще събира последователи на Бузлуджа, а Президента като направи нова лява партия,след мандата ще си ги събира на Рожен. Ей опасни са тия комунисти,все ги влече към култове и бетонни грандомански паметници.

86

aa1820

преди 1 година

Долу ръцете от бълг. природа! Пълна гнусотия е тази идея, патриотизма не се измерва с тва колко ти е голям пилона или знамето...

85

Анонимен

преди 1 година

Знамето е проблем, прегръдка с мафията - не.

84

фафга

преди 1 година

До Бат ГошоЯвно и в щатите страдат от тоя комплекс, защото там знамето им е и на тоалетната хартия

83

Истинското

преди 1 година

Българско знаме е зелено с лъв и надпис Свобода или смърт а това нещо шареното какво е аз не го припознавам като българско за мен е нещо като знамето на дъгата!

82

Granik

преди 1 година

Павилиони за кюфтета и бира ,ще има ли после под и около пилона за наши хора ......и няколко масички с чадъри

81

faga

преди 1 година

ако беше знамето с дъгата щяха да приветстват

80

Анонимен

преди 1 година

Тролска кампания, а не вълна от възмущение.

79

Анонимен

преди 1 година

а паркинг ще има ли

78

Анонимен

преди 1 година

Украинското ли знаме ще се вей!?

77

Нетрябваше

преди 1 година

Да давате толкова народни пари за тая глупост.Отвращение и срам изпитвам че съм българин.България е ченгеджийница,милиционерска държава.Мечтата ми е да бях швейцарец.Господ не е българин.

76

Дедо

преди 1 година

Същата безсмислена работа ,са и двата огромни пилона със знамена ,във Варна. Тогава когато ги поставиха беше пак грандиозна схема .

75

Анонимен

преди 1 година

Сложете американско или турско знаме и ще мирясат. Може и онова шареното с дъгата. него всички го харесват.

74

Реалност

преди 1 година

Идеята е глупава , но не е ли по глупаво да дадеш 1 милиард за чужденци , които идват тук за да ги издържаме , когато нямаш пари за собствените граждани пострадали от наводненията или с гордост да организираш гей паради .

73

Бат Гошо

преди 1 година

Да трупаме самочувствие с един пилон и много бетон, е същото да разправяш колко си велик, щото ти бил голям... Патриотизма не е в грандоманските проекти или да повтаряш имената на хората дали живота си за Родината. Патриотизма е в действията на всеки, така че когато споменават българите, да е с почит и уважение и да ни сочат за пример. Те и сега ни сочат, ама като крадци на колелета в Германия или пък като тарикати, които се стараят да прецакат всеки. Евгати патриотизма...

72

Анонимен

преди 1 година

накрая на пилона ще се вее украйнското знаме и знамето с дъгата...

71

До липсата

преди 1 година

Каква липса на средства бе аланколоу? Колко отдавна беше скандалът за 500млн ли бяха дето са потънали, а няма един ремонтиран язовир или изчистено корито на река? Всяка година дават по тв отчаяни хора след наводнение? Не прилича ли на ситуациите след първият сняг всяка година, дето все ни изненадваше? И всяка година призовават хората да помагат кой с какво може, докато парите от държавата потъват някъде?