58

до Иво

преди 1 година

Само дето твоете е измишльотина, а Байдън наистина пита Зеленски :)

57

некра мятат

преди 1 година

В Чечня не напраиха ли същото. През втоарата фаза им намятаха цяла планина с ракети и какво...чеченеца окопан, вдигнал средния, чака тупурдията да свърши и не дава и педя от Грозни. И за какво бяха всички тези бомбандировки, кой се изръси до край?!

56

до 59

преди 1 година

Ало рузнак, аз съм българин и не съм гол и бос като тебе! Не си просете линча! ще ви го осигурим скоро... Ще ви отеснее България, предатели мерzки!

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Вече са останали само 30% от тия келяви Кинжали... Освен да убиват цивилни с тях друго не могат да направят." ------------------ грешиш.. това бяха последните. Те рашките и другите ракети отдавна ги свършиха, артилерийските снаряди тоже... сега стрелят по хохалите с перални, лопати и тоалетни чинии.

54

Анонимен

преди 1 година

Сега и Русия и Запада си чистят скалдовете за да напомпат с ново .

53

Военен брокер

преди 1 година

Проблема е ,че няма чипове вече ,а имат само 40 броя от тези ракети.

52

Иво

преди 1 година

Да питам Путин как ше връща тия милиарди...щото и Ци Пин го пита, аз за тва.

51

дедо ви

преди 1 година

За "братята" Мириканци сме една третостепенна колония,дори не ни пускт в тяхната свещенна земя без визи. Ние сме им като пушечно месо и военен плац за изпитания. "Нашите политици" допуснаха тази измяна и резил,продадоха ни за някой милион в офшорни сметки. Така че ,чакайте скоро повиквателни за да ви трепат в Украйна за благото на Америка!

50

Анонимен

преди 1 година

Пропуснато е да се спомене че "непобедимите" кинжал са известни с пословичната си неточност! В началото на войната с тях руснаците улучиха само една бензиностанция, а няколко паднаха в някакви ниви и мочурища на километри от целта, та за това и до скоро бяха спрели да ги използват!

49

това въпросче:

преди 1 година

Долна гавра с нация! Подсъдно по бг и европейското законодателство! махни го,ч е ...

48

Анонимен

преди 1 година

До перко "Въпросът е какво цели Путин с използването им;" ------------------------------ най-малкото показа на "колективния запад" и нато, че тези ракети не могат да бъдат спряни. Отделно и демонстрация за пред бъдещи евентуални купувачи.

47

Анонимен

преди 1 година

Президентът Байдън признал, че "Кинжал" е "почти невъзможно да бъде спрян". ... "Кинжал" е бавен в сравнение с "Авангард", който се движи с 27 МАХ в плътните слоеве на атмосферата. А какво ще каже байДжо за бавничката междуконтинентална крилата ракета "Буревестник", която може да лети в атмосферата колкото се иска и през където си иска? Днес сенатор Уикер каза, че Пиндостан не разполага със средства за защита срещу Руското ЯО и ТЯО.

46

до 50

преди 1 година

''Умно'' човече, НАТО няма ''такива'' ракети :)

45

Анонимен

преди 1 година

От *** трябва да остане само една яма. Няма какво да мелите езиците, на Путин му дреме на оная работа за такива като вас.

44

Емо

преди 1 година

Да питам Зеленски как ше връща тия милиарди...щото и Байдън го пита, аз за тва.

43

Анонимен

преди 1 година

ами време е НАТО да снабдим Украйна с такива ракети, да има реципрочност.. после реве джуджо,ч е Нато ескалирали конфликта...

42

Анонимен

преди 1 година

Русия общо взето е с две поколения пред краварите в ракетните технологии.

41

Анонимен

преди 1 година

Българските *** една година по-късно продължават с измислиците за руската военна мощ. Ако беше реална нямаше шест месеца да се мъчат в Бахмут, а щяха да са в Берлин.

40

Въпросче?

преди 1 година

Пичоове.....и на вас ли ви мирише на печена мръвка ? Мейд ин Украйна?

39

Анонимен

преди 1 година

ЗАГЛАВИЕТО НАПРАВО РЕВЕ ДА ГО КОПНА НА ПРОФИЛА НА ПОСОЛЯ НА САЩ И ГО ПРАВЯ...