17

Николай

преди 1 година

Браво! България и Русия братя за винаги!

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 А къде е реферндума за монархия в 1879 г. а ундерстан НАТИ фшаист.

15

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!!!

14

Коко

преди 1 година

Те руснаците им казват вие сте ни врагове, те викат слава на братска Русия. Те така едно време предателите са славили поробителите турци, предавали са героите ни и са си живяли добре на гърба на раята. Винаги ще има родоотстъпници и мерзавци, но българите са горд народ. Рано или късно истината си идва на мястото, историческата истина е една- руснаците откраднаха златния ни резерв, издържахме войските им с робски труд. Влизаха по къщите и изнасилваха.

13

Анонимен

преди 1 година

Ние имаме ли паметник на хан Аспарух в центъра на Москва? Не. Тогава не виждам защо трябва да има паметник на чужда армия в центъра на София. Това няма нищо общо с историята. Никой не я трие, просто искаме в България да се защитават българските интереси и да се издигат паметници на българи.

12

Анонимен

преди 1 година

До Петър Младенов Кой даде танкове на РСМ. Лостов, Фил Димотров Зелев и после Лойко.

11

50 човека

преди 1 година

50 предателя доведени партийно от издържаната от Русия анти Българска партия ... тези в Македония ядат бой а ние защо сме толерантни с тях не разбирам?

10

Анонимен

преди 1 година

30 години след падането на комунизмът , някои дървени глави продължават да са окупирани от съветска пропаганда .

9

Анонимен

преди 1 година

Слава России!

8

Анонимен

преди 1 година

"Да живее паметника на окупатора! Робско мислене, робски навици."-----------------Точно заради робското мислене на една шепа клоуни от ДБ се предлага да се маха паметника. Гледат да се натегнат пред Вашингтон, докато дори Германия не смее да маха своя паметник на съветската армия.

7

Анонимен

преди 1 година

С тая цена на яйцата, копeйкиte излязоха златни монети направо

6

Анонимен

преди 1 година

Слава на братска Русия

5

Э

преди 1 година

Толкова ли сме бедни, че няма автобуси и камиони, та да ги натоварят всички барабар с камънака за родината си в Москва.

4

Koko

преди 1 година

Червената *** е против рушенето, но поругава сградата на Столична община. Реално това са 300 човека. Толкова могат да извадят Корнела и Мая. Народа искам премахване на паметника на окупационните войски и замяната му с истински паметник на български герои, борили се за свободата ни.

3

Петър Младенов

преди 1 година

По-добре танковете да дойдат...опа забравих, че ги харизахме на македонците, а те ги нарязаха. Ами като алтернатива на танковете, да мине оттам един джендърcки парад и те русофилите ще се разпръснат в шок и ужасТ.

2

Анонимен

преди 1 година

Княжеска градина и Борисова градина са Парка на свободта. България не е монархич от 1944 г. Само за това че народа свали монархията както Чаушеску трябва да се премахнта тия срамни монархически имена. Когато НАТО и ЕС ни върнат Тракия и Македония тогава може макар че няма да ни върнат убитите от тях бг войници.

1

Сър Пичук

преди 1 година

Средната възраст на демонстрантите е 72 години. *** пенсии промити от соц пропагандата. Съберете им данните и на всички им дайте руска пенсия като развяват руски знамена