53

Анонимен

преди 2 години

Сега Нинова ще каже няма нищо против щото не и се подава оставка като министър. Щото народното събрание с одуволствие ще я приеме.

52

Щщщ

преди 2 години

До 24.02, русофилите ни убеждава а, че е абсурд Русия да нападне, че байден говори глупости. След 24.02 ни убеждават, че Русия правилно е нападнала. Колко им акълът!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Вместо наглият украинец,който трябваше да бъде изгонен незабавно от България,сега трябва да се спасява коалицията и власта,на това ли викаш "държавническо мислене" бре Кирчо?

50

Анонимен

преди 2 години

Целта е не толкова да се даде оръжие, което в България е в минимални количества,целта е да се компрометира България, да се покаже на света, че застава против Русия.

49

Анонимен

преди 2 години

Русофилите чували ли сте fight fire with fire, предполагам не слушате Металика и не сте чели библията ама някои неща не ги разбирате и пращането на оръжия е точно за мир, не за война.

48

Джордже Балашевич

преди 2 години

Господин "БИЗНЕСМЕН", това е лишено и от всякаква бизнес логика! Ти си пагубен за България!

47

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Да се направи...референдум за воената помощ за Украйна.Ние не трябва да се месим в споровете между две рускоговорящи страни,живели...столетия заедно,нямаме работа там.

46

Ужас

преди 2 години

На 6-ти май няма да има военен парад,цялата техника пътува за фашистка Украйна.

45

Анонимен

преди 2 години

Разгеле след 2 месеца война се сети че има позиция същата кат на Славчо

44

Анонимен

преди 2 години

Подготвя ни психически за причината за екскурзията в Киев. Киро, дадеш ли оръжие, което не е твое, а на държавата, влизаме в парламента и ви татковаме м...та! Полицаите няма да ни спрат!

43

Анонимен

преди 2 години

Тая педраска агитка милее повече за Украйна, отколкото за България. ОСТАВКА!!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Давай им тея учупени самолети!Без тва няма кой да ги поддържа!Пък и ушко ще го хване шубето ако се наложи да ги ползва по предназначение :)))

41

Джордже Балашевич

преди 2 години

Щом даваш оръжие, значи искаш война и желаеш хората да бъдат избивани, независимо кои. Оръжието което ти можеш да предоставиш, по никакъв начин не може да промени хода на войната. И, давайки от въоръжението на България, ти застрашаваш националната сигурност , лишаваш страната ни от и без това недостатъчните средства за защита които имаме. И след всичко това, ти ни въвличаш във война с противник, който е по многоброен, добре въоръжен и изключително добре подготвен. Тоест, ти обричаш България на огромни загуби! Искаш да платим сметката на американците в конфликта им с Русия! Господин "БИЗНЕСМЕН"

40

Факт

преди 2 години

В тази криза се виждат зависимите от сащ политици,който работеха и работят срещу Българският интерес,когато гласувате мислете с горната глава най после,хора...

39

Само когато е удобно

преди 2 години

Осъждате я само, когато е удобно. Не виждам да има осъден за зверския побой пред министерския съвет по време на протестит? Още повече до скоро и ти Кире друга песен прееше, да не би този дето беше тук да те убеди? Ти си такава ***, че не ми се говори, Кире!

38

БЕН

преди 2 години

Дори и учили в Хардварт, Оксфорт и в други елитни университети,малкият човешки мозък не става по голям,а задължен към определени ,но 100 процента неефективни каузи.

37

ДжоБаеца

преди 2 години

Вън петата колона на Путлера марш в Сибир предатели!!!!!

36

Най-сетне!

преди 2 години

Ей това да се чува! Хайде сега да ги пратим! Нинова блъфира, за всички е ясно. Пращай и се не бой, Петков!

35

Кирчо командос !

преди 2 години

Взе ми си две каски , че си двуглав змей ! Приятни сънища Кире ! Да не забравиш и селските ти да ги уредиш на фронта първа линия !

34

Червонец

преди 2 години

Осъждаме агресията, но даваме оръжия на едната страна. С действията си подклаждаме конфликта и разпалваме разрастването му. А разрастването на въоръжения конфликт, който е в непосредствена близост, може да дойде и при нас. Действията на правителството защитават ли интереса на българския народ? Не. Българското правителството нарушава принципа на реалната политика, формулиран от Бисмарк - Политикът е длъжен да работи само и единствено за интересите на своя народ. Политикът не може да бъде слуга.