42

Aнонимен

преди 2 години

Стига вече с тези манипулации и стягане на обръча, ще си сложим доказала се във времето ефективна ваксина със срок на действие +1г., а не теория на вероятностите и само да я хвалите. ДОКАЖЕТЕ БЕЗУСЛОВНО, ЧЕ ДЪЛГОСРОЧНИТЕ НЕГАТИВИ ЩЕ СА В ПЪТИ ПО-МАЛКИ ОТ ПРЕДПОЛАГАЕМИТЕ ПОЛЗИ

41

Анонимен

преди 2 години

"Антиваксърите в Европа са по-шумни" - за да надвикат платената пропаганда от екрана, може би?

40

Таня

преди 2 години

Ами погледни как бяха потушени бунтоветв във всяка една страна. Счупват им главите на площада. Във всяка страна! Точно селяците тука ще правят преврат. Протеста на 12-и беше най-жалката пародия, която някога съм виждала.

39

до Таня

преди 2 години

"Правителството ще впрегне въоражените сили, че ви натрошат главите и ще се подрискате като пеленачета"-----------------Ахахахах я си сложи едно компресче на челото, че май си вдигнала температура. Какви въоръжени сили, снощи пред телевизора пред някоя треторазрядна сапунка ли заспа? Бати клоуна :D

38

Анонимен

преди 2 години

Долу сертификата, горе правата лопата! Да променим промяната!

37

Майстора

преди 2 години

Всички тези няколко странични писания с параграфи, започващи с удебелен шрифт, са дело на Министерството на Истината, или по-точно казано - някаква пропагандна машина, чиято цел е да манипулира общественото мнение в предварително зададена посока. Невероятно противно, но смехотворно очевидно. Ако сте от хората, четящи "статията" с интерес и кимащи с глава на натъртените твърдения, доказуемо не сте интелигентен човек.

36

Пуржо

преди 2 години

Хахах ето ги склададжиите и келнерите в страната

35

Изолирани?

преди 2 години

Го казват хората които не си подават носа от вкъщи хахаха

34

Откровение-13 глава

преди 2 години

И принуждаваше всички, малки и големи ,богати и сиромаси,свободни или роби,да им се тури белег на дясната ръка или на челото им17.за да не може никой да купува или продава,освен оня ,който носи за белег името на звяра или числото на неговото име. И това е Теория на конспирацията,нали?Не може никой без белег/ваксина/ да иде на кино,театър,тенис ,цирк, магазин...

33

Друга тематика

преди 2 години

Човек който има диагнози, това не означава че наистина е болен, възможно е да се е излекувал !

32

Таня

преди 2 години

Вие ще го ядете. Правителството ще впрегне въоражените сили, че ви натрошат главите и ще се подрискате като пеленачета. Общи работници ще определят правилата... Как ли пък не.

31

славянин

преди 2 години

Нормално е нормалните хора да бъдат изолирани от стадото!

30

Анонимен

преди 2 години

Йозеф Гьобелс ряпа да яде ..

29

Анонимен

преди 2 години

Че и кръвожадни! Поне видяхме кои са маргиналите .

28

Националист

преди 2 години

Не е нормално България да е ромска, турска, немска и американска ! Нормално е България да стани българска или руска, за да има сила !

27

Анонимен

преди 2 години

Не е реална тази статия.. От коя паралелна реалност е? Пълно е в западните болници с ваксинирани хора, огромна част от новозаразените са ваксинирани. Как само се изопачават фактите. Стряскащо. Как само тънко успяват да манипулират. Но нищо де, днес стана ясно, че хора с две дози също се считат от ЕС за НЕ ваксинирани от февруари. Дано започнат да се усещат и ваксиниралите се. Всички, до един сме в кюпа на една страшна пропаганда, без научен фундамент..

26

Snorky

преди 2 години

Таня, определено си носиш промитото птиче мозъче наоколо. Дори не си се поинтересувала за какво е шумотевицата около Ноле.

25

до Таня

преди 2 години

Искаш ли да започнем с нетолерантността тука? Кой мислиш ще ще яде хурката след като набодените сте малцинство? Не ми се прави на много отворена да не ядеш шамарите.

24

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е , че намаляват с всеки изминат ден. По "естествен"начин.

23

Борислав

преди 2 години

Абсолютен геноцид срещу хората..с активното участие и помагачество на същите!