100

Урсула

преди 2 години

Инатът на България относно Македония е срам! И ако не се толерират гейовете също е срам! Жените трябва да са с повече права от мъжете! Гласувайте само за жени! И България да признае, че е произлязла от Македония!

99

Филип от Филипополис

преди 2 години

Още едно доказателство че в Скопие още властват криминал-шовинистките кадрите на Тито и Милошевич. Да пратят видеото на председателя на европейските консерватори в Европарламента, да види какви кадри подготвя "братската" ДПМНЕ-Вальево!

98

Анонимен

преди 2 години

Както някой вече писа: Вземете му българския паспорт на този пубер, да го видим тогава татари ли, марсианци ли сме!!!

97

ИСТОРИК

преди 2 години

В КРАЙНА СМЕТКА БЪЛГАРИНА АЛЕКСАНДЪР РОДОМ ОТ ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ ГРЪК ЛИ Е МАКЕДОНЕЦ ЛИ Е ИЛИ СИ Е БАШ БЪЛГАРИН СИН НА БЪЛГАРИНА ФИЛИП ДЕТО МУ СКИМНАЛО ДА СИ СТРОИ ГРАД НЕ В МАКЕДОНИЯ АМИ В ЦЕНТАРА НА ТРАКИЯ И ГО КРЪСТИЛ ФИЛИПОПОЛИС. И ТОЛКОЗ

96

стратег

преди 2 години

Поредните мaкeдонски фaнтacмaгории. Вето и точка. ЕС през крив макарон. Даже най-добре ще е да ги провокираме и да покажат цялата си злoбa и омраза към България, ЕС да ги порицае след това, а ние на бял кон да пуснем армията в РСМ и да си я присъединим към БГ.

95

Маке Баке

преди 2 години

Шума ке ядам ,комита ке станам !

94

Дандор

преди 2 години

Този и такива като него трябва да бъдат линчуване, а не толерирани. Ние българите бяхме доволно толерантни и търпеливи с тях. Не е необходимо само вето, но и дипломатически ноти до ООН, ЕС и други международни организации и дори отзоваване на техния посланик, ако имат такъв в София!

93

Анонимен

преди 2 години

Руснаците имат интерес да ни скарат и македония да не влезе в ес. Всички тези македонски политици са руски слуги

92

Античен Мак

преди 2 години

Тия нещо много се заиграват с античността за държава на 30 години... Българите нямат нищо татарско и азиатско във физиономиите си, макар да сме имали царски родове от централна Азия, кои днешен българин е с дръпнати очи? А макетата като ги гледам са направо "антични римляни" и "езикът им и държавата им"... Но имат нещо общо с Александър Македонски, и те са пеперудки като него...

91

Ауу, гнус!!!

преди 2 години

Вече и в Берлин и в Париж и в Брюксел ги видяха ясно какво *** са и защо БГ им удари спирачката! Но не ние - не може никой да им направи толкова кофти на тия, както те самите си правят! Шъ гледат ЕС през крив макарон още дълго време! Аз си мислех, че само старите са им увредени, а - оказва се - те ще трябва да изринат и цялата нова вълна от подрастващи наглеци и натякващи неприязън дърдорковци

90

Анонимен

преди 2 години

Аз само не разбирам,защо тази новина не я откривам в Македонските медии и защо изобщо му обръщаме внимание на този човек,като в Македония никой не го приема на сериозно .Даже повечето хора там не харесват подобни изказвания,защото от години подобни индивиди им съсипват държавата.А след реакцията на нашето Вън.Мин.,може да разберат ,че е имало такова изказване и хората да обърнат внимание.ВМРО там е и ще бъде опозиция и накрая ще изчезне от политиката.

89

Анонимен

преди 2 години

За група която веднъж е наследник на Александър Велики, друг път на Рамзес Втори, няма какво да се каже. Остава да твърдят и че китайската стена те са я редили, а сушито е традиционото им ястие...

88

Анонимен

преди 2 години

Оставете Гърция и Северна Македония да се бият. Гърците са прави за името, историята и всичко. Като стане официално албанско, ние сме супер. С Албания ще се разберем. Тия са на център и си знаят интереса. Т.нар. македонци са сръбски натегачи, които сърбите презират.

87

попаме

преди 2 години

ГМО Македония ще гледа ЕС през крив макарон.

86

Гоце Делчев

преди 2 години

Хубавото е, че северозападно македонците са независими - тоест от тях нищо не зависи ! Правят се на мъже по площадите и тамошните кабеларки и това е всичко. Повечето от тях имат манталитета на селски хитрец, като най ярък представител е самият им премиер Зоран Заев. На твърдите им чутури трябва да е ясно, че с такова поведение макарона към Еуропската уния става все по-крив и няма начин да се изправи в близко бъдеще ! (пък и в далечно)

85

Анонимен

преди 2 години

Северомакедонките предпочитат албанците, вместо сърбоманите в РСМ. Скоро албанците ще асимилират северомакедонците, които довечера бяха антички, а днес, крадат българска история. Кой знае, утре, какви ще се събудят? Народ без корени е обречен. Албанците в РСМ, знаят какви са, а сърбоманите, не.

84

Анонимен

преди 2 години

В момент, когато София и Скопие търсят път към конструктивния диалог, с притеснение констатираме, че в Белорусия приключи реална и мащабна контратерористическа операция. Бацко Лука однозначно обеща да предяви претенции лично към фрау канцлерин.

83

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАйде без глупости. Правото им на собствена държава го признаваме, защото иначе щяхме да влезем с армия с петима перничани с винкели, които да прегазят макетата за 48 часа. Това, което не признаваме е, да ни крадат най-нагло историята и културата и да ги приписват на себе си. Хубаво, имат си държава. Но тази държава е населена с етнически българи, чиито мозъци са промити от Тито, впоследствие допълнително от сърбите и от самите македонски управници след разпадането на Югославия.

82

Оотврат

преди 2 години

И тоя *** сигурно е с български паспорт или родителите му! Тая наглост няма граници!

81

Иво

преди 2 години

На това момченце, бих му бил 2 шамара с крикъ на голфа