22

GG

преди 5 години

Путин може и да хапе, а не само да лае... кво говорите... Русия винаги е била военна сила ! Никой не иска да се стига до война, защото жертвите няма да са като предишните 2. На американците доста им дойде апетита след 2рата СВ, но добре че е Русия да им бъдат някаква опозиция, иначе много лошо. Западна Европа е безсилна... Ако не бяха янките, щяха да изгубят всичко. Все пак предпочетоха да останат с поне нещичко. Хубавото е, че и американците не са такива бълици и разбиха Британската империя.

21

Анонимен

преди 5 години

Това е основно правило в стратегията - да се ликвидират не само преките, а и потенциалните заплахи. Путин, разбира се, не открива топлата вода. Остава да се надяваме, че тези думи ще се ползват предимно за вътрешна консумация, каквото е и най-вероятното им предназначение.

20

браво на Путин

преди 5 години

Каквото повикало такова се обадило,не може една държава терорист и агресор САЩ да държат света като заложник.

19

Анонимен

преди 5 години

Че кои сa САЩ и защо никой да не може дa ги заплаши САЩ е една световна ГМО мутра Путин плюе на световните ГМО мутри. Путин, когато е бил в Германия и е гледал смъртта в очите крaварите сa се тъпкали с ГМО цaревица и са трупали стрий и целулит на дупетата си Путин не преговаря с ГМО лyмпени с квадратни глави.

18

Анонимен

преди 5 години

Путин предай се !Иначе те грози съдбата на Кадафи !Историята показва, че мужика е търпелив, но и не прощава !

17

ДО СТРАНДЖАТА

преди 5 години

е той атомния физик е от кентъки , какво общо има путин с него , май обърка президентите,явно много атоми ти е вкарал

16

Анонимен

преди 5 години

А тропал ли е с малката си обувчица по катедрата? Оня дъртия психопат, така правеше.

15

Бат

преди 5 години

Бат Путин такъв-онакъв,с почитатели и врагове,но не е на петел долната джука,а Тръмпиту не го знам как е ...........

14

факт

преди 5 години

До СъветКраварите са страхливи бандити,те нападат и ограбват само малки и слаби,....

13

Съвет

преди 5 години

Путин продължава да пощипва САЩ , но да внимава много.Краварите ритат лошо.

12

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли кога лае едно куче?Когато го е страх.Но все пак,вече не вярваме на медиите,от толкова лъжи и пропаганда,вече не знаем кое е лъжа и кое истина от това което публикуват и казват!Нито на Балканите,нито в Европа имаме полза от конфликт или война с Русия и не бива да ги провокираме,ако някой иска война,да я води извън Европа!

11

Анонимен

преди 5 години

И Путин има елементарни човешки права например на самозащита срещу САЩ ако замислят да го очистят.

10

Анонимен

преди 5 години

Така е винаги ,когато усещат че наистина започват да губят играта. Още 1-2 години с евтин нефт и са в канала. С какво ще ги платите тези ракети ? Калко ще ви търпят руснаците ? Или може би си мислят че американците ще стоят и ще ги чакат в стационарни центрове на които те знаят местоположението. Съвременната война е война на икономики а не на ракети.

9

Анонимен

преди 5 години

В късните дни на пролетта на 45-та и един друг така бълнуваше за хипер-мега-ултра-нано-гига оръжията си, които щели да обърнат хода на войната.Малко по-късно се отрови и застреля в бункера си. Но нищо де, за "вовата" има място в правослямния мавзолей до дядя ..вова.

8

Башка Луд

преди 5 години

Живеем в "интересни времена". От едната страна седи ненаситното за блага чудовище, наречено САЩ, а от другата страна е страната на неограничената власт, Росия. В играта влезе и Китай, където осъзнаха, че до сега са яли само гарнитурата и искат място на масата.Цената на шоуто, за сега я плащан богатите на петрол държави, но пламне ли фитила...

7

Анонимен

преди 5 години

Много ясно къде е центърът за управление на България и Украйна , къде учат на Цачева и Нинова детето.. Чий гражданин е боковата щерка.. Къде работи на Цеко щерката..

6

Патриот

преди 5 години

С Русия напред срещу транс-атлантическата гнусс!Добрият натовски агресор и окупатор знаето кой е само!

5

Анонимен

преди 5 години

АЙДЕ ПАК ГО ИЗОПАЧИХТЕ , КЪДЕ Е СПОМЕНАЛ САЩ , А ЩОМ ТЕ СЕ РАЗПОЗНАВАТ САМИ КАТО ТЕРИТОРИИ ЗА ВЗЕМАНЕ НА ТАКИВА РЕШЕНИЯ ЗНАЧИ ПРАВИЛНО ГО Е КАЗАЛ

4

Анонимен

преди 5 години

Вечна Слава на Русия

3

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Британия няма да воюват с чужди ръце.. Война в Европа ще значи в война в САЩ.