30

Анонимен

преди 5 години

Мордорските oрки само война им е в кривите ***. Мирно не могат да живеят

29

Ало коафьорите

преди 5 години

Много келе.ши пишат тук. Нито са помирисали барут, нито са видяли някой да кърви... Литнат ли ракетите, вече всичко друго е без значение. Само глуп.ак не може да го схване.

28

ха-ха-ха!

преди 5 години

До Анонимен - А кой ще им копува газчицата тогаззззззззззззззз??????????някакъв си "военен експерт", явно преживял менингит в даден период от живота си! Бръщолеви дивотии, играе си на ***! Като се проследят последните изяви на различни руски фактори, натрапва се впечатление, че кой знае защо ги друса голямо шубе! Изглежда разбраха, че обкръжението на президента Тръмп и самият той, са започнали да се ядосват на руските имперски игрички и вече започват да действат по-грубичко!

27

Зъл

преди 5 години

*** нещо са се превъзбудили...Я побързайте със санкцийте та да поогладнеят още малко пък да видим кой ще плашат.

26

Пия си ракията

преди 5 години

и ми дреме на оная работа,всички сме се запътили към едно място,никой няма да го заобиколи това.

25

Анонимен

преди 5 години

Когато е имало България руснаците още не са били измислени.

24

САЩ СА ВРАГ

преди 5 години

на ЕВРОПА и искат да я унищожат. А РУСИЯ им е нужна като територия и ресурси

23

Анонимен

преди 5 години

Няма да е такова развитието.По скоро ще прарят армия да завземе властта на руснаците тия територии им трябват.Тоя военен експерт въобще не може да мисли стратегически.Като думнат Европа целият *** ще мине и над Русия и от 160 милиона ще останат половината просто щото няма да има къде да се скрият.След тва някак естествено ще си поднесат територията на Китай а те ще станат нещо като Украйна,но в много по-лош вариант.Ще намалее манджата а петрол и ракети не се ядат или Владислав е пробвал?

22

Анонимен

преди 5 години

Недейте , бе братушкиии......вечно ше ви целуваме руския сладък ***.Ше ви пратиме Радев , да покаже ,как...

21

Анонимен

преди 5 години

Мда и в тоя ред на мисли да попитам за пламенния лобист на ф16 Плювналиев, който ни разяснява как нашите ефки ще се влеят в ескадрилата от ефките на другите източноевропейски ястреби. Само че пропуска че тия ескадрили ще форсират над ядрена пустиня ...

20

ДО Номер 4

преди 5 години

Украинците сте абсолютно неадеквтни,злобни и с промити мозъци!!!Стойте далече от България!!!Плюйте и си мразете Руснаците,но не тука, а там във вашата фалирала държава!

19

Анонимен

преди 5 години

Сега, ако бяхме постъпили мъдро и бяхме разположили американски ракети сега щяхме да сме защитени русофилите ни прекараха както винаги.

18

Да живее Русия

преди 5 години

*** вий си мислете, че стане ли такава патаклама вашая мат ще развее победоносно байрака!

17

Анонимен

преди 5 години

Тези, които избиха индианците нямат проблем да видят как се самоизбиват европейците. И от години инвестират в предатели!

16

АНТИ

преди 5 години

Гледайте филма "Пророчество о конце дней".Ако разбирате руски, ще разберете тълкуването на Библията и какво ни чака.

15

Анонимен

преди 5 години

Русия просто да влезе да вземе политиците които са слуги на краварите и да ги прати на каторга в Сибир, народа не е виновен!

14

Анонимен

преди 5 години

Руския озвeрял кръволoк броди като зомби пред портите на Европа, жаден за кръв, за война, за реванш, за преначертаване на граници и на цели държави! Бог да пази България и българите от тази БРАТСКА ЛЮБОВ!!

13

панчо

преди 5 години

До от Русияами хайде де чакамето на приказки всички сте много силни ама я да докажеш закана си давай

12

бай ганю

преди 5 години

със подобен род заплахи най много да повдигне бойния дух на вова и миша с предварително промити мозъци в далечна провинциярусия никога няма да атакува никого заради прекалено голямата си зависимост от европа и американяма икономика и благоденствие в европа няма и живот в русия елементарно е.подобни заплахи са или на пияна глава или за вътрешно политическо въздействие

11

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно вярно. Но работата е, че в такъв случай с голяма част от Русия ще стане същото.