21

Циник до 15

преди 6 години

Цитат: "Освободителка?От кого?"Освободи ни - от чувството на национално достоинство... от златния ни резерв...от гордостта ни... и най-вече от каквото и да е БЪДЕЩЕ!

20

Анонимен

преди 6 години

"Еххх...колко хубаво щеше да е ако Хитлер беше разгромил САЩ и съюзниците му!Днес нямаше да има Сорос и БХКНеолиберали...гейове..лесбийки ... и ***!"Звучи добре, но с една подробност- ти щеше да си трето поколение обслужващ персонал на нацистите. Щеше да имаш толкова права колкото и хлебарката.

19

Анонимен

преди 6 години

Тенденциозна статия

18

Анонимен

преди 6 години

Изансилвали са жени и деца. Циграта навсякъде е към 2 млн. жени и деца в цяла Германия. Много от германките са се самоубивали като са разбирали, че са бременни с плод от тези изверги.

17

House M.D.

преди 6 години

Саше, пропуснал си да споменеш руско-финската война и факта, че брест-литовския мирен договор е подписан на 3-ти март по настояване на българите.

16

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Човек за да смята Червената армия за поробител, значи е отявлен фашист и последовател на Хитлер. Няма друго обяснение. Защото само и единствено на СССР, Европа се справи с кафявата чума.

15

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Още повече, че много от тях изобщо даже не са горещи привърженици на комунистическата идеология. Така Сталин започва голямата чистка: от 1937 нататък близо 35 000 офицери са отстранени от длъжност, като над половината от тях са изпратени в лагери.НЕ СЕ СПОМЕНАХА В КАКВО ГИ Е ОБВИНЯВАЛ !ЕРДОГАН ОБВИНЯВА НЕУДОБНИТЕ В СЪТРУДНИЧЕСТВО НА ГЮЛЕН !ВСЕКИ ЛУД С НОМЕРА СИ !

14

Анонимен

преди 6 години

Освободителка?От кого?И изобщо, обевявали ли сме война на СССР?

13

анонимен

преди 6 години

ние сме тук от векове за векове получаваме газ от русия защото имаме самоджанки така че кои какво казал за руската армия изобщо не ме инътересуваи не искам да се отвлича вниманието на бьлгарите от сделката с чез мир и дружбас всички и всеки да си знае границата

12

Циник до 8

преди 6 години

Еххх...колко хубаво щеше да е ако Хитлер беше разгромил САЩ и съюзниците му!Днес нямаше да има Сорос и БХКНеолиберали...гейове..лесбийки ... и ***!

11

Анонимен

преди 6 години

"Трябваше след ВСВ да ни разделят като Германия после щяхме да се обединим"Ти в час ли си бе?

10

Анонимен

преди 6 години

А не, ще ги жалят германките. 20 милиона жертви са това, за някакви 2 милиона изнасилени крави започнали да се жалят зелките.

9

ХОХОХОХО

преди 6 години

ПАК ДЖЕНДЪРСКИ ПРОСТОТИИ,КАКВО СА ОЧАКВАЛИ ШВАБИТЕ ,СЛЕД ИЗБИВАНЕТО НА 30 МИЛИОНА РУСКИ ГРАЖДАНИ..ДА ГИ ЧЕРПЯТ СЪС ШАМПАНСКО И ЧЕРЕН ХАЙВЕР...А И ШВАБИТЕ СА ГО КАЗАЛИ--НА ВОЙНА,КАТО НА ВОЙНА....ЩО ВЪВ ВИЕТНАМ И СЕГА В АЗИЯ И АФРИКА АМЕРИКЕНЦИТЕ КАКВО ПРАВЯТ--РАЗДАВАТ УИСКИ ЛИ....

8

Анонимен

преди 6 години

Трябваше след ВСВ да ни разделят като Германия после щяхме да се обединим и да не сме толкова зле, ама ни оставиха изцяло на ссср.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше червената армия, Хитлер щеше да разгроми запада и САЩ. И нямаше да има кой да го спре да продължи с останалата част от света.

6

хм

преди 6 години

До Адам Леви 6И ционизма Левиев, и ционизма!

5

Анонимен

преди 6 години

Учим история, писана от "гледната точка" на победителите в ТСВ ( които и да са те)!От гледната точка на "коалиционния партньор", например и най-изродския башибозук е "освободител"!?

4

Циник

преди 6 години

Червената армия - еквивалент на башибозук..Но не толкова дисциплинирана, и грамотна!Орди мародери...изнасилвачи и садисти!Върнали Източна Европа в тъмното средновековие!

3

Анонимен

преди 6 години

Е, това беше за 23 февруари! В 18- та година Конна армия мина с Будьони в славен походЗатрубили тревога, ний тръгнахме към Волга да се срещнем и бием с врага...Дърти работи!

2

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

сандец, айде поне постнете оригинала а не фотошопната измислица. без сърп и чук, и с по 2 часовника на ръка.