40

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ, които от 23 години ни лъжат под знамената на различни каузи и партии, те същите ни продадоха на американците и ликвидираха армията ни! Продадоха и закриха авиобазите ни, нарязаха годните ракети и самолети, изкупувайки американски кочини трета ръка. Те проклеха и обрекоха България и българския народ да няма противовъздушна отбрана, да няма национална сигурност. Запомнете добре лицата им като отидете до урните! Бойковци, царисти, станишевци, костовисти - всички изпълняват един план!

39

Анонимен

преди 11 години

еее нашите най после прогледнаха.израелците откога го казаха хората.ми сега какво ще правим.а Цецко

38

optimist

преди 11 години

Ми че Хизбула е разбира се, той Нетаняху още в същия ден го каза... Странно защо отне 7 месеца, за да се обяви.

37

Oleee

преди 11 години

Малеййй тия ни вкараха във война! Егати ***...

36

Анонимен

преди 11 години

*** ще ни вкара във война

35

Анонимен

преди 11 години

Американските *** имат силни методи, спор няма... Мисля, че с това България стигна дъното ...

34

мм

преди 11 години

да се пише у форума е лесно, да си мръднеш г.за да гласуваш е трудно (справка референдума). Еми вече и да се пътува в метрото ще е трудно (опасно). С какво заслужих нещастието да се родя е бантускотия :(

33

Дойн

преди 11 години

Да... вече си имаме занимавка, малко ни беше битовата престъпност, малко ни бяха ордите *** където минат желязо не остава, сега и терористи ни тръснаха!Един туризъм си имахме дето вливаше свежи пари, сега и него искат да затрият!Интересно за колко ли ни продадоха?

32

TPE3BEH

преди 11 години

Леле, мале, какви откачалки се сабраха за нула време в тая тема....

31

8888

преди 11 години

аз лично не вярвам да са Хизбула !

30

katq.georgieva.56

преди 11 години

Във война искат да ни вкарат тези *** шарани!

29

Ф.С.В

преди 11 години

Хаиде ,,нашите евреи Младенов и "Тъпчовци сие " ни замесиха срещу организация имаща милиони долари и нямаща какво да губи -дори живота си --кой ще е отговорен ако българският народ е окъпан в кръв от терористите ??? Дянков ще избяга за САЩ както разбрахме - другият еврейн Младенов и той ще избяга -а кой ще плаща -бедните българи по спирки и метра -те ли ще гинат ????

28

Анонимен

преди 11 години

"От намерени документи е изолиран ДНК профил"?!?Това на Младенов да не му го пошушна някой при"изненадващата си визита"при Нетаняху,защото Хизбула отрекоха участие в което Нетаняху ги обвини веднага след атентата извършен от ТЕРОРИСТИ.

27

Анонимен

преди 11 години

За да се обяви, че са от Хизбула трябва да се покаже, че има някакъв списък, в който фигурират като членове. Черно на бяло. Въобще може ли да същектвува такова нещо ? А Цвинокио Ненормалний. Аз казвам, че не може. И то без въобще да съм се занимавал с подобни въпроси.Че Цвинокио Тъпоглавий ти така можеш да обвиняваш всеки в каквото си поискаш.

26

ВОЙНА ИЛИ?

преди 11 години

ЕМИ ТАКА Е КАТО ГО ЧАКАМЕ ТИКВЕНИКА САМ ДА СИ ХОДИ А НЕ ГО ПОМЕТЕМ.ЧАКАНЕТО СЕ ПЛАЩА НЯКОЙ ПЪТ С ЖИВОТА

25

ХХХХХХХХХХХХХХ

преди 11 години

Сега ще има атомски бомби ужас спасявайте се.

24

хахаха

преди 11 години

***, никой не ви иска мнението, давайте ми сега минуси на фуя !!!

23

WA DC

преди 11 години

то толкова привиквания при големия брат - от къде другаде да са терористите..... Ако бяха казали - ще кажете че са от Курило, от Курило щяха да са....

22

Don Vlazo

преди 11 години

Еееее, аре сега, че той Нетаняху още юли месец си каза, че са иранците... После леко до Вашингтон за спявка, междувременно се смени посланика у нас, свежо мнение ииии така... Налапали сме го до сливиците с тея гадини...

21

154

преди 11 години

Хайде герберчета възхвалявайте вождовете си,защо мълчите? Най некадърното управление на България.