67

ДО 122

преди 11 години

БПФ=ОФ=НА ПОСЛЕДЕН ПИРОН В КОВЧЕГА НА БЪЛГАРИЯ...КПСС=БКП=ВЕЧНА СЛУЖБАКПСС=БКП=ВЕЧНА СЛУЖБАКПСС=БКП=ВЕЧНА СЛУЖБА !...БЪЛГАРИЯ ВЕК И ПОЛОВИНА Е РУСКА КЛОАКА...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ !...РАЙ ЗА ОХРАНЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ ЧЕРВЕЙ..

66

бутафория

преди 11 години

Тоталитарен по форма ,но антинароден и мракобесен по съдържание.Диктатурата или концентрацията на власт и ресурси е преходен начин на управление ориентиран на някаква цел.Какви цели конкретно бяха формулирани у нас цифром и словом освен общи приказки в пожелателно наклонение.Да не говорим за изпълнение и ревизия .25 години -самоизяждане

65

radioprestilka

преди 11 години

Дамите и господа от ГЕРБ, на които премиера препоръча, да превземат Форумите, понеже не могат да извадят обосновани доводи в защита на партията хранителница, пускат бели чаршафи! Ако ли някой пък напише нещо против Премиера или ГЕРБ администраторите трият коментари! Това ако не е цензура и забрана на свободата на словото, здраве му кажи!

64

Анонимен

преди 11 години

КПСС=БКП=ВЕЧНА СЛУЖБАКПСС=БКП=ВЕЧНА СЛУЖБАКПСС=БКП=ВЕЧНА СЛУЖБА !...БЪЛГАРИЯ ВЕК И ПОЛОВИНА Е РУСКА КЛОАКА...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ !...РАЙ ЗА ОХРАНЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ ЧЕРВЕЙ..

63

Анонимен

преди 11 години

Бях преди 4 години в едно гръцко селце на работа. И вечер се събирахме на маса заедно с гърците. Възрастните гърци казваха: Тодор Живков беше голям политик...със всички се разбираше и не настройваше никой против себе си. Разбрахме го когато имаше отношения навремето с България.

62

БПФ

преди 11 години

Само "ЗАСТРАШЕНА" ???Нима в моментът един доказан криминален престъпник, очевиден национален предател и генетически *** няма пълната власт и не прави каквото си ще - напук на народната воля и действащите закони ???И въобще не пускайте снимки на бай Тошо - неговият режим далеч не бе толкова авторитарен, колкото настоящият - на животното борисов !!! Да не говорим, че Живков бе строител и патриот, а борисов - разсипник и враг на България !!!Български Патриотически Фронт

61

анонимен

преди 11 години

дай боже по скоро да се случи ИСКАМЕ СИ КОМУНИЗМА! НЕ НА ЛЪЖЛИВАТА АМЕРИКАНСКА "ДЕМОКРАЦИЯ"

60

анонимен

преди 11 години

Ако ще сме Държава с Авторитарен режим,то да бъде някой Интилигентен,а не Боко Тиквунов

59

Анонимен

преди 11 години

По добре авторизаризация на умни хора отколкото мутризация на посредстеници.

58

вал

преди 11 години

По време на Т Живков съм се движила по всяко време на денонощието и не само аз нямаше страх нямше нишо-просто за това мога да съжалявам!

57

хахо

преди 11 години

Хаха, 71, при бай Тошо БГ-то беше крупен износител на петрол :))) Руснаците ни го даваха евтино, па ние го препродавахме скъпо ;) , пък те ни търпяха, а и не само това...

56

sk

преди 11 години

авторитарните режими по принцип са желани от посредствени хора и мързеливци. тези които могат, знаят и имат желание за себе изява искат свобода. надявам се тези да са повечето, но със сигурност са по силните.

55

Анонимен

преди 11 години

pak pochnaha da triqt mneniq

54

Анонимен

преди 11 години

Положението е повече от мъртво.Стигнахме точката.Или поне сме близо до нея.На тая планета винаги е имало еволюция на видовете.Както тея дето са смятали по-добре от нас преди 10 000,така и ние сегашната форма Сме пътници на галактическия влак.

53

Mr. Killer

преди 11 години

Що бе *** , ти ли ще ми кажеш какво право имам, бе бълхарник? Ходи набий жена си сега от яд

52

Капитан Клос

преди 11 години

Защо ли пък германският социолог професор Клаус, пише че България била ЗАСТРАШЕНА...?Изглежда не прави разлика, че за България това ще се е направо национално СПАСЕНИЕ !

51

Тракийски

преди 11 години

Бреей, Екс фашистите много взеха да разбират от тоталитарни режими. Щото не се поразходи в източна Германия та да вземе предвид и опасността от завръщане на едни други режими .

50

Анонимен

преди 11 години

Не, не е така, той точно това искаше да каже, но понеже, защото и не се получи.но иначе как да кажа, мисля, че имаше доста неща на които трябваше да се обърне внимание, но заради определени причини не се получи.

49

до 59

преди 11 години

И тогава сме излизали, Не само на екскурзии. Тогава макар и ограничено и по- трудно е било само за тези, които нямат акъл. Това, че не сме ходили в САЩ- та то това държава ли е? Е и там сме ходили и то тогава, ако не аз то мои близки и са работили или са правили консултации и то по онова тоталитарно време и то в НАСА. Така, че при Тошо имаше ред, можеше спокойно да ходиш по улиците, не слагахме решетки по прозорците, а ключа криехме под изтривалка. Да имаше показен магазин,нямаше банани и какво

48

Спонги

преди 11 години

Уважаеми професор Клаус Оффе, не сте информиран добре. Може би в 4 държави може да се възроди авторитарен режим, а в една вече е налице. Това е нашата нещастна Родина - България.