118

българка

преди 12 години

Преди дни цял свят видя западните ценности, показани на закриването на Олимпиадата - свобода, свобода и пак свобода. А какво показаха днес източните им другари - тюрма. Е, аз избирам свободата. Който иска Путин - да ходи в Раша. Харесвам английската музика, а не Йосиф Кобзон / който май ще пее в Сочи/.

117

Анонимен

преди 12 години

Путин си траел по въпроса. МуахахахаТова ми напомня сцената едно време на Майк Тайсън и негова бивша жена, която иска да се раздели с Тайсън пред журналистка.Тайсън седи до нея спокоен, а онази говори лъжи и истини пред камерата в директно излъчване.Тайсън седи смирен и хрисим с една блага загадъчна усмивка седнал кротко до нея и гледа журналистката и жена си и се чуди докъде могат да стигнат двете в зомбирането на публиката.След години Тайсън каза: Целта на тв-то: Искаха да избухна в ефир!

116

Прашката от Сливен

преди 12 години

Етаж 2 отделение 1.Нямам търпение да ми направят концерт тези катерички.

115

joro

преди 12 години

germania i obama da si gledat rabotata,nqmat ni6to ob6to sus rusia.podobni bolni napu6eni 6matki da hodqt v usa ili v germania.

114

bg

преди 12 години

do 144-i da sa goli.

113

До UK

преди 12 години

Бяхме в Москва. На църква.Ти къде беше когато бг Пуситата оскверняваха нещо?На първия ред ли?

112

варненец

преди 12 години

ХАХАХАХАХА ЗАПАДА ШИСТОВ ГАЗ П**АЕ ОТ ЯД ! В КАУША ! РУСИЯ Е ОЦЕЛЯЛА СЛЕН НАПАДЕНИЯ НА НАПОЛЕОН И ХИТЛЕР ! ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ И ПРЕЗ ЕВТИНИТЕ ПРОВОКАЦИИ НА БАБА ХИЛАРИ ...ПУСИ РАЙЪТС ... МУАААХАХАХАХА ДА СЕ СМЕЯ ЛИ ДА ПЛАЧА ЛИ ...

111

bg

преди 12 години

Barak Obama e gnusno zionistko gubre.

110

ще им ръкопляскаме

преди 12 години

Да поканим *** Riot да ни попеят в храма Свети Седмочисленици. Сигурно ще ни хареса тяхното изпълнение и ще им ръкопляскаме.

109

UK

преди 12 години

До UK ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СМЕ ПРАВОСЛАВНИ! ДРУГ *** ВЪПРОС ИМАШ ЛИ? ИЛИ ЩЕ СИ МИНАЛ НА ДАНА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ? Искам да попитам тези внезапно загрижените за християнските цености-Къде бяхте на ежегодните чалгарски оргии които се провеждат пред храм Александар Невски? Там където където гнусни попфолк певачки с надути джуки хвърлят гюбеци под звуците на ориенталска чалга, развяват силикона по прашки и грачат:"Аз съм к***,ела и ме вземи".

108

Анонимен

преди 12 години

Това е директен удар срещу България, защото ние сме дали Православието и азбуката на Русия, след което първия руски патриарх (българин) е изиграл решаваща роля за обединяването на Русия. Като се правим на много "либерте" сами си плюем в сурата. Още по-лошото - грях е !

107

Не я заслужава.

преди 12 години

Обамата трябва да върне Нобеловата награда за мир. Не я заслужава.

106

Анонимен

преди 12 години

К,ъв цвят бе това ,че една шепа евреистващи седеруги пискат в подкрепа на тези деградирали наркоманки не значи ,че те са целия свят , повръща ми се вече от тази ционистка медийна долнопробна и лъжлива пропаганда

105

Анонимен

преди 12 години

По псувните тук си личат най-голямите моралисти...!!!

104

Спонги

преди 12 години

Понеже всички тук декларират, че са ревностни православни християни, мога ли да задам един въпрос. Колко души от вас постиха преди 15.08. - Празникът на Пресвета Богородица? Дори за "Мартин" не съм сигурен, че го е сторил.

103

някой

преди 12 години

Смотани и болни мозъци! Не можете да проумеете,че мишената на тая кампания не е Русия,а сте вие. Самата България. Кукловодите ви дърпат конците зад граница,а целта е да лаете колкото може повече срещу руснаците (и не само срещу тях),да плюете и обиждате. И НАКРАЯ да бъдете изолирани в международен план по тоя начин. Да останете сами без никакви приятели и без никой зад гърба си. През годините имаше кампании срещу гърците,срещу румънците. Успешни. Сега сами се изолирахте в света. То това е целта

102

колония

преди 12 години

Русия не е колония на САЩ. България, под режима на пожарникаря, е колония на САЩ!

101

Влади-Мир

преди 12 години

Долна работа, надявах се че ДНЕС.БГ е единствената медия в България, в която човек СВОБОДНО може да изрази мнението си без да го цензурират(изтрият), но уви.......(ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА, РАНО ИЛИ КЪСНО)

100

дам,

преди 12 години

бременната парцалана и другите *** правят странен протест- секс на публично място.сигурно и тогава путин им е виновен за липсата на нормален оргазъм?!

99

UK

преди 12 години

Хайде сега нека да направим истинска дискусия. В България трябва да е около 23:00 часа. Това означава че чалгарите са заминали по техните "християнски храмове" и друсат кючеци под звуците на Ивана,Съдрана и останалите национални бисери.Нека да говорим сериозно. Кой приема това тоталитарно издивателстство на путинският режим?