40

Анонимен

преди 13 години

На какво основание ли г-н Сидеров? На основание на нарушавана на Коституцията на РБългария, НК, европейски регулации и директиви за права на човека и свободата на вероизповедението!!! Ето на това основание, лунатик такъв!!!След тези си действия, нямаш работа в българската политика.

39

Hassan Aziz

преди 13 години

Ами господа Атакисти, като ви пречат джамиите, емигрирайте! Никой не ви държи тук насила!

38

Аре стегнете се !

преди 13 години

Някой казват, че *** строили джамии. Ние като не строим църкви, кой ни е виновен????Щели да станат повече от нас??? Ами като не се жените и не раждате деца, какво очаквате ! Ние сме си виновни ! За всичко ! Главно, че ни управляват такива като БСП, АТАКА, ГЕРБ... за ДПС да не говорим ! Това е !!!

37

Българин

преди 13 години

Ето какво е написал великият Дякон Левски:"Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи."Васил ЛевскиБългари,мислете с главите си!Не позволявайте на шепа *** да ни подпалят чергата на всички!Хора,бдете!Комунистите и национал-социалистите са двете страни на една и съща монета на Злото.

36

до 8

преди 13 години

Каква гражданска война те гони бре? Във Франция като забраниха фереджетата? В швеция като протестират-ЗАБЕЛЕЖИ срещу построяването на джамия в Гьотеборг? Гражданска вохна ли се очертава в тези държави?

35

Анонимен

преди 13 години

Ако трябва да избирам между Волен и Доган, още утре си правя сюнет!!!

34

Цецо

преди 13 години

Не съм привърженик на Атака, но след като всички правителства си затварят очите за съществуването на етническата партия дпс /с малки букви - даже и това не заслужават/ все пак някой трябваше да покаже с някакви по-радикални средства на т.н. Бат'Бойко да спази закона и да я закрие.

33

Анонимен

преди 13 години

По-добре да съм симпатизант на Волен, отколкото да гледам безучастно как страната ни се ислямизира!!!

32

Анонимен

преди 13 години

ВИЖТЕ ПАДЕНИЕТО НА АТАКА И СИДЕРОВ.НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО: ВЕЛИКАТА РЕЧ НА ВОЛЕН СИДЕРОВПУСНЕТЕ СИ КЛИПА И ЧУЕТЕ ИСТИНСКОТО МНЕНИЕ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА БОРИСОВ.А ВОЛЕН СМЕЕШЕ ГРЪМКО ДА НАРИЧА ДРУГИТЕ ПРЕДАТИЛИ НА БЪЛГАРИЯ :D

31

Анонимен

преди 13 години

Ataka se vazpolzva za lichna izgoda ot nastroeniqta na horata. 5 pari ne davat za vas ama ste prosti da go razberete..

30

Анонимен

преди 13 години

Вижте на снимката наглоста на ***-джудже!!!!-Това е *** партия дпс.-СМЪРТ!!!!!

29

Caleb

преди 13 години

Волен Сидеров е слуга на Сатаната, а симпатизантите му са овце водени на заколение!

28

Анонимен

преди 13 години

Бях се отчаял от АТАКА.НО сега нарочно ще гласувам за тях пък вие лигавете ***.

27

Байно

преди 13 години

Всички политици скочиха срещу "Атака" - даже и да е вярно, това не е важно. Важната е, че народа е с "Атака". И скро ще има: "УРА!" и "ПО ПЕТ НА НОЖ!" България на българите! Който се има за турчин лек му път към Анадола.

26

Анонимен

преди 13 години

Заслужавате си ***, бездушници! Цяла България ще стане като Кърджали, Разград, Кубрат и Омуртаг!

25

Анонимен

преди 13 години

Че ДПС бе създадена на етнически принцип от *** спор няма. Както няма спор, че Атака трябва да бъде забранена!!!

24

Tina

преди 13 години

"Всички" - има се предвид всички политически партии.Попитайте другото "всички" - народа.Както самият Сидеров каза по Нова ТВ - Борисов да не гледа толкова какво му казват Брюксел и Вашингтон, а да се обърне какво става в България.

23

Ishmael

преди 13 години

Болен върви по стъпките на Милошевич и краят му ще бъде същия.Вече си представям как Волен се изправя пред трибунала в Хага, за да отговаря за престъпленията си. Но няма да дочака присъда - ще умре в килията си, точно като Милошевич.

22

Анонимен

преди 13 години

Очевидно тъповатите атакистчета не могат да проумеят в какво ги е забъркал чичко им Долен...

21

Луди :)

преди 13 години

Има един контингент млади комплексари, които не могат да пробият в живота и си измислят "каузи". А такива като Воленчо ги използват за да си уредят живота. Глупаците ядат бой и лежат по арестите, а за Воленчо остават облагите и кеша :)