83

Анонимен

преди 13 години

Ооооо колко си ***,има ли смисъл с теб да говоря,оооооооо колко си ***....

82

до 68

преди 13 години

Ти пък отиди в коя да е държава в Западна Европа и виж какви са заплатите там!

81

Анонимен

преди 13 години

Той и дядо ти навремето с *** е ходел, пък да изказва компетентно мнение във форум даже не е и сънувал, ама ти, ***, на кого ли си се метнал... От Марс ли идеш?

80

до 37

преди 13 години

Noodles нещастен! Да те видя какво ще правиш, като ти израстне мъдрецът на криво, и трябва с операция да ти го вадят, и няма свестен зъболекар, понеже свестните вече не са тук. И като ти искат 300 лв. да го извадят, и при това те разболеят от сто болести. Та миенето на зъбки по два пъти на ден е малко - трябва де е след всяко хранене, но това не е достатъчно. Питай някоя раждала жена. И дано да ти се случи да не ходиш на профилактичен преглед, защото нямаш пари. Да се научиш да гледаш широко..

79

Анонимен

преди 13 години

Как да ида на зъболекар, като вземам 350 лв заплата ако изобщо ми я платят, а оня ми взема 150 за лекуване и пломбиране на зъб с болка?Да легна да мра от глад ли или да спра да си плащам сметките?По-добре да го извадят, по-евтино е.

78

qeqe

преди 13 години

парите не са причина да останеш без зъби.

77

Анонимен

преди 13 години

Моя зъболекар разпечатва инструментите си пред мен!

76

Анонимен

преди 13 години

Не се нуждаем от убеждаване бе, от пари се нуждаем. Как да ида на зъболекар, като само за да ми погледне в устата, 20 кинти ми взема? Че може да ми смърди устата, може, ама и зъболекарят като си е избирал професия, да е съобразявал. Та, не убеждение е нужно, а поносими цени.

75

ДГХ

преди 13 години

ВНИМАНИЕ ВАЖНО!ВСЕКИ КОЙТО Е ХОДИЛ НА ЗЪБОЛЕКАР ДА СЕ ИЗЛЕДВА ЗА СПИН,ХЕПАТИТ,СИФИЛИС НИКОГА СТОМАТОЛОЗИТЕ НЕ СМЕНЯТ БОРГИЙКИТЕ ЗА ПЛОМБИ С ЕДНА БОРГИЙКА ЧИСТЯТ ПО НАД 100 ЗЪБА МОЖЕ ДА ПРОВЕРИТЕ.ТАМ ХВЪРЧИ ГНОЙ,КРЪВ И ДРУГИ ФАКТОРИ КОИТО СЪДЪРЖАТ МИКРОБИ И СПИН,МНОГО *** ПРОСТИТУРКИ И ДРУГИ РИСКОВИ ФАКТОРИ ВИСЯТ В ЗЪБОЛЕКАРСКИТЕ КАБИНЕТИ СПИН СЕ РАЗСПРОСТРАНЯВА С ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО НОВАТА ЗАРАЗА,МИСЛЕТЕ АГЪНЦА НЕ БЪДЕТЕ ОВЦЕ...

74

Анонимен

преди 13 години

Я, чудесно! От година искам да ида на зъбокърт, но все пари не ми остават - ток, вода, хляб... Добре, че безплатно ще преглеждат..

73

Анонимен

преди 13 години

Браво Сийке с този пример ти погреба съвременната медицина! Хора никога, какъвто и проблем да имате не ходете на лекар, защото на един приятел пра-пра-прадядо му доживял до 100 г., а по това време нямало никакви лекари. И Сийке майката от какво е починала - от развален бъб или от кървене на венците?

72

Gen

преди 13 години

Подобрете си зъбната хигиена и няма да е нужна да плащате на заболекарите - това ви казва хората ама простото си е просто...

71

ТОТО

преди 13 години

ОТДЕЛИЛ СЪМ. ДА ЗНАМ И ВИЖДАМ, ВМЕСТО ДА СЕ УСМИХВАМ И ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА МЕ СМЯТАТ ЗА ПО-ДОЛНА КАТЕГОРИЯ ХОРА

70

Сийка

преди 13 години

Ходенето на зъболекар е опасно за вашето здраве!моята баба никога не беше ходила на зъболекар и живя до 87 годинимайка ми ходеше редовно, а почина на 63

69

До 70

преди 13 години

Ако започнеш да крадеш ток, вода и телефон ще намериш пари и за зъболекар - виж как ти реших проблема. Иначе браво добър пример даваш на децата си.

68

до 69

преди 13 години

крадаааа крадааааа интернет

67

До 65

преди 13 години

Е явно за интернет и компютър си отделил пари. Ама то и ти си си прав - имали по голям кеф от това да се оплакваш в някой форум?

66

Анонимен

преди 13 години

В България цените на зъболекарските услуги са направо ниски - отидете в коя да е държава в Западна Европа вижте колко ще ви вземат за пломба.

65

ТОТО

преди 13 години

КАК МОЖЕ ТЕЗИ ЗЪБО НАРИЧАЩИ СЕ ЛЕКАРИ ДА СА ТОЛКОВА НАГЛИ! НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ 9, 13, 28, 32, 43, 44 И ОЩЕ МНОГО КАТО ТЯХ, КОИТО ДОРИ НЯМАТ ПАРИ ЗА ИНТЕРНЕТ!СЛЕЗТЕ ОТ ВЪРХА И НИ ВИЖТЕ КАК ЖИВЕЕМ И ТОГАВА ГОВОРЕТЕ ЗА МОРАЛ И ХИГИЕНА!НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ!!!!!

64

Анонимен

преди 13 години

Абе то по време комунизма имаше "зъболекари" които умеха само да вадят зъби и само това правеха разбира се.