754

До БАЙ УЙ

преди 13 години

Циничният ти подход и постоянното хилене означава,че доста трябва да поработиш върху себе си.Диалог невъзможен.

753

Бай Уй

преди 13 години

Хахахахах,всеки който разобличи лъжите на Дянков е такъв,а?И още по лошо комунист.Егати и нещастника си.Ама така е,нормално за човек ,който цял живот си изкарва хляба с *** на ***.Добреди година ни обсняваше колко е велик Станишве,а сега колко е велик Дянков.Смешен си.А относно това дали е провиснал ,питай жена си,хахахаха.Дано поне ти плащат добре,че да не те остави,ама май натам отиват нещата,че и е писанло да живее с *** като теб

752

Анонимен

преди 13 години

Мда, това за увеличаването на държавния дълг го говорим още от втората седмица на това правителство. По онова време лековерните обясняваха за "наследеното" от предишните задължение от 1.2 млрд., а неверниците казвахме, че това са само постановки... И постановки се оказаха; и разказите за мисията на Дянков да ни докара до вземане на заеми също се оказаха истина... За другото няма да пиша нищо, правителството само ще си го каже.

751

До УЙ провиснал

преди 13 години

Ти да не би да номерираш и квалифицираш лъжите на Дянков.Много чувствителни уши имаш,но май само към Дянковите лъжи.Ти си просто подла,дребна душичка.Разбрах го от раз.

750

Цецко

преди 13 години

Аве Дянков, това е излизане от кризата, ако залагаш че в света кризата ще отшуми скоро. Дефакто пари трябват. Икономиката не ползва друго гориво. Затова заемът е решение, ама като знам как неефективно ще ги употребите, най-вероятно ще стане следното - с тези заеми ще се подтиснат единствено малкото регулиращи и положителни ефекти на кризата. И след мъглата, пак мъгла. Що не се махнеш и да оставиш Костов да се справя? Доказал е че може.

749

Бай Уй

преди 13 години

Хаха,минал си инавсякъде си *** задните им части,нали...Преди на комунисите,сега на Герб,които са си пак същите комунисти.А за мисленето ти си напълно прав и ти си доказателство за това.Ако мислеше със собствената си глава,щеше да си прозрял че Дянков е обикновен некадърник.Само до преди месец ни обясняваше колко вредно е за България да взема заеми и да увеличава каъвто и да е било дълг.А сега говори точно обратното.Чак ми е жал за такива като теб,които знаят само едно..за работят с език по..

748

Анонимен

преди 13 години

до 805 - Не е конфликт на интереси. Това са умишлени действия срещу държавата!!! Да поставиш държавата в такава икономическа зависимост че цял век да бъдем роби на кредиторите си визирам Световната банка. Доколкото знам това се наказва от закона . Къде спят прокурори и съдии ? Престъпление срещу народа и държавата нищо друго!!!!!

747

Д1

преди 13 години

За Цветанов и Борисов няма нищо по-важно от рейтинга !

746

Омбре

преди 13 години

Доказани ***.Все едно безработния да вземе заем за да не е безработен.Бог да пази българия то друг няма.

745

ддт

преди 13 години

Като чета коментарите се питам дали ги чете и някой от правителсвото и да си даде сметка,че рейтинга на Борисов и Цветанов е застрашен от един ***,който една година ни показва,че работи против интересите на народа и единствената му цел е да бъде харесван отвъд океана.

744

Д1

преди 13 години

Ако толкоз хубаво е да се увеличава външният дълг... Абе нека стане 140 милиарда лева дълга, че после всички да се прекланяме на новите светии от ГЕРБ

743

Д1

преди 13 години

До 804 Конфликт на интереси !

742

Анонимен

преди 13 години

Чудно ми е от къде ще вземе заема Дянков, може би от Световната банка която е негов бивш, настоящ и бъдещ работодател?

741

Д1

преди 13 години

Накрая ще вземат да построят някоя магистрала но ще се окаже, че хората в България нямат пари за бензин. В проектите си за магистрали трябва да направят и велоалеи.

740

Beci

преди 13 години

Vzimate gadini mrysni zaplata 2000 lv , kradete 100 tici hilqdi levove ot durjavataaaa , hodite 2 puti v sedmicata v parlamenta i filosofstvate i se pravite na umni , koftito e 4e nie si patime ot tovaa skoro nqma da se opravime povqrvaite mi :(

739

Д1

преди 13 години

ГЕРБ трябва да разбере, че България не име ЦИРК ! Станишев когато им каза "Здравейте циркаджии" сигурно и не е предполагал колко ще се окажат верни думите му.

738

Анонимен

преди 13 години

Ей разберете,че САЩ нямат приятели!Те винаги се правят ,че помагат но колко дават а колко взимат?Всички дребни икономики ще дърпат едрите като бъдат източени докрай.Не само България и Гърция и към Румъния и всички тук ще даваме пари на големите.Съвсем скоро някои на които не им беше ясно защо скачат гърците ще им се изясни.САЩ просто угояват някоя държава като прасе в *** и като му дойде времето вади ножа и действа.

737

кауза...до БАЛИН

преди 13 години

Думата " определено",която използваш говори за неувереност.Костов е добър икономист, познава добре българската икономика.Но както се казва на него можеш да се опреш като на канара ,а не като на сърце.Време е да отскочи малко встрани и да погледне нещата по нов начин.Това ще го доизгради и ще го направи много по- полезен за България.

736

партия АНТИгерб

преди 13 години

Ще излезем от кризата, когато Бойко тиквата си подаде ОСТАВКАТА!!!

735

Бореца

преди 13 години

наистина това е един от пътищата за излизане от кризата,само че ако тези заеми се използват за дългосрочни инвестиции в икономиката напр. САЩ,Германия през 30-те години на ХХ век.Но при нас най-вероятно ще бъдат изядени и прахосани за текущи нужди без да създадат необходимият ефект!Но сега САЩ увеличават държавният си дълг но отвориха печатницата за долари! А лихвите по обслужването могат да бъдат доста високи,това е лош сигнал за инвеститорите че ние сме на път да повторим гръцкият модел!