43

4U4ULIGA

преди 13 години

AZ NE PIQ NE ME INTERESUVA RAKIQTA DET SE VIKA E**L SIM MU MAMETO...

42

Helzo

преди 13 години

якото в случая е че си мисли, че някой му се връзва.Някъв 12 годишен мангус, където мисли, че надуването и избиването на комплекса, че е грозен,смръдлив и пъпчасал и в ретините, е висша форма на интелект.

41

до 19

преди 13 години

точно такива като теб са тези, които пият най големите ментета в държавата и се мислят за голямата работа...комплексарче нещастно...и за това ни е**т "държавниците" както си искат, заради такива като тебе дето си мислят, че едното изчукване му е майката в живота...на някакви си нещастнички, падащи си по чалгата...

40

до 41

преди 13 години

от 28 Ти на Буров син ли си

39

Анонимен

преди 13 години

ама на сън ли бе СМРЪДЛЬО

38

Ковача

преди 13 години

Възползвах се от няколко българки, точно защото съпрузите им са отчаени пияници. И аз отдавам почит на алкохола, той работи в моя полза!

37

Анонимен

преди 13 години

моето момче, в ммента показа типичната черта на българина - завист и злоба. нека да ти обясня. форумът е човек спокойно да изразява своето мнение. аз това и правя. и ДА чувствам се добре със собственото си АЗ. и защо да не се чувствам? почти всичко ми се получава, както съм го планирал. а ако не се получи веднага то просто полагам по-големи усилия за да стане. така че момче не си изразявай жалката истерична злоба тука, и особенно пред мен. защото като ме видите и си мечатете да сте на мео място.

36

Анонимен

преди 13 години

и нас какво ни интересува това??? стой си в лондон и не се занимавай с България. ако толкова те бе грижа за страната сега щеше да си тук, а не в чужбина. ***.

35

Анонимен

преди 13 години

абе *** аз до сега трезвен *** от вашето племе не съм виждал,а за ***(туркините)просто нямам думи-добре че измират от сифилис

34

До 28

преди 13 години

До анонимния **ач с номер 19, 28Приятелю типичен пример за комплексар си ти, ще ти обясня, хората които се чустват комфортно със собственото си аз, обикновенно нямат нужда от това да се изтъкват особенно в някакъв си форум, в някакъв си сайт за новини.Подобно нещо е типично за средностатистически български селянин, който в интернет пространството казва че е такъв, какъвто болезнено мечтае да бъде.

33

Ковача

преди 13 години

По-добре смрадлив ***, отколкото отчаен пияница, на който многобройните разклонения на рогата му се виждат от няколко километра!

32

Стоянов

преди 13 години

Ракията ще поевтинее когато си правим сами, и никой нищо не разбира за това. Купувам си материяла . купувам си захар, полагам труд за това , после я варя и накрая държавата ми иска акциз. Е няма да стане !

31

ЗЛОБЕН

преди 13 години

ВСИЧКИ ВИНЗАВОДИ ПРАВЯТ РАКИЯ ОТ ХИМИЯ , С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА БУРГАС-63 БАРЕЛ ,НО 500ГР. СТРУВА НА МАГАЗИНА 15 ЛВ. ЗА ТОВА НАЙ- ХАРЕСВАМ ДОМАШНАТА ОТ КАЗАН , ВСИЧКО ДРУГО Е ***

30

20 до 24

преди 13 години

Пия рядко,не живея в България,излизам само с 1 момиче!Тук в Лондон 1 бут.от твоите "маркови" питиета струва точно колкото и бутилка карнобатска или пещерска мастика или гроздова :))))Пий си хапчетата редовно,така и така вече си си ги купил

29

селянка

преди 13 години

Е поне разбрахме от какво правим в България ракията.Затова БЪЛГАРИ по-хубаво от домашно вино и ракия няма и трябва да го опазим.Аз съм от провинцията и сме си добре ,всичко си произвеждаме зеленчуци ,плодове ,имаме лозе от което си правим ракия и вино.Имаме две хубави прасенца за коледа.Яйца не копуваме ,защото имаме кокошки.Даже и хляб си месиме.Не искаме ГМО и др. добавки.По селата има много къщи изоставени, затово ако .някой иска да яде истенската храна - отидете и работете .Просто и ясно.

28

Анонимен

преди 13 години

питай *** тя знае бе *** смрадлив

27

Ковача

преди 13 години

Аз знам, защо българите обичат тази вълшебна напитка! Отпивайки всяка вечер от нея, от шизши и жалки създания, те се превръщат в мощни и смели исполини. Напитката е лек за отчаеното им съществуване!

26

Анонимен

преди 13 години

и защо да не се занимавам??? нима не живеем в свободна държава? нима не мога да си правя каквото си поискам. :))

25

психиатър

преди 13 години

Върни се, знаеш че храната и леглото ти е осигурена на 4 километър, ако не си доволен от нас, ще те преместим в Раднево или Карлуково

24

Анонимен

преди 13 години

бреййй много минуси съм събрал. явно много завистливи комплексарчета има тука. хахахаххаа нищо селянчета. ударете няколко ракии както вие си знаете и ще ви мине. хахахаха. искам още минуси, за да може да ви се смея още повече на жалката злоба и завист.