413

иска да ни върне пре

преди 13 години

Явно пожарникарят и статистите около него живеят в едно паралелно общество, което няма нищо общо с моралните ценности и жизнените стойности на нацията. Пожарникарят иска да ни върне преди 1989 година!

412

от 412

преди 13 години

Абе тук имам чувството ,че деца на по 12 годинки са се събрали и цъкат минуси разбрали недоразбрали. Ставаше въпрос за Людмила Живкова , която умира 1981-ва. Тогава не сме били точно 8 милиона, както тя споменава във вица, но не сме били и 9 милиона. Това е виц просто,а те децата си помислили,че трябва да се издребни за бройката и да се напише точното число. Ами не сме били 9 милиона по времето ,когато е живяла Людмила.Хак да ви е!)))

411

Shadravana

преди 13 години

Супер Клише.

410

пулски

преди 13 години

За никого не е тайна,че сектата герберска е пълно с психопати *** ти се отличаваш определено.

409

Анонимен

преди 13 години

Тракийското съкровище на българите, хвърли в тревоги КПСС , защото Бг. е древна земя и култура ! Това направи г-жа Л.Живкова, като скромен човек ! Возеше се в държавна Чайка, на държавата, и я блъсна неизвестен ЗИЛ...

408

tulski

преди 13 години

Който е срещу премиера, значи е срещу държавата. Виждам доста българи са срещу българската държава. Няма да прокопсате от това ! Всеки трябва да си уважава държавата. А пък, който не я уважава да хваща пътя !Родоотстъпници и предатели, не обича никой !

407

Калин

преди 13 години

някои пък казват, че слънцето не се подавало без людмила правешка!

406

Калин

преди 13 години

тъй тъй .. това минава за пред партийните ви сборища, където веете лозунги и се дерете ала крадеца вика дръжте крадеца :)

405

до 395

преди 13 години

Първо: говоря за дъщеря му Живкова,а не за бай Тошо и второ- направи справка ,когато е умряла (81-ва)колко милиона сме били! Не повече от 8,7 милиона. Имаш нет поразрови се.

404

Калин

преди 13 години

дали стоят незнам.. не съм партиен член, но ако се заседят щи кажа :)

403

Анонимен

преди 13 години

Благодарение на усилията на г-жа Л. Живкова, светът видя - тракойското съкровище за първи път, блестящото тр. съкровище на българите. Освен това световни личности са възхитени от контакта с тази необикновена жена.

402

Анонимен

преди 13 години

Mnogo vajno dali B.D. shte si podade ostavkata........drebnotemieto e nvsiakyde v dnes-a..... a 4e turcite glasuvaha promiana na konstituciata si dnes, nito duma.......

401

Анонимен

преди 13 години

Това е виц. Ти да не си помисли ,че е истинска история?) Не е истинска историята за Париж, но овчарят-дояч няма как да не го признаеш за истински. А сега неговото овчарско куче поостаряло, но понатрупало опит от гледането как стопанина му е доял овцете 80-те. Сега кучето е усвоило и осъвременило едно времешното викане на господарят си по партийните поляни "Всеки ден всеки час,навсякъде има мат'рял " с "Аз им дадох пари да си направят" или "Българите ще "магистрали (много мат'рял се изисква -ей)

400

Колин

преди 13 години

Па ние сме с най-големия милиардер-Ваньо Костов.

399

Кълин

преди 13 години

ДСБ-Дупедавци Седящи до Бойко.

398

Калин

преди 13 години

Само така другари напред с Банев и Гергов .. разни подобни милионеро - милиардеро:)

397

Калин

преди 13 години

какви слухове .. факт е, че е била на държавна издръжка .. професията комунист я знаем.. търтей на гърба на народа!

396

Калин Костов

преди 13 години

Само Станишев и БСП другари.Костов пецака системата *** му готвим раиран костюм за централния софийски.

395

Калин

преди 13 години

тъй тъй .. умни красиви интелигентни.. бостански чучела .. на издръжка на обществото, като кърлежи!не е тайна, че социалитетата сте геронтофили и онанисти.. така, че айде много моля партийната пропаганда .. пред блоковете!

394

човек от БГ

преди 13 години

Марго ку няма кой да та опъни таз вечер си пусни повторението на Листопад или някоя реч на ББ.