34

Пиер

преди 13 години

Писта ли?! Каква писта? Някой бленува, някой мечтае! Народът е обеднял, гладен и болен, а на някой писта се присънва. Хахаха...с *** по Шанз-е-Лизе!

33

27/noment

преди 13 години

"Бойко Борисов: Инфраструктура, асфалт, строителство това е нашата най-важна антикризисна мярка "

32

Стига песимизъм

преди 13 години

Дано стане ще бъде много хубаво. Дано не пропадне самият проект.

31

шумахер

преди 13 години

Съобщиха че Трайков се договорил с Бърни пистата да е двупосочна за да не се затруднява трафика в София по време на състезанието.

30

Мишо Шумахер

преди 13 години

България скоро няма да види писта за Ф1. Никой не инвестира в държава, в която бедността не е порок, в държава в която корупцията е национален спорт и призьорите са висшите държавни чиновници. Никой не инвестира в държава, в която криминални престъпници и баш мафиоти се разхождат на свобода и определят дневния ред на обществото.

29

ЗЛОБЕН

преди 13 години

До добричък ; Пич ,от 20 год.обикалям света ,и по лоши пътища от бг. има само в -МИАНМАР, БАНГЛАДЕШ,ИНДИЯ.Сега се върнах от САЩ , да знаеш,там комунизма е настъпил отдавна.

28

добричък

преди 13 години

Куче,ти мърдало ли си навън,та да знаеш на другите пътищата как са?В Британия са луна и пак са с писта.

27

шумахер

преди 13 години

Алоо това не тие картинг писта където селските тарикати се трепат вечер на три ракии

26

Анонимен

преди 13 години

Щo не навестиш селският БИК да оправи погледа?!А ако не разбирате "ЗАЩО НИ Е ПИСТА ЗА F1"........обянявам.Бойко ще я строи.Смятам да поискам от най-богатите хора по Света 1 милиард $.Да ги дарим на Бойко при условие че се разкара от управлението на България.Защото иначе докато ги спечели ще затрие БГ.

25

ЗЛОБЕН

преди 13 години

Писта за ф-1 ще има , но не са допълнили че колите ще са от соца.Сега търся москвич с турбонадув. Защо ли са толкова *** бг. управниците,то пътищата ни са само за каруци,но писта ще строим.

24

hristov

преди 13 години

Вие малко по-надалеч от носовете си не можете ли да погледнете-*** ли сте,ограничени ли сте-и в двата случая няма извинение за коментариите ви.По цул свят Ф1 значи пари,у нас значи друго.Тая писта би се използвала и за самозадоволяване на много млади водачи на МПС,които в стемежа си да усетят адреналина,дават животите си ,размазани в някое дърво-помислете малко и от този ракурс.

23

Оптимист

преди 13 години

Верно е , но Господ е милостив и обича своита чада , макар и да много ,много сгрешили ! Прости ми Господи , че през лятото на 2009г. бях загубил ума и дума !

22

шумахер

преди 13 години

Абе мамка му дори тази писта да падне готова от небето останалата огромна инфраструктура изисквана за провеждането на на кръг откаде ще доиде?

21

Анонимен

преди 13 години

Всичко друго ни е наред ... само пистата ни липсваше за да сме на първо място в Евро съюза. За Трайката не знам, ама тея двамата измамници Румен Петков и Богдан Николов, трябва директно в пандиза да ги метнат. Щом те са замесени тука, значи това е измама.

20

тамплиер

преди 13 години

Мюлере , Турция е поне на десетина светлинни годи от нас !

19

Анонимен

преди 13 години

Бърни ще дойде,ще види и ще си отиде.Писта няма да има.А цирка в бг ще си продължи.И не пискайте защото ВИЕ ги докарахте на власт тези луди!

18

пинко

преди 13 години

Само *** може да мисли , че с писта -пък била и тя зя формула 1 ще повлияе положително върху икономиката по време на криза !!!!!

17

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Луд със власт е страшно нещо,историята многократно го е доказала!Господи,защо така ни наказваш?!!?!?!

16

Мюлер

преди 13 години

Не разбира точно как в глупава турция може а у вас да не може!?

15

Анонимен

преди 13 години

Мегаломанските идеи на това правителство направо будят смях у нас и по света.Де първо се спрвете с битовата престъпност, ромския терор, какафонията в здравеопазването и образованието, увеличете заплати и пенсии и после се хващайте за писти и тем подобни налудничави изпълнения.