42

някой

преди 13 години

Ако Алексей и Маргините не са престъпници....то няма за какво да седя в тази *** държава - да остават само мутри и магистрати, молове и хотели....всички мислещи трябва да се изнасят. Тука е тотална клоака.

41

маркуч vs 8-ПОД

преди 13 години

лелеее каквo ОБЕДИНЕНИЕ гo чака нашетo Бoре!Бoретo с маркуч ама иде ОКТОПОДО а oн де гo барнеш се *** веееее, *** какo Спасиикееее! и на секой маркуч има по една папка. кой носил папките се знаеза кого пише у папките , *** како Спасийке и тва са знаиии!А да си виждала, ка Спасийке, ка баш кютек *** кокорбаши ефенди гледа през мрежата на тенис ракета. А те така ше го видиш да глеа през другата мрежа.Альошата Петроли Илф Петроф, ама се ми е тая. Щом Боцо Цецо и другите обругаха заради личните си ега празникът послучай 125 годишнината от обединяването на България, нямат место в българската администрация. надругият ден се подредиха за мачът с Бялата Гора. а нашите футболисти един път и те да загубят зада спечели цел Народ.

40

Стига бе !

преди 13 години

Целия мандат на тези ли ще е цирк ? То всеки ден някаква смешка излиза :-)

39

2

преди 13 години

DO FF MNOGO SI NERVEN NO TOVA E ISTINATA I DRUG PIT NEDEY DA VYARVAS NA IZSKAZVANIYATA NA EDIN FIZKULTURNIK CE E ZADIRJAL OKTOPODA .OKTOPODA E MNOGO HLIZGAVO SISTESTVO I S GOLI RICE ILI KAZANO BBEZ DOKAZATELSTVA NE SE ARESTUVA A CIRKA STE GO VIDITE KATO GO OSVOBODYAT .

38

f.p.

преди 13 години

Много дълбоки води са това. Трактора, Хамстера и подопечните им са престъпници, това и адвокатите им го знаят. Те са управлявали и групата за отвличания. Това го знае дори Ц.Ц. и Б.Б.Как обаче си купиха имунитет и се откачиха от наказателна отговорност, защо ги оставят на мира, не е в мойта компетенция. :-( Определено Ц.Ц. и ПР центъра на правителството ще обръщат повече внимание на турбо мега филмираните си акции срещу "престъпния свят". Не може днес да е Октопод, утре да се окаже паламуд!

37

фф

преди 13 години

до анонимника номер 32 - А съда не е ли част от държавата - или може би е частен ? Не че нямат обвинения - просто това влечуго цака много пари а отделно , че държавата е придатък на мафията в тази бананова република !

36

али

преди 13 години

тя държавата се разпаднала...:))

35

кк

преди 13 години

Нищожество си ти и ония *** ББ и ЦЦ дето си дерибействат и само срамят държавата.То не става само да задържат хора и после да се оказва,че не е така както им се иска на ония двамата.Айде един път два пъти може съда невщо да греши *** то когото са задържали с гръмки акции и изхвърляния по тивито всеки след тва е бил пуснат и оправдан.Видно е,че проблема у глания мозък на Цецко и Бибитко.

34

Svilen7

преди 13 години

Добре, де, на всички ни е ясно, е този е затънал в далавери до шията. Както и предишните управляващи. Както и сегашните управляващи. На всички ни е ясно, че ще се стигне до тук и най-много да го порицаят пред строя, както и горепосочените управляващи. Само се чудя за какво беше това дефилиране по телевизиите и биене в гърдите на Боко и Цецко???

33

накрая

преди 13 години

Накрая от рекет и следа няма да има.Ще остане само държавната тайна.За тва ще го глобят 1000 лева и въпроса ще приключи.После Алексей ще ни съди в Страсбург,ще спечели то е ясно и от нашите данъци ще му изплатят една солидна сума.А евъздухара Цецо Цветанов и Бойку-тъпуту ни лук яли ни лук мирисали.И къде я видеха тая борба срещу престъпноста тия гавази?

32

Анонимен

преди 13 години

Еее пак съда ви е виновен, тя държавата не знае в какво да го обвини, а вие в съда сте се вторачили. Едно е да говориш пред камерите, друго е да го напишеш юридически грамотно.

31

фф

преди 13 години

ако това нищожество бъде "спасено" от съда то това ще бъде много много лош знак за който корумпираната бананова република българия ще свали още повече доверието от себе си .Дано остане в кафеза това влечуго !!!!!

30

до 28

преди 13 години

Какво е "мильони" ?

29

Контрол

преди 13 години

не е лесно да си Тиква...

28

Muxo

преди 13 години

Това вече на нищо не прилича за мильони няма закони за кокошка няма прошка

27

Ники

преди 13 години

Цецко ,Цецкооооооооо,що не си хапнеш още един октопод заедно с оная журналистка.И Трактора бил издал държавна тайна,пълна порнография,дал на министър председателя нещо??????????????????????????

26

Iavo

преди 13 години

Сега само остава да се насладим на хък-ането и мък-ането на Цв. Цв. по телевизиите довечера или най-късно утре сутринта. Обзалагам се, че ще се опита да изкара цялата работа като 'планувана' за да отвлекат вниманието на 'Трактора' и после изненадващо да му повдигнат нови обвинения.. смЕЕЕЕЕЕЕх... :((

25

"?"

преди 13 години

А кво става с другия - Марчело, ще го пускат ли и него? Нека да го пуснат, че изрусената му женичка цяла година не миряса.

24

ИЗНАСЯЙТЕ СЕ ОТ БГ

преди 13 години

Още от арестуването му бях сигурен, че бедния човечец е поне 100% невинен. Ами как, ами то в България никога не е имало организирана престъпност - поне така излиза от цирковите постановки с оправдаването му.

23

Анонимен

преди 13 години

Ся другаря Борисов, ще се опикава насън!