96

Анонимен

преди 13 години

ДА ЖИВЕЕ ИВАН КОСТОВСАМО ТОЙ МОЖЕ ДА ПРОГОНЕ ТУРСКОТО ХИЩНО ВЛЕЧУГО И ИЗПЕДЕРАСТЕНИЯ *** съргей

95

Анонимен

преди 13 години

"Сините отрязаха БСП за вота срещу ГЕРБ" - логично. че те ако сега се явят на избори, сините няма да може да минат и 4% бариера.а се чудя въобще БСП как го мисли това с предсрочните избори. те ще са още с по-нисък успех от предишните избори. все пак техния електорат е 99% пенсионерски, а в предишното правителство самите те направиха всичко възможно да ги изтребят до крак пенсионерите, без да осъзнават, че си избиват електората така за следващите избори.

94

иупи

преди 13 години

Ти *** ли си или си заблудено от комунистическата пропаганда магаре?Окрал Костов България, ама друг пътЕдно доказателство не се намери за тези долни комунистически клеветиТова е най-добрият пре;иер, който България е имала

93

БРАВО

преди 13 години

КОМАНДИРА КАКТО ВИНАГИ Е ПРАВ.

92

до 95 от 80

преди 13 години

Благодаря за корекцията госпожо, права сте

91

Анонимен

преди 13 години

с две думи имаш проблем с асоцииране на написаното. Чети по-бавно и си купи речник на чуждите думи :)))

90

до 80 - Козлодуй

преди 13 години

Национално отговорни.

89

Анонимен

преди 13 години

Баси разкритията праиш брато!!! Това си е принос към политологията: да констатираш, че една партия била вече на власт, парламентарно представена иска пак власт...Нечувано...прецедент :))))))

88

с две думи

преди 13 години

С две думи Костов каза,че си подкрепят ГЕРБ и няма нужда ограбването на фискалния резерв и икономическия срив да спират.Сега вече за втори път Костов ще бъде виновен за ограбването на БГ.

87

Аз

преди 13 години

Не си прав, правителството прави проверка и орязва всички болни, защото измежду тях имало и такива, дето не са болни; орязва парите на всички лекари, защотото измежду тях имало и корумпирани; режат пари на спешната помощ, защото не всички случаи били спешни. Само че утре като се обадиш на 112 и никой не дойде, да знаеш, че е защото не са сигурни дали си спешен случай. Така могат всички да ни вкарат в затвора, защото измежду нас има и крадци.

86

Анонимен

преди 13 години

И сините и атака заявиха нееднократно подкрепата си за ГЕРБ. Само тъпите *** могат да искат вот на недоверие за "да се види кой къде стои в парламента"

85

друг българин

преди 13 години

Ти си един българин,но много *** българин.

84

Зелената барета

преди 13 години

Синята коалиция хем я боли, хем я сърби, хем плюят, хем лижат. Ще им се власт, щат им се висши държавни постове. Народът на България отдавна се произнесе за управлението на Костов, управление, което ограби всичко, което можеше да се ограби от обрулената ни държава, а Мартинчо е един комсомолец от школата на Сорос, който бленува за място в историята.

83

Тореро

преди 13 години

Вотът на недоверие цели политическа криза и предсрочни избори, които са вредни за България в условията на икономическа криза.Тя, кризата нали отминавала според нашите държавни финансисти.Трай бабо за постове - както казват старите хора.

82

ха ху

преди 13 години

БСП са хитряги.На всички им е ясно,че вота няма да мине.Целта е да се види кой къде стои в парламента.Целта е да се види ясно,че Атка и сините са в управлението и подкрепят ГЕРБ.Целта е така много разочаровани атакисти и седесари да оттеглят подкрепата си за тези партии.

81

Анонимен

преди 13 години

Двама ли влизате с тоя ник или страдаш от раздвоение на личността :))

80

В.Бозаджи

преди 13 години

Не Ви ли се струва приятели /антикомунисти/ че всички които пишем в този сайт е на червените , вижте само какви рецензии има за червени и какви за сини . Това си е чисто червено ама от най червеното .

79

Един Българин

преди 13 години

И слава богу, особено в случая. Няма лошо в градивна критика (понятие, непонятно за серГей).

78

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно си прав!!!Гласуването за специализираните съдилища ще принуди депутатите да свалят картитеНе че сега не се знае кой кой е де:))

77

Анонимен

преди 13 години

Сините така, сините иначе, но в решителни моменти доказват, че са националноотговорни!!!