72

Анонимен

преди 13 години

по себе си ли съдиш за родителите? кой краде .. то се вижда по сустоянието на училищата .. кой дава родител да краде!Да не са чувстват безнаказани като вас!

71

Учител

преди 13 години

Като са толкова скапани и алчни даскалите,що се натискате да пращате дечурлигата на 5 години в училище??Нали ,за да имате повече време да пооткраднете от служебното място?!

70

До 68

преди 13 години

Що бъркате София със страната!!!

69

СИБАНКЯ

преди 13 години

Метастазите в мафиотската държава са засегнали,разбира се и образованието! Всеки краде според ранга си и възможностите.Няма ясна стратегия в този отрасъл, а действа комуно-командаджийската система, която цели да обезличи и ученици,и учители! Ръководството на отрасъла е в ръцете на случайни и некомпетентни хора!В храма на науката е пълно с търговци, или още по-лошо-търгаши!

68

do62 ot star daskal

преди 13 години

V uchilishe se krade,tova e fakt,osobeno v tezi v Sofiq s nad 1000 uchenika.Prav e bivshiq kolega.Tuk ne stava vapros za selski uchilisha,a da ne govorim za shefove na RIO.

67

Калин

преди 13 години

ще назначиш .. щерка си или братовчетката :)ае бягай да прибутваш краставици другаде!

66

Недоволен

преди 13 години

Трябва да има пълно разделяне , да се знае кой турчин , кой *** , кой Българин.Аз лично предлагам да се обособят паралелки с туркомангали които до бъдат разделени от Българските деца.Родител съм и не искам децата ми да учат заедно с тия ***.Още по -добре ще е да им направят отделни училища.

65

????

преди 13 години

Какви *** и дпс в тази тема,бе пич???Или ти си пишеш едно и също ,без значение къде?!

64

gtf

преди 13 години

До кога *** ще имат само права - защо някой не следи те да спазват и своите задължения ? Както се видя ДПС е банда крадци и е крайно време да бъде забранена ...ББ къде спи или и той топи в попарата ?

63

До 60

преди 13 години

ДАЙ СИ КООРДИНАТИТЕ,АЗ СЪМ ШЕФ НА РИО-ИМАМ 4 ВАКАНТНИ МЕСТА ЗА ДИРЕКТОРИ-НАЗНАЧАВАМ ТЕ ОТ 7.09,ДА ВИДИШ КАКВО БОГАТСТВО ЩЕ ПОТЕЧЕ!!!

62

Директор -милионер

преди 13 години

Прав си60,спестих четири кутийки тебешир,3 гъби за бърсане на дъска,1 буркан паркетол,и 6 поизтрити сапуна от тоалетните!Щях да присвоя и 2 рула тоалетна хартия,ама физкултурникът беше по-бърз и ги измъкнапод носа ми!Утре ще ги разпродавам на битака и така ,с тези приходи ще заформя 5 милиона в евро,разбира се!!!!!

61

Истина

преди 13 години

То ако имаше пари и далавери,ако се забогатяваше в училище...всички кадри-млади стари щяха да тичат да стават даскали....А списъкът на милионерите щеше да е бъкан в първите 50 места с училищни директори и помощник директори!!!Бивш,то старостта и злобата не прощават наникого,ама първо не се излагай с архаичните си изказвания,второ,ако наистина си бил учител-защо плюеш по своите!Единственото,което мога да си помисля,че щом са те изхвърлили от тази система,вината си е в теб!!!

60

до №59

преди 13 години

Ей тарикат, то явно си личи че си и ти за тези които се пише тук- директор. Кой те постави теб бе, комисията ли? Това е само формалното обяснение, а истината е че комисията е от нашите хора, на бившия вече боцкав Дани! Кой от БСП, кой от НДСВ...какво се правите на улави и мислите че хората не ви знаят. Крадете като за световно от децата и от служителите, нямало пари в образованието ли? За вас има, за "служебни" командировки има нали?...за хапване и пийване има. за облекло двойно и тройно повече

59

Абе Бивш

преди 13 години

Ами сега как е,защо заблуждаваш хората?Конкурсите се правят извън населеното място на съответното училище,в МОМН,ПРЕД КОМИСИЯ ОТ САМОТО МИНИСТЕРСТВО!!!!За 5 години каква стратегия ще развиеш в едно училище?Ако имаш 70 паралелки и 1800 ученика,130 учителя и 100 класни стаи за ремонт-за 5 години не можеш имената на персонала да запомниш!!!Такива "архиви"като теб,дето само за пари мислят...са ми дошли со гуша!В образованието -пари няма!Не почвай пак с нафтата и бензина,това е в малките селски школа

58

Анонимен

преди 13 години

Tazi zam.ministarka ne znaeshe koi e avtora na BG himna zaedno s edna depotatka,koqto beshe sasho tolkova gramotna.I takiva ni upravlqvat obrazovanieto.

57

Sulio

преди 13 години

Ами аз съм ескимос, мога ли да уча вскимоски като майчин език? Ми кво да правя като така се самоопределям.При последното преброяване е имало танганайци, индианци, ескимоси даже и марсианци, като протест срещу тази *** идея за самоопределение.

56

Бивш учител

преди 13 години

Прав си! Това го говорям много време тук, но последния път ме изкараха *** на образователната система!Само ще си позволя лека корекция на написаното от теб-8 години са прекаленно дълъг срок за директор.Още след първата година разбират за какво става дума,и почват да крадат от където и както могат.3 или 5 години е по-реалистичен срок.Кадърните, и тези, които са работили за училището , а не за джоба си, няма от какво да се плашат-конкурс и продължават с 2-ри мандат, ако преценивъншнакомисия

55

Памет

преди 13 години

Госпожа Коджабашиева,вееше фусти при още 2 министри на образованието и е считана за "експерт"просто ,защото никога нищо не е предприемала!Все едно да кажа,че моята химикалка е Експерт в писането!Безгласна,бездушна,безмненийна-просто -каквото и се нареди,изпълнява безприкословно!Сега как се е засилила да направи нещо на своя глава-почти невероятно!!!!!

54

и аз подкрепям!

преди 13 години

Подкрепям 38. Абсолютно е прав. Мандатност за директори, експерти на всички нива.

53

някой

преди 13 години

писмото е правилно,защото всички помачаги ще се напишат фесове,*** също и ще трябва да се назначават много учители по фески език,а такава нужда няма,защото интелигентната туркиня не си записва детето да учи майчин език.Не е работа на фесовете в парламента да се бъркат в образ.с-***.