228

PPP

преди 14 години

Абе няма да продължава вечено това! Много черни точки им се насъбраха напоследък и скоро ще се случи нещо с ***. Не може цял живот на чужд гръб да се живее. Аман от наглостта им вече!!!

227

с.

преди 14 години

Абе и аз мразя ***,обаче в случая браво!С тия кръвопийци само така!По същия начин трябва да се действа с цялата пасмина лешояди от рода на съдия-изпълнители,събирачи на дългове,ЧЕЗ,ЕоН,мобилни оператори,банки,Топлофикация и тн!Че кръвчицата ни пият!

226

бай Петко

преди 14 години

За да не крадат, нека ги оставят да живеят в естествената си среда - да им махнат стълбовете, жиците и водопроводите

225

eeeee

преди 14 години

добре де 28 клиента като обща сума на задължението 81 000лв...средно това излиза по близо три бона на 1 домакинство задължение?!?!?!?!? у наш`то село при втора неплатена сметка и те режат ........ добре са си живуркали ромите!

224

...

преди 14 години

Ей навремето хич не си поплюваха...89-та година извадиха танковете срещу турците.Веднага им се свиха перките и бяха натирени в Турция.Сега няма ли кой да изкара ако не такнове,поне багери и фадроми и да срути цялата махала.Значи *** не си плаща сметката за ток,като отидат да мъ спират тока и почва да хвърля тухли и да се прави на мъж (нищо че е виновен),а аз ако не я платя и а съм направил такова нещо,а са ме прибрали веднага.*** кви са бре,да не са нещо повече от нас??????????????????

223

none

преди 14 години

Ами сигурно защото или полицията е партия с *** или ги е страх от тях.

222

Българин

преди 14 години

След като ЕОН са понесли щети и служители на ЕОН са били малтретирани безнаказано пред очите на ушевите ***, крайно време е ЕОН да даде под съд МВР !!!Защо въобще издържаме с данъците си тая институция и 60 000 ушеви туфлеци, щом не могат или не смеят да се справят с едни гнусни подобия на хора?А мястото на т.нар. "министър" Цветанов е в затворът - този индивид оставя мангалският тероризъм безнаказано да се вихри в страната !!! СЪД ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ ЗА ТОЯ ГРОЗЕН МАЙМУНЯК !!!

221

наблюдател

преди 14 години

Крайно време е и българите да земат да бият служителите на еон евн и чез та да се сетят каде се намират скапаните монополисти

220

.

преди 14 години

225:брей, нито едно "ъ" и само две "у"-та във всички тези изречения... жалко, че каквото е опитано да бъде казано, е фактологично вярно.

219

Илиян

преди 14 години

*** се възпитава основно с бой и работа! Сега нито ги бият, нито работят! Правете си изводи....

218

Анонимен

преди 14 години

Фактурата за ел. енергия е в такъв вид заради изискване на ДКВР . Цената за киловат като такава ВИНАГИ се е калколирала по този начин просто сега е разбита на отделните пера по които се разпределят парите и кой колко получава било НЕК, производители , доставчици, данаци, Електро разпределителните д-ва и колко от тях отиват за държавата. ЕРП са задължени да изкопуват ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ на цена от около 0,80-0,90 лв за киловат , а всички знаем на каква цена продава Енергото . ЕЙ ТОВА Е ДАЛАВЕРА...

217

Анонимен

преди 14 години

Спирайте им тока централно на цялата махала! И после бой

216

Умен

преди 14 години

Но защо ще искат да се интегрират? Това е против техните интереси! Ако се интегрират, ще трябва да работят от сутрин до вечер, да дават мило и драго да образоват децата си, да плащат сметките си и всички такива минуси на интеграцията! Сега са си добре - живеят на гърба на другите, не плащат сметки, дават децата си за проституция или по домовете, но взимат помощи, които са недостъпни за интегрираните вече членове на обществото!Е, как да се интегрират? Кой бяга от хубавото?

215

Голфаровото Гоче

преди 14 години

Изкефи ме.

214

Анонимен

преди 14 години

Крадците на дребно се сбили с крадците на едро

213

Анонимен

преди 14 години

i sylzotvoren gas...........

212

Brain

преди 14 години

За това по такива поводи в ромски махали се ходи с 20 полицаи.

211

Анонимен

преди 14 години

Ей 214 къде ги видя тия благинки от ЕС я не стянвай смешен, благинките са за крадливите монополисти и за политиците, я се събуди.

210

ЗА 214

преди 14 години

Така е всички който не могат да се мотивират се оповават на изискване от ЕС. Къде го прочете това изискване, цитирай го. Как така на 3 година от членството ни се появи това изискване. Не си въобще обедителен. Няма такова изискване има страхлив народ който не протестира когато явно го мамят и ограбват, а това за изискването на ЕС е плод на хора които не могат да отговорят по същество.

209

Анонимен

преди 14 години

209 ОТГОВОРИ ЗА РАЗЛИКАТА ТОВА ЗА ТАКСИТАТА Е РАЗБИРАЕМО ЗА ВСЕКИ ТИ КАЖИ Каква е разликата между Пренос през електроразпределителната мрежа НН и Цена пренос през електроразпределителната мрежа?ВЪВ ФАКТУРАТА МИ ПЛАЩАМ ВЕДНЪЖ ЗА ПЪРВОТО И ПОСЛЕ И ЗА ВТОРАТО. СРУВА МИ СЕ ЧЕ ПЛАЩАМ ДВА ПЪТИ ЗА ЕДНО И СЪЩО