78

Фръц

преди 13 години

Хня-хня-хня!Това ми го хортуваше един бивш колега преди година!Аз му се измях!Пък то....

77

pn

преди 13 години

Цъфнали и вързали сме, само писта за F1 ни липсва. Абсурдистан.

76

Анонимен

преди 13 години

Хубава новина. Няма държава, която да е загубила от провеждане на състезания от Формула 1. Дано обаче да реално да я построят, а не да усукват като миналата година...кръга за 2011 го изпуснахме вече.

75

Анонимен

преди 13 години

"ще бъдат разгледани в най-близко време, е възможността"Ще , възможност - бля- бля - писта няма да има .. празни приказки. Писта ще има га построят магистрала Хемус :))) Бойко Ментата каза към 2020 година до ттогава стискайте зъби и плащайте данъци ***, че любовницата на Дянков взема по 8 бона заплата и ако вие не плащате рая проста кой ще и събере паричките ?

74

Анонимен

преди 13 години

абе на нас всичко ни е в ред само писта за формула 1 ни липсва а бедния и ограбен българин тъне в мизерия Добър ден България

73

Анонимен

преди 13 години

Значи прави се смесено дружество. Където България участва с 3000 декара бурени около София , оценени за 180 мнл евро. Арабите от своя страна участват с паричен капитал за реализирането на проекта. Пресмятат се рискове и факта , че все пак този проект ще донесе печалба и за местното население , работна ръка , имидж и след това се разпределя след това печалбата или загубата в зависимост дали е успешен проекта.

72

Язе

преди 13 години

Абе човек, и аз искам да стане така и да има работа, и после да се делят печалбите между държавата и арабина. Ама гледай как че надупат и мене и тебе. Нима държавата дели с ЕРП-тата или хипермаркетите, или банките? Голямата част се изнася. А какво се вкарва, коли на старо.

71

много акъл мноо нещо

преди 13 години

Абе вие не разбрахте ли , че нямате право на глас , къде да е пистата. Пистата ще е там където иска да бъде инвеститора, ако не няма да има писта и толкова.Ако се строи с пари от бюджета и от вашите данъци тогава , може да предлагате и в Долно *** да е. Арабите са си преценили и са направили доста проучвания , докато изберат печелившото според тях място. Все едно е някой да ми дава акъл от къде да си пазарувам и харча заплатата , защото така щяло да е по добре за малките бакалийки

70

Анонимен

преди 13 години

ББ и МШ ще карат картинг :)

69

Анонимен

преди 13 години

И като дойдат 5 000 румънци къде ще ги настаните бе?В Банкя ли?Или в Кемпински - каква леглова база има София???Ще построт 20 хотела, дето 3555 дни ще са празни, а в десет пълни.ФАРС.А по черноморието има стотици хиляди туристи - а лятото и шопи.Ама.... да има за метрото а?

68

Анонимен

преди 13 години

Нямам думи имаме почти 60% направена писта край Сливен,исе чудя защо не се довърши,защо всичко да се почва отначало,а ми тази писта отговаря на всички изисквания и има 92% видимост от зрителя,никоя писта в света го няма... ЩОТО ШОПИТЕ ИСКАТ ДА Е ПРИ ТЯХ.У БАНКЯ ЩЕ Я ПРАВЯТ.

67

Генерал ББ

преди 13 години

Ти си гений. Назначен си за консуктант по Формула 1 към Мен. Естествено, че ще е в Банкя. Може да направя жест към Живков. Нека да е в Правец. Не, в банкя. Последно. Там със Шумахер ще направим демонстративно състезание за ветерани.

66

Анонимен

преди 13 години

Слънчев бряг е най-доброто решение.Ама нали София трябва да печели парички от данъци и т.н......да имате за *** ви метро.селяни лакоми, и *** състезания као има, пак си ги вземете там.

65

Анонимен

преди 13 години

абе млади момци и момки,кой ти брои българите за основни посетители бе?вие разбирате ли, че за едно състезание смао скипите са над 3000 човека - в кои хотелчета из софия ще ги сложите, ще пътуват 5 часа до пистата ли....Основните посетители ще са РУМЪНЦИ !!!

64

Анонимен

преди 13 години

А ако не дойдат арабите , каква печалба ще има - никаква. По добре да имаме писта и половината печалба да е в арабите отколкото нищо. Но вие разсъждавате .. НЕ е важно на мен да е добре , а на Вуте да е зле. А кой би инвестирал и поел риска да вложи парите си , ако не очаква да спечели.

63

чети малко

преди 13 години

Освен това голяма част от младите хора , които все още не са напуснали България са в София , а именно те са евентуални посетители на състезания от ф1. И при билет от минимум 100 лева и стандарта на живот в БГ си мисля , че процентите на вероятните посетители за БГне са около 10% от живущите в близост до бъдещата писта а около 3-4 % което за София си е около 50 хиляди преблизително половината капацитет на пистата.

62

Анонимен

преди 13 години

Няма ниакква полза от това, ама абсолютно никаква

61

Язе

преди 13 години

Аха късмет си е. Късмет за некой да лапне комисионна, късмет за арабина да купи на далавера и да изнася печалбите после... То па кой ли арабин не идва, Че разгледат възможностите па кой от къде е. Аре спокойна нощ на всички!

60

чети малко

преди 13 години

За мен също не е правилно всичко да се съсредоточава в София. Но действителноста е че за малка и бедна БГ населението се съсредоточи в няколко града София , Пловдив , Варна и Бургас са половин България. Те не разполагат с подходящата инфраструктура , а за по малките да не говорим. В тези времена в които правителството няма пари за болници и пенсии , едва ли може да очакваме , че ще намери пари за нещо и в този момент ако наистина има интерес от арабите за тези 3000 декара за писта си е КЪСМЕТ.

59

Кремена от София

преди 13 години

Най-добре пистата да е далеч от София. Аз казах