66

@ Обективен

преди 13 години

Сърди се на Краси Гергов тогава. Не виждам нищо скандално в идеята за авторските права. Или ти би се отказал от възможността да получаваш някой лев по легален начин? Отпуснете си душите бе хора, Балзак е казал, че парите са направени кръгли, за да се търкалят насам-натам. Бедността е състояние на духа

65

дз

преди 13 години

Много си е готина Мария,защо все в чаршафите на хората гледате?Лапала го била,ами ще *** щом е хубава какво лошо има,мъжете обичат да им го лапат,а пък после такава била онакава.

64

Цвъ.Цвъ.

преди 13 години

Моля моля !!! За абсолютните титани на българската музика, Веско Маринов и Дидо Икебаната, не разрешавам да се говори така !!! Нали цялата сбирщина от музиканти, трябва да има от кого да се учи !!!

63

аххх

преди 13 години

Ах вие завистници ! Ако Веско Маринов беше Хамериканец !!!

62

Любопитко

преди 13 години

Любопитен съм, многоуважаемата световна звезда на снимката, колко човека е събрала на свой концерт ? Хора, които са готови да платят за да я видят и слушат ? За една Мадона /не особенно добра технически певица/ билетите от 100-на лева свършиха за часове. Значи за Мадона не сме злобни, а ? :-)

61

Обективен

преди 13 години

Политик - не е. Но е крадлива. И защото очевидно не схващаш - хайде да ти обясня бавно.Няма никакво значение дали се пуска нейна песен по дадено радио. Като активен член на Профон, Марчето получава пари всеки месец. Абсурдно, но е факт. Тези пари се плащат от стотиците радиостанции. Те пък, ги `избиват` от цената на рекламата. А рекламата драги, е начислена в цената на крайния продукт, който ти и аз купуваме. Тази пръдла на снимката КРАДЕ от тебе и мене !

60

Статията започва с

преди 13 години

"Завистта е част от нашата народопсихология, уви". По-красноречиво потвърждение от коментарите под нея няма... Защо, защо, ЗАЩО сме такива?! Да беше крадлив политик момичето, ще разбера - но тя пее, забавлява ни, симпатична е и пак я мразим. Да цитирам ли Божидар Димитров се чудя......

59

PSP

преди 13 години

Марче, недей спами простотиите си, а вземи изпей нещо свестно! С лапане и блеене в тавана звезда не се става! С твои колеги не общуваш, защото по-вероятно е те да не желаят да общуват с ***!

58

tony scout

преди 13 години

Давай Миме, зад теб съм като фен, харесвам твоите проекти, добре подбрани и изпълнени, винаги добра визия от твоя страна, евала продължавай.

57

Анонимен

преди 13 години

Тая пък още ли не си е намерила тъпкач. Явно никой не я ще.

56

Оффф

преди 13 години

Така ми е писнало от тези човечета, които живеят с илюзията, че са звезди. И от време на време надават вой `Ако не ме направите милионер заради една песен, значи сте злобни`. Ама как било на запад, не знам си какво. Хайде бе, сега поне света е едно голямо село - идете на запад и покажете колко можете !!! Ааа, не ми се получава нещо, а ? И там ли са злобни ? Смешни, жалки, посредствени български `звезди`.

55

Злобен

преди 13 години

Що бе муцка, що да сме злобни ?! По радиата въртят твоя песен от дъжд на вятър, но парите от Профон си ги *** като невидяла. Пуска се качествена музика на чужди изпълнители, но Риана /примерно/ не е получила и стотинка от България. Получаваш ги ти !!! И пак - получаваш ги макар, че не те пускат. За това ли сме злабни, а ?Музиката не била състезание , а ?! Това кога го прозря ? Когато се усети, че не можеш да събереш 20 човека на свой безплатен концерт, но пък една Мадона, кара хората да се из

54

hitler

преди 13 години

grozna si kato ***

53

Гоце

преди 13 години

Тая я изплющях преди 4-5 години добра е!

52

312asd

преди 13 години

Of kat po4nat , ako ne beshe se rodil v Bulgariq ... Mi emigrira ?! Kuf e problema ? Ko e tolkoz kaduren , nikoi ne vi e sprql , Mari4eto kat otide v Amerika ko ? Hitove li naprai , ae molq vi se

51

Анонимен

преди 13 години

Авджията Гоце нея ли остреля?

50

USA

преди 13 години

до 51С миризливи селендури обикновенно не разговарям,но на тебе ще ти кажа че си чалгарски свинар и мозъкът ти няма да отчете дори и на аптекарски везни.

49

Анонимен

преди 13 години

Абе *** USA е *** на света и ще има скоро да ни диша праха! Къде да се спасява в най-*** държава при теб ли?

48

nasko

преди 13 години

ako "VIP" horata v BG spazvaha amerikanskoto pravilo "don't ask, don't tell" efirnoto prostranstvo shteshe da e mnogo po krasivo. sega vseki ot kadeto doide izliza po televizii, spisaniq , vestnici, fly-eri i sekvi toaletni hartii i govori neshta koito nikoi nikoga ne go e pital.... i taka....

47

ΩΩ

преди 13 години

Ожени се за мен,Мария!