227

ленин

преди 13 години

БСП, прости, че и нагли

226

swe

преди 13 години

Работа в България

225

Иво

преди 13 години

Точно БСП, на която и спряха всичко, тръгнала да дава мнения и препоръки. А парите по САПАРД, не могат да бъдат използвани за нищо друго освен за проектите по Сапард. А и като знам за колко се решават делата и че ГЕРБ са на власт от година, да не се окаже, че тези дела се точат още от времето на тройната коалиция.

224

РАЗ, ДВА

преди 13 години

Ако написаното е вярно да я таковат моментално ..

223

Сънчо

преди 13 години

Най-върлите ГЕРЕРУШКИ си лягат много раничко или не им се чете истината-какво стана, прегракнахте ли от много викане??!!

222

Сервитьорка

преди 13 години

При последното си пребиваване в Плевен госпожа Цачева направи скандал в местен ресторант за това,че няма свински уши на разсол,а плащането за запоя беше -сметка разни!!!Ако не вярвате-попитайте я!Ако Ви откаже,ще Ви кажа името на нашето заведение...

221

Плевенчани

преди 13 години

Не сме ***,щом 3 мандат си избираме СИН кмет....Цачева е най-лошата реклама на синия Плевен,защото именно ТЯ Е ***,а всички тук помнят миналото и като политпросветник на БКП!!!Колко сте заблудени-не е истина!!!

220

Анонимен

преди 13 години

ХМ..ШЕПОТ ОТ ОТВЪДНОТО !!! КОЙ ВИ ПИТА ВАС БЕ КОМУНЯРСКИ *** !!!!!!

219

до 228

преди 13 години

АБЕ, ХАПЛЮ-питай някой плевенчанин колко е супер тая ***-комунистически партиен секретар,отказал се,защото килипир нямало!!!

218

Отрицателните

преди 13 години

Искренно ли харесвате Цачева и Фидосова или сте просто ФАНАТИЦИ!!????

217

ПМРСР

преди 13 години

ЦЕЦКА Е СУПЕР!

216

Нагли-ненагли

преди 13 години

Що си кривите душата ,бе фанатици?Цецка и Фидосова са такива етикети,че ум да ти зайде!

215

ПМРСР

преди 13 години

Тоя Кутев много се напъва, макар че хич го няма, често се и изпуска! дд

214

Козметик

преди 13 години

Видях я чавката проста-тя за защитни кремове не е ли чувала???Приличана *** след селски сбор!!!

213

Анонимен

преди 13 години

Нагли ***, била усвоила едва 30%, а Сер-гея и тройната ламя като усвоиха 0% бяха гениални млади политици. Баси наглите твари.

212

Леле-мале

преди 13 години

Току що по новините на btv показаха кака Цецка -във Варна събрала посланици!Що точно във Варна,бе Цецке????Почерняла е като кооператор на южна ниваи не се свени да се покаже в такъв вид!

211

Анонимен

преди 13 години

Хора не разбрахте ли вече...! България страда, защото нямаме общество. Който и да захапе кокала го ръфа докато има още месо по него. А за бедния народ остава да ближе оглозгания кокал....... Не разбирате ли, че докато обществото нехае, който и да е на власт се повтаря едно и също, независимо кой е на власт.....

210

Анонимен

преди 13 години

Бившият заместник-министър на вътрешните работи от кабинета Станишев Камен Пенков, е поредният нашенец, който се сдоби със свръх луксозен имот в каталунската столица, пише столичен вестник.Според местни брокери двуетажният испански дом на Камен Пенков е на стойност 1, 5 милиона евро и се намира в един от най-елитните квартали на Барселона.

209

Mery

преди 13 години

Този вляво на снимката Антон Кутев,прилича на горила дебел,прегърбен,с нещо звярско в лицето. Баща му Конс-тантин Кутев е дългогодишен партиен работник. А.К. следва Икономика на киното в Москва, в София завършва Исто-рия на изкуството, а през 2003-2005 г. (вече 35-37-годишен) - Европейска публична администрация в СУ. Като изкус-твовед няма и ден трудов стаж. Както мнозина в прехода пробва късмета си с различни начинания - брокер и бизнес-мен. Търгувал с пирони от Румъния, парочистачки от Сърбия, тоалетна хартия от Полша, дрехи от Турция. Социалистите са раздвоени в оценките за него:На някои им допада неговата нападателна реч и гаменски шик. Пали се лесно, прекъсва противника, държи да вземе последната дума.Самият Кутев се харесва в ролята на хулиган и често влиза в нея. Дърдорко описват го онези в БСП, които виж-дат в медийното му присъствие репчене: Кутев няма теж-ест. Гледа да е ефектен. Той не стига до сърцата на хората, не може да ги развълнува. Когато подобни фигури напус-нат политическата сцена, за тях никой не съжалява. А.Кутев беше член на Надзорния съвет на ЧЕЗ в продължение на 3 години.Двамата с бившата шефка на дирекция "Връзки с обществеността и протокол" в икономическото министерство по времето на Станишев Айсехел Руфи, са получавали заплати в ЧЕЗ в периода, за който ДКЕВР установи нарушения в ЕРП-тата. Под носа им чехите са изнасяли печалби към външни фирми, а двамата в края на всяка година са гласували за държавата да няма нито лев дивидент.

208

БАЧКАТОР

преди 13 години

Уважаеми, на 1 600 000 ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ думите "достоен живот" не се връзват по никакъв начин с псевдосоциалистическата ви партия.Все още сте в парламента благодарение на спомените на възрастните хора за Бай Тошо.Само това ви държи иначе сте минало. Само минало.