147

Гошо

преди 13 години

А случайно да пише производителя от кой склад си зарежда месото?

146

Юлия

преди 13 години

"Спалеология"?? Опитите за остроумие се провалят, когато се използват некомпетентно някакви думички. Още по-зле става, когато тези думички се окаже, че не съществуват. Дума "спалеология" няма, камо ли цяла такава наука. Има "спЕлеология", но това е наука, която се занимава с изучаването на пещери.

145

Гошо

преди 13 години

Защо не се изнесе и информация с кой са търгували тези фирми? Вобще не ме интересува в кой склад са открити, искам да знам кой работи с този склад...Нека се даде по-голяма публичност по въпроса. Нека се каже продукти с чия марка са замесени и да видим какво ще се случи с тези фирми.

144

Краско

преди 13 години

Дами и господа, тази акция с "Дупетата" е движена от самите производители. Тези дупета, макари и дупета, са минали качествен контрол в нормалните държави и са абсолютно годни за консумация, само дето нямат търговски вид. Та идеята е като ги конфискуват сега, да накарат фирмите вносители да не внасят повече. Идеята е хората да купуват само българси ***. Аз вече не съм патриот на тази тема, докато сам не се убедя че в тази държава има качествен конрол, купувам само вносно, това е положението

143

Анонимен

преди 13 години

Снощи, в района на Лъвов мост за били съдържани Вяра, Надежда и Любов. След справка в районното Вяра и Надежда са пуснати, а с Любов се занимават компетентните органи.Новата акция на МВР, пък, се казвала ДупетатаМомчета, може би, все пак, малко специализирана психиатрична помощ, а?! Работата с тези имена на акции вече заприличва на проктолог, който в свободното си време се занимава със спалеология

142

сития

преди 13 години

Салами за бедни....салами за богати.....Сега има такава техника че цял кон да пуснат в мелачката....ще излезе на кайма...заедно с копитата

141

муткуров

преди 13 години

закона не е нарушен.... бъркасе бизнеса на скъпите марки колбаси.... нарушава се право на избор....който иска и може купува от съпите салами.....но обикновенните хора могат и вносни да изберат...намалява прихода на някой и почват доноси...

140

Vini

преди 13 години

много *** хора има в България прочетете си на колбасите етикетите там пише производителя

139

lukanka

преди 13 години

Ами да бяхте написали фирмите производителки. Аз от къде да знам кварталното ни магазинче от кой склад се зарежда....

138

Юлия

преди 13 години

И още нещо: и да не се изписва търговецът, винаги може да се провери кой кои марки дистрибутира. Ако имаш малко акъл, де.

137

Юлия

преди 13 години

Не съм видяла, салами не ям. Допускам, че на етикетите следва да бъде изписан и търговецът.А пък на тебе ще кажа: вместо да обиждаш, изкажи някое свястно мнение. Коментарът ми беше в отговор на някой, писал по-долу, и така в думите ми има и логика, и резон.

136

Анонимен

преди 13 години

ДО ЮЛИЯ ТИ КОГА СИ ВИДЯЛА САЛАМ"ИНФАТИС БЪЛГАРИЯАМАН ОТ *** ОТИ

135

Юлия

преди 13 години

Абе, вие не разбрахте ли? Въпросните продукти ще продължат да се продават и на цени 2,3,4 лв., но производителите няма да имат правото да пишат, че са по стандарт "Стара планина", т.е. няма да имат правото да пишат, че са от месо. Вие, като вярвате, че и тези и произведените по "Стара планина" ще са все същите ***, купувайте си от 3 лв., не от 10, никой не ви кара насила да купувате по-скъпото. Ама, ако на един етикет видите изписана някоя от горните фирми, ще се замислите май.

134

Анонимен

преди 13 години

ДО 129ВЯРВЯМ НА БОЙКО,ЗАЩОТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ БЪРКАТ В ДАЛАВЕРАТА НА ДОБРОСЪВЕСТНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ.КОЙ НАПРАВИ НЕЩО ЗА ХРАНАТА НИ ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ.ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ПОНЕ СЕ ОПИТВА ДА СЛОЖИ РЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПРЕЧИ НА МНОГО ХИТРИ ОВЧАРЧЕТА СТИГАТ 20 ГОДИНИ ДА НИ ПРОБУТВАТ *** ОТ ЦЯЛ СВЯТ

133

Анонимен

преди 13 години

ТЕЗИ СА ТЪРГОВЦИТЕ НА ЕДРОТЕ НЕ МИ ГОВОРЯТ НИЩОДА СЕ ИЗКАРАТ ФИРМИТЕ КЛИЕНТИ ,КОИТО СА КУПУВАЛИ ОТ ТЪРГОВЦИТЕ И ДА ВИДИМ КОЛКО ТОНА СМЕ ИЗЯЛИ ОТ РЕКЛАМИРАНИТЕ ВСЕКИ ДЕН ЛЕКИ ТЕЖКИ С МАЙСТОРИ СУШЕНИ ПОД ОРЕХ-ПРЕПРАДКА КЪМ РЕКЛАМИТЕ

132

123

преди 13 години

ТОЧНО ОТ ТАНДЕМ ТРЪГВА ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ - ФИРМАТА КОЯТО ПРЕДЛАГА *** НА НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ. ДОКАТО ИМА ХОРА, КОИТО СМЯТАТ ЧЕ ЦЕНАТА Е КРЕТЕРИЙ ЗА КАЧЕСТВО. СПОМНЯМ СИ КАК СМЕ МУ ПРОДАВАЛИ ТОНОВЕ ФРЕНСКИ ПРАТ.

131

Marcus

преди 13 години

Дайте производителите!

130

анонимен

преди 13 години

И сачи и кен купуват прат от птицекланицата в с. Чубра, която е на Марио Николов.Въпреки всичко казано дотук предпочитам изрезките вместо прата, защото това е някаква каша, в която има и костен мозък, а при лекуваните животни с антибиотик, то той е във мозъка.

129

Командира

преди 13 години

Само с говорене няма да стане, да се вдигнем на бунт и да линчуваме няколко собственика на такива фирми. Само от бой разбира българина.

128

клиент

преди 13 години

Тъй като някой тук спомена Тандем, мога да потвърдя,че някой от тяхните продукти са много сполучливи и на добро качество.Това е моята предпочитана марка,въпреки,че са скъпички.Но като,че ли и при тях качеството малко се влоши.