52

Анонимен

преди 13 години

Само така. Писна ми от тези кучета навсякъде... уж не хапели ама като те подгони песа докато караш колега *** обяснявай му че не хапе. Но какво прави общината с онази лудница пред блока ми? Има 7 песа който уж са кастрирани ама така нападат хора че.... и кой ще глобим тогава? Може би общината защото те са нейни.

51

Анонимен

преди 13 години

на скапана държава, кучетата и виновни

50

Анонимен

преди 13 години

трагикомедия

49

allure

преди 13 години

миналата седмица ходих в общината да си регистрирам кучето и служителката от отдел 'Екология' ми каза, че предишния ден е учствала в такава акция в Южния парк и 99% от проверените хора са били изрядни, така че може да не вярваш, ама очевидно не си прав!

48

Харизанов

преди 13 години

По време на хайките са проверени 146 стопани и техните любимци.От тях нередовни са се оказали едва 4-*** стопани------------------------------------------Преди месец Фандъкова заяви че основна причина за кучешката напаст са частните домашни кучета. Хайката се проведе - резултати незначителни (4-*** глобени).Същевременно кучешката напаст от бездомни кучета ПРОДЪЛЖАВА !Фандъкова, кога ще се размърдаш !Ти си негодна за кмет !

47

bez

преди 13 години

Mnogo ludi ima. Pinchera da e na kaishka i s namordnik he he he - nekoi tvurdyat, che choveka e misleshto sushtestvo - az tvurdya, che mnogo malko hora sa misleshti. Fandukova kopira razbrala-nedorazbrala. Horata, koito reshavat razporedbite za kuchetata(v chastnost) si niamat i haber ot kucheta. Nito poznavat nrava na kuchetata nito ... Nali ima teatur obache :) Nevejestvo

46

Анонимен

преди 13 години

Прах в очите на електората е горенапсаното от днес.бг,явно поръчка! Залагам си главата,че няма и 1% регистрирани кучета от собствениците,а за другите правила за намордници,каишки,събиране на изпражненията и разходки само на определените места да не говорим! Единствено тоягата върши работа в БГ- големи глоби и при повторно нарушение отнемане на животното,а за собственика полагане на обществено полезен труд поне 30 дни!

45

Amenhotep

преди 13 години

Поредната статия написана и пратена за публикуване от Софийска община. Само дето са пропуснали да изтъкнат, че и глутниците софийски *** също са дисциплинирани. Всичи *** са се самообезпаразитили, самокастрирали и ходят облечени с вратовръзки и наморници.

44

Глупавия

преди 13 години

33добавен от: Бау преди 28 минутидски истинско и правилно,комплименти.А селяците да мълчат и да си гледат кокошките по балконите в Люлин безю намордници.И да сикупят намордници като излизан в междублоковото,и като *** да си носят пликче

43

Анонимен

преди 13 години

Не ми губи времето бе пичДрасни в годлето: can i raise my pitbull in the apartmentи чети ако можеш

42

до 45

преди 13 години

Ти не си виждал, а аз всяка сутрин виждам. Това какво значи? Нищо нали...

41

Анонимен

преди 13 години

няма държава където да ти позволяват в апартамента да си гледаш питбул

40

анонимен

преди 13 години

стига бе, не съм видял едно куче да го разхождат с намордник, да не говорим че много редовно си извеждат кучетата и без каишка...

39

Genata

преди 13 години

3 точки с които според мен един собственик на куче трябва да се съобразява.1. Акането и пишкането не е редно да става по тротоарите. 2. От хапане до хапане има разлика но помнете, че вие сте отговорни като стане беля, не кучето.3. Знайте, че има хора които ги е страх от вашето куче и тях не ги интересува дали то си играе и дали видиш ли нямало страшно.По т1. за всичкото си живеене в сф съм видял 1 момиче да си разхожда кучето с пликче и да го ползва, а това са около 30 години!

38

Фрунзе

преди 13 години

Проблемът ще се реши не с нови и още по-крути забрани. Сегашните са достатъчно, стига да има кой да контролира и санкционира. От статията се вижда, че започва работа в тази посока. Главното е нещата да не спрат до тук.Днес 146 проверени, догодина 1460 и така се решават проблемите...Не става от раз, колкото и да ни се иска.

37

George

преди 13 години

Няма как по точно да бъде казано.

36

до 22

преди 13 години

Безплатни консултации не давам, но съм на кеф и ще ти дам жокерНе гледай КОй е бил кмет преди. Решенията в общината не се взимат еднолично от кмета. Поинтересувай се кой имаше мнозинство в общинския съвет и ще разбереш кой е бездействал мноого години

35

Анонимен

преди 13 години

Това ли е представата ти за нормална страна?!?!?!?В повечето страни няма забрана за гледане на кучета в блокове

34

ал

преди 13 години

В нея е залегнала глоба от 2000 лв. за собственик на куче, нападнало или ухапало човек. УАУ, ето това изречение е много умно, а какво правим, ако кучто убие или осакати Човек, а не само гризне и кой ще бъде глобяван при нападение от бездомни кучета?

33

ал

преди 13 години

Бау, не си прав, аз съм Софиянец, но трябва да се наложи ред с кучетата и бездомните да се изчистят от улиците!!