44

izwesten

преди 13 години

Mалко му е било на дрислйото.Койзнае какво *** е било за да го изхвърлят от полицията и как се е ежил че и той има патлак.На такива *** само бой по *** кратуни за да разберат как трябва да се отнасят с полицията,когато биват спрени на улицата.И това ми е било бивш полицай,***...

43

ДО минувач

преди 13 години

Защото още не ти е дошъл реда,,,,

42

do MM, жена

преди 13 години

Тогава си голям късметлия.Защото мен са ме спирали без причина, следваше обстоен преглед на документите, след като не намери за какво да се заяде ме накара да изсипя съдържанието на дамската чанта, опипва й подплата щото можели да нося нркотици и въобще не знам какво още щеше да измисли, ако не бях бутнала 10-те лв, останали в портмонето ми.

41

минувач

преди 13 години

Мене защо не ме бият?

40

до 43

преди 13 години

Те не питат какво си работил в миналото преди да те бият.... дано се увериш сам

39

до ММ

преди 13 години

На полицаи съм давал подкуп (на КАТ). Познавам човек бит от полицията, удариха го с гумена палка през кръста защото си беше забравил личната карта, но носеше шофьорската си книжка и взе да спори с галошите че шоф. книжка също е документ за самоличност! Отделно в Бургас имаше случай на шофьор от градския транспорт които се оказа със сцепена вежда защото попита един регулировчик какво всъщност показава.... Така че съм склонен да вярвам на човека не на доказано тъпите ченгенца...

38

Анонимен

преди 13 години

Каквото повикало - такова се обадило :))) Нали е бил ченге, биел е невинни и се е правил на мъж (що не се правят на Маджо на мъже ;)), сега обаче той яде бахура. Малко са го били :)))

37

MM

преди 13 години

P.S.На 39 години съм, карам кола 18 години. Никога не са ме били полицаи и никога не съм давал подкуп на катаджии! Не е имало за какво!!! Мисля, че ме разбрахте No 37.

36

MM

преди 13 години

Не казвам, че няма право! Той си го е купил, вероятно, когато е бил действащ полицай. Но по принцип разрешително за оръжие на граждани се издава за самоотбрана. Като "състезател по бойни спортове", очевидно, няма нужда да се защитава от улични бандитчета. Не съм бил там и не мога да взема отношение по ситуацията! Само се питам за какво му е оръжието... Аз нямам и не ми трябва!

35

селянин

преди 13 години

Когато и ако тя пристигне,Тези простаци явно смятат да крият жалбата ,така ми звучи ,когато и ако тя пристигне.Ей министъра на кой клон си седнал *** виж си тъпанарите.

34

Анонимен

преди 13 години

Защо да няма оръжие - Български гражданин е, има и разрешително...... АКо има друго занимание - галошите с фуржаки първо трябва да го докажат, а дори и да се докаже - пак нямат право да му посягат..... И какъв ти е критерия за бандюга - че имал законен пищов и е състезател по боини спортове... Ставаш за ченге, определено!

33

ММ

преди 13 години

Аз пък се питам: като е емигрант в САЩ как и защо има тук оръжие? И, ако е вярно както пише долу някой, че това момче се пуща в свободни боеве, дали пък случайно няма и друго "занимание" в свободното си време. Защото всички бандюги са все малтретирани и болни... Дали пък.... А?

32

Анонимен

преди 13 години

"В полицията не е постъпила жалба и затова тя не може да се САМОСЕЗИРА". Якооооооооооооо. В ОД на МВР Бургас направо са изтрепли рибата с това "становище". За бития е ясно - по оперативна информация ще се окаже, че е масов убиец, сутеньор и човекоядец.

31

хлора

преди 13 години

Айде бе, емигрант го раздава някъде си, ама тука с оръжие. Ще излезе от човека голям ХЪШ.

30

кочо

преди 13 години

патриоте ,то само *** там ,ДРУГО НЯМА .*** И КОМПЛЕКСАРИ,ДАЖЕ С УНИФОРМАТА СИ ЛЯГАТ В КЪЩИ

29

до 27

преди 13 години

Пирамидата може да е прогнил, но на върха на пирамидата днес са тези които вчера и оня ден са били надолу! Те не са станали некадърни или корумпирани за една нощ - цял живот са си били такива! И колегите им, дори и честните, много добре занят кои са мършите в службата, ама си траят! За това също са виновни....

28

До 11

преди 13 години

Парк Росенец е обществено място и изобщо не е длъжен да дава отет на 4 самозабравени ченгета или на теб! Все едно да те питат защо вървиш по улицата....

27

Анонимен

преди 13 години

Абе Патриот - я кажи един случай полЮцията да си е свършила работата? Кога? В Овча Купел ли? когато клаха човек до тях.... Или във Варна когато банда *** потрошиха спешното а Ушев дойде след половин час... За последните 20 години вече не броя колко пъти са ни разбивани избите.... никой не са хванали или намерили, 180 убииства неразкрити има само между 2001 и 2005та.... Вън от полицията бившите милиционери и техните възпитаници - нов бардак със стар персонал не става!

26

Патриот

преди 13 години

Спрете да плюете полицията....и там, както при всяко стадо си има ***....Когато ножа опре до вашия кокал почвате друга песен да пеете и тогава давате мило и драго полицията да си свърши работата, нали?!?!? Може и да е отнесъл някой шамар, но едва ли е било без причина.....в тъмната част, при това с оръжие...какво очаква, покана за кафе ли.....

25

bo

преди 13 години

she papkat patka pone dvama trima ot moia strana ...ili zenite im de...dano da mislim pove4e hora taka...