27

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

...за съжаление зрелите и опитни люде по татово време масажираха ушичките на бай тошо, после охраняваха мадридския крадец, тоест ползваха максимално благинките и от двамата, а сега хем голям антикумунист, хем голям анти-симеонист, хем му дадохме и на него власта да ни брули като круша един мандат

26

баби

преди 13 години

Г-н Анев не е Анев. Той е Ангелов. Навремето имаше един достоен генерал Анев, който се възпротиви на Т. Живков и беше убит. Тогава Аню продължаваше да ближе, ближе...

25

Незнаещ

преди 13 години

Като спомена Аню *** - това "***" съвременно военно звание ли е? Нещо като комодор?

24

мами

преди 13 години

Гагашев е свясно момче затова не го искат искат някой *** да сложат на този пост да го играят както си искат *** .Без бой не се дава само така Г-н Анев не отстъпвай на тези мекерета.

23

Офицер

преди 13 години

Вече виждам как Анювци оправят батаците на държавата.

22

Гошо Тъпото

преди 13 години

Като си толкоз.....малък,къде си тръгнал и ти като Мартинчо,съвети да даваш;остави зрелите и опитни люде да оправят батаците на....държавата.

21

Офицер

преди 13 години

Гошко, по време на Виденовата зима бях на 16 години. Рано ми е за пинсиониране. Мисля, че дядо Аню като човек на 68 години по ще му прилича да е пенсионер, да върти броеницата в *** махала в Хасково (откъдето е), и да тегли жицата която *** са откраднали. Тук изобщо не става дума за червени офицери а за червени пенсионери, като ХАню. Правилно си избрал този ник.

20

Съвет

преди 13 години

Аню, избрал си грешна тактика. Най-напред трябваше да предложиш Гашев, а след това Гагашев. И ако не мине номера, предложи Гагагашев.

19

Анонимен

преди 13 години

"колко дена го били-ни дума, ни вопъл, ни стон......". това е партийния секретар в лицето на комуниста аню анг......!

18

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

...на бате Бойко пожарникара когато не му е виновен комунягата Сергей му е виновен комунягата Първанов. когато и двамата не са му виновни му е виновна световната еКонумустическа криза......онзи ден вика че Първанов работи добре с правителството. днес праща Аню *** да вади кестените от огъня вместо него......само, че ние вече проглеждаме и виждаме и зад празните приказки на пожаникара...

17

учудена

преди 13 години

dnes.bg/stranata/2010/08/22/spasiteli-umorihme-se-da-vadim-horata-ot-vodata-ne-ni-slushat.97093

16

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ако имаш 25 години служба подай рапорт и се.....пенсионирай.Ще става всепо....трудно за професионалната кариера на ....талантливите червени офицери;изтървахте си....късмета,като не направихте ....пуч по време на Виденовата зима.

15

Анонимен

преди 13 години

Бай Тошо нали беше казал-тая година полупроводници догодина цели проводници.Та за какво му са на Гоце тая година разузнавачи догодина ще му трябват контраразузнавачи.

14

Спомням си

преди 13 години

И по бай Тошово време този на снимката не приличаше на Ален Делон. Но беше съвестен член на БКП. Сега е антикомунист за пример. Сигурно е разбрал, че комунистите са убили някой от дядовците му.

13

Офицер

преди 13 години

Гошко, ти самият виждаш, че Аню е шушумига по природа. Това , че си *** не означава , че не можеш да виждаш.

12

Гошо Тъпото

преди 13 години

Приветствам воения министър за неговата твърда....позиция спрямо кадроватаполитика на министерството.Свърши времето на Параванов и другите червеникукловоди,които бяха .....свикнали да цвъкат техни.....протежета по всичкиетажи на власта.Кликата около Параванов тепърва ще се опитва.....яростнос всички лостове на президенската власт в оставащото му време,да устройват свои....хора,независимо от професионалната им квалификация инивото им на.....компетентност.

11

TPE3BEH

преди 13 години

Не се дава така лесно власт, *** начело с първанов ще се държат като удавник за клонка до последния момент, но времето вече бавно но славно им изтича.

10

Претенциозен

преди 13 години

Не искам Гагашев! Искам Дим Дуков!

9

Фотограф

преди 13 години

Това на снимката е Бойко Борисов, погледнат отзад.

8

ДПС+БСП=Първанов

преди 13 години

Безбожници и предатели на Рода Български