41

Шматко

преди 13 години

Гребенаров местото му е в ЗАТВОРА .Работи против България и в интрес на съседните страни да тика туристите на там . Той е човек на ДПС и е време да си подаде оставката сесемът долен . Как още не са го ощявили месните незнам

40

биолог

преди 13 години

Разговор през оградата:-Съседе много са ти станали хубави тиквите тая година-Не са тикви а е грах-Добре де няма да спориме, чуй как хубаво църкат щурчетата-Не са щурчета, гайгерови броячи са....

39

Анонимен

преди 13 години

само хора, невежи и неграмотни, изкарали 3 по физика в средният курс, по милост СМЯТАТ ЧЕ ТАМ Е БЕЗОПСАНО! АМИ ХОДЕТЕ СИ - ПЕЧЕТЕ СИ КЪЛКИТЕ! НО ОСТАВТЕ ТЕМИТЕ ЗА ЯДРЕНА ФИЗИКА НА ХОРА, КОИТО СМЕ ТЪРКАЛИ СКАМЕЙКИТЕ НА УНИВЕРСИТЕТА 5 ГОДИНИ И НЕ СМЕ ХОДИЛИ ПО КУПОНИ ВСЯКА ВЕЧЕР! ИЛИ РАЗТВОРЕТЕ НЯКОЯ КНИЖКА - БЕЗ КАРТИНКИ ЗА ДЕЦА!!!!!!!!!

38

страшна работа

преди 13 години

Айде сега хващайте по един Гайгеров брояч и отивайте да замерите... Като видите цифрите - тогава се изказвайте компетентно:)

37

Тъй, тъй ...

преди 13 години

до: 32Ти пък от къде разбра? Трасето още не е набелязано, а ти отсече.Ако някой си прави дебела далавера ще направят завой и от 100 км. като нищо :)Освен това аз предполагам варианти.От "обичайните заподозрени" щом кампанията е подета от такова високо ниво като областен управител на първо място е енергийната мафия и кръговете около тях.

36

Анонимен

преди 13 години

Прочети точно малко автентични статии, ОТ НАПРИМЕР 1998 Г. - колега ФИЗИК!:)

35

потрес!

преди 13 години

Хмм, Сега разбрах, че там трябвало да излиза петролопровода...това поставя сериозно съмнение върху всичко. Но пак стигаме до същото - срещу определена сума в България винаги се намират "експерти", които да представят "истината" по определен начин, независимо от интереса на хората. В случая или областният управител или кметът лъже ... и в двата случая е зле!

34

Spirit

преди 13 години

Е не е точно уран 237 :) - ако беше така до 2 месеца да го няма с неговия период на полуразпад 7 дни

33

до 31

преди 13 години

С раздухването на "радиоактивния плаж" някои хора искат да го прилапат без пари, не само ти, ами и 1/3 от Бургас щеше да свети - та чак бели нощи да има, ако това беше истина!

32

Анонимен

преди 13 години

терена на газопровода не е през Врмос друже - нещо грешиш! Освен това този газопровод е по съмнителен и от нефтопровода!

31

една бургазлийка

преди 13 години

На този плаж от 20 години му викаме Радиоактивният и всяка година продължаваме да ходим там. Залива е прекрасен - тих, водата бистра, хладка, плитка - никога няма вълни. Залива е отделен от пътя с дървета и е прекрасно място за разпъване на палатка или дори за едно барбекю.Толкова пъти съм ходила там за 20 години - вадили сме миди , рапани .. ако беше толкова радиоактивен колкото го изкарват досега да съм светела като малка атомнацентрала......Интерса клати феса - ще видим какво ще направят...

30

Анонимен

преди 13 години

Какви терени там - някой от чещеите се ези там видял ли е за какво иде реч? Плажа е трагедия - от една страна военна база, от друга изхода на канализацията на Черноморец! Отзад - път, по който денонощно бучат коли! И полоса от бурени, високи колкото човешки ръст! Голяма прелест и романтика! Щото наоколо няма изобщо хотели и Черноморец е претъпкан с туристи - загубено село, пищещо се вече град!!!!!!!!!

29

Тъй, тъй ...

преди 13 години

до: 24Какви частни интереси?Ми ..... откъм кметското лоби .... на местните хотелиери.Откъм лобито на областния (разбирай тежката мафия) - да изкупят парцелите за дребни стинки и после - хоп! Отчуждаване за газопровод, оценки като за златни мини и т.н. Далаверите покрай Дунав мост 2 явно не си ги чувал. :)А вчера чух, че заговориха подгряващо за някакви законопроекти за частни плажове ... Трета възможност.....

28

потрес!

преди 13 години

Даже в момента съм почти там...няма какво да гледам...Никъде не говоря за хотели на самия Вромос. Хората, които веднага скочиха срещу поставянето на табели, бяха хотелиерите в Черноморец, защото по този начин им се отблъсквала клиентелата. Тези хора са си посторили детската градина с пясък от този плаж, доколкото разбрах, а по телевизията даваха едни дето лежаха на плажа и обяснаваха нещо в стил "аз от Враца съм дошел, тук си лежим няколко години, пък не съм умрел". Простият си е ***

27

Червената помия

преди 13 години

Бас държа, че след година -две, когато там се изгради я депутатско-мутренски хотел с всички екстри плюс малка дизелова електростанция към него, яхтено пристанище и няколко бара направо на пясъка, държавните лаборатории няма да отчетат никаккъв радиационен фон, и ще ни убеждават, че това е мястото по цялото черноморие без капка радиация, и само там е мястото за всякакъв вид морски туризам.И стига писахте глупости за гайгеровите броячи.Всичко е блъф.

26

Анонимен

преди 13 години

В залива са изхвърляни хвостови отпадъщи, наситени с Уран237, което лоъчение се отчита без капчица съмнение от всеки приличен дозиметричен уред!!!! РАДИАЦИЯ ИМА, ИМАЛО Е И ЩЕ ИМА, ТАКА ЧЕ МЕТЧЕТАТА ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ! ТОВА Е РАДИАЦИЯ, А НЕ НИМЕРА НА АДВОКАТЧЕТА - РЕЗУЛТАТИ НЕ МОГАТ ДА СЕ СКРИЯТ, ЗАЩОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДА СЕ КУПИ ЕДИН УРЕД ОТ МАГЗИНА - ИМА ГИ НА ПРИЛИЧНИ ЦЕНИ, ДА СЕ ИЗМЕРЯТ СТОЙНОСТИТЕ, ДА СЕ СРАВНЯТ С ДОПУСТИМИТЕ И ДА СЕ КАЖЕ ЯСНО!!! ТОВА Е И БЕДАТА ИМ НА КУКЕРИТЕ!!!!!!

25

Тъй, тъй ...

преди 13 години

Няма нужда да включват тежката артилерия.От лабораториите говореха за някакви милисиверти около нулата. По-малко отколкото на Орлов мост.Газопровод ще се прокарва друже тука! :)(да ме прощава Смирненски)

24

Анонимен

преди 13 години

Абе какви частни интереси може да има към плаж, който е бил вече обявен за радиоактивен? Да не мислиш, че някога ще дойде турист там вече? Веднъж като тръгне слух и всичко отива по дяволитеА до човека, дето казва, че се обезценяват имотите. Тя радиацията е на плажа, а плажът е държавна собственост и не се продава. Няма какво да обезценяват...

23

L.D.

преди 13 години

В България има АЯР и НЦРЗ. До сега не видях и не чух някой техен представител да излезе с официално становище по въпроса. Докато това не стане ще останат съмненията, че се обезценяват апетитни имоти за газопровод или просто за изкупуване.

22

mean

преди 13 години

всичко е ясно!или Д.Д. или близки на него са взели да изкарват пари от плажната ивичка!рентват плажа слагат 2 пеики и пускат промоция 1 бира и 1 кебапче сами сега на специална цена 10 лева , но явно не и се е усмихнал касмета тази година.... нищо догодина пак ще пробват.... ще платят повече пари и все ще се договорат за рентаването му и изкарването на парички от кебапчета и пеики и паркинг такса и т.н. - яко парички!а може и ДД и КГ да не са могли да си поделят песъка и КГ да са се скарали