267

Анонимен

преди 13 години

Ако бяха сринали катуните с булдозерите докато *** са вътре сега нямаше да има блокади. За следващия път да знаят :)

266

Анонимен

преди 13 години

От *** много много по-трудно може да стане свестен човек.Заради средата.Така че ако видите свестен *** - ценете го.

265

Анонимен

преди 13 години

А в Португалия никой не ни закача.Взимам си помощите редовно.Там ни е мястото.Юруш.Калдър....

264

Сахаров

преди 13 години

Нека подкрепим братята *** и в деня на депортиране затворим всички летища в България

263

Анонимен

преди 13 години

Нали все ни учат как да ги интегрираме! Нека ни покажат с тези около 10 000. Защо ще ги връщат, тъкмо и ние ще видим ромска интеграция -ха ха ха и има ли тя почва и у нас.

262

Сидхарта Джо

преди 13 години

Ний в Индиа много ръботим, не сме кат вас у България, по цел ден в нета да седим и да дращим глупусти по форумите.

261

Анонимен

преди 13 години

Хората не карат децата си да просят и простотуират за тях децата са източник на прехрана нищо повече *** са много по ниско от животните!

260

Дражко

преди 13 години

Тайното оръжие на комунистите-това са миризливите,мързеливи,за нищо не ставащи ***.Много хитър ход.Ако не се вземат спешни мерки, ще съсипят поне половин Европа.Не разрушаване на лагерите,а и як бой!Това е рецептата!

259

ddd2008

преди 13 години

Ха така сега да ги питам европейците още ли ще призовават за интеграция на тази *** - нека им се сизсипят там и да ги питам как ще се оправят с тази твар.Неможаха ли да разберат 4е тези *** за нищо не стават и само лежат на гърбана останалите - искали само място за катуни д аим се осигури - ми нали после тия катунджии трябва ид а лапат нещо ама какво ??? - нали с есещата 4е ще по4нат с кражби и други престъпления.Франсетата и Европа да не дават съвети за интерграция а да помагат.....

258

Анонимен

преди 13 години

Влезте в нета и вижте как мирише Бомбай. С месеци след посещение не можеш да се отмиришеш.Един познат беше в Индия. Като им дадат чисто нови апартаменти, първата работа на индийците, които живеели на приземния етаж била да изкъртят външните стени и да сложат пердета, на тяхно място. Така от улицата направо през пердето в къщи.Така, че какво им се чудите на ***, то си им е в кръвта.

257

Анонимен

преди 13 години

Българи ,да се организираме и да зашитим правата на ромите.Да им напишем плакатите на Френски и да ги извозим до посолството на същата в София да им се чуе гласа.Да наемем автобуси да ги извозим до Брюксел/с еднопосочни билети/ и там да се чуе за лошите французи.Да им платим личните карти на ромите/ с обикновена поръчка/ да могат да пътуват свободно по Европата и да разнасят своята древна култура/особенно в областа на криминалното интегриране/ МОЛЯ ВИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ.

256

buftara

преди 13 години

a takaaaaa, a sega da gi vidim evropejcite kak she se sprawqt s taq paplach *** deto samo na nas ni pishtqt da integrirame ....uspeh na fransetata ama da ne gi vrashtat pak tuk che i bez tova tuk veche se prenaseli s ***

255

Антрацид

преди 13 години

И найлон искам вместо стъклопакет !!!

254

Антрацид

преди 13 години

Удриии, ега я съсипат тая Европа ***. Нека секи европеец пледиращ за свобода и интеграция на престъпниците, мизерниците и замърсителите живее сред катуни, да му е рахат. Катун във всеки град и село. Пластмасови бутилки и *** на всеки ъгъл. Нека е мизерия, нека е противна воня и упадък. Мразя фино окосен райграс и теменужки, искам кал и буреняци!!!

253

out france

преди 13 години

Нека миризливите ни *** да поопънат надутите франццузойки и на тях им е ред да се почустват побалканени

252

шукар

преди 13 години

Хак им е на французите. Да видят как се живее с ***.Те да се радват, че ояе не са почнали да убиват техни полицаи.И господа французи по-толерантно. Това на какво прилича.Къде е Хелзинския комитет? Къде са Амнести интернешънъл?Няма ли там някаква организация за защита правата на гражданите на ЕС?На *** подсказвам: Протестирайте пред Френският културен център в София. Надписите на лозунгите може да са "Къде ви е културата?".Там ще привлечете внимание. Може и CNN да дойде.

251

АЛЕКС2

преди 13 години

УМИРАМ ОТ КЕФ,НЕКА ИМ ПОКАЖАТ НА ФРАНЦУЗИТЕ "РОМСКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ И ТРАДИЦИИ "-ВСИЧКОТО *** НАПРЕД КЪМ ФРАНЦИЯ,ТАМ НЕИЗЛЕДВАНИТЕ БОКЛУЧИИСКИ КОФИ СА ХИЛЯДИ...ЩЕ ИМ НАРУШАВАТ ПРАВАТА,ФРЕНСКИ ХАЙМАНИ С ХАЙМАНИ

250

Анонимен

преди 13 години

Да не ги гонят ***, че ще вземат да се върнат обратно в България!!!

249

GB

преди 13 години

Във Франция има около 15 хиляди роми от Източна Европа.Абе много капризни са тези франсета! Толкова веч една МНОГОМИЛИОННА Франция да не може да преглътне 15 хиляди ***! А питат ли ни нас как се оправяме със сто пъти поече и при това сме само 7 милиона! И само ни критикуват и поучават да сме ги приобщавали! Айде тях да ги видим, ама веднага фира дадоха! Егати френските михлюзи!

248

katla

преди 13 години

@феминистка - прав ти път како... хващай парцалките и право в катуна...@гаранция франция - мечти, мечти... никой няма нищо да им даде, само ще го съсипят, каквото и да е...@Хер Мюлер - напълно си прав във всички отношения, само един проблем има - нов Хитлер няма да има за жалост защото това би било против принципите за равенство,интеграция и блабла в европата, от тая напаст няма спасение - ще ни ги връщат тук и ние ще духаме супата и т.н и т.н