100

Rado

преди 14 години

Просто от милиционер икономист не се става.

99

Анонимен

преди 14 години

Да, никой не иска доброволно да се осигурява, защото няма вяра, че накрая ще вземе нещо....А закона съм го чел.Ако ти прибират задължителна осигурителна вноска никога няма да искаш да плащаш за същото нещо втори път.

98

sedesar

преди 14 години

За една година тия *** и навеждащите им се атакисти не остана област която докоснаха и не разсипаха. Приказката ония окрадоха всичко вече свършва. Наистина се оказаха по-зле и от станишевци които през мандата си многократно вдигнаха заплати и пенсии/500-700 таван-факт/

97

Анонимен

преди 14 години

Имало е пенсинен фонд, но солидарен и това е проблема и той е изхарчен. По презумция се обвиняват комунистите след 89г., но някъде се твърди, че изхарчен много преди това. Каква е истината - няма кой да ти каже със сигурност. Но едно е ясно, че тази система се харесва на всички правителства след 89г., че дори и на новото правителство.......

96

Rudi

преди 14 години

Такова ще е положението винаги докато ни управляват комунисти и докато на възлови места във всички области стоят само комунисти и милиционери. Наложеният таван на пенсиите, което е чиста дискриминация и го няма никъде по света не дава възможност хората да се осигуряват върху реалните си доходи и да се пълни хазната.

95

Икономист

преди 14 години

Ако има индивидуални пенсионни партиди....-------------------------------------------------------------------всъщност има индивидуални пенсионни партиди, но те са по втория и третия /доброволен/ стълб на пенсионното осигуряване - чети закона.проблема е, че няма желаещи да се осигуряват доброволно.

94

Ангелова

преди 14 години

хайде да добавим и т.н. частен сектор в образованието. Там се много, много интересно КАК се правят парички. Ама никой не го интересува. Иначе е публична тайна.

93

Анонимен

преди 14 години

Имам няколко въпроса към социалния ни министър г-н Тотю Младенов. Защо бе Тотю? Защо да се осигурявам на реалната си заплата? Какво ще спечеля от това?

92

селяннка

преди 14 години

до 90Лъгали са ,че има!!!И сега лъжат ,че има след 30 години колко пенсионери ще има и работещи ,ще има ли пенсии за мен и другите като мен?

91

Анонимен

преди 14 години

Ние сме единствената държава от бившия соц. блок, която изхарчи парите за пенсии. За това сега дори и в Македония пенсионерите взимат повече пари, отколкото нашите пенсионери. Кавито и мерки да се взимат, ако държавата не намери начин да възстанови пенсионният фонд и да направи индивидуални пенсионни партиди, както и да повиши своята социална роля нищо няма да се промени. Ако има индивидуални пенсионни партиди тогава няма да има смисъл от регулирана минимална ставка.

90

Икономист

преди 14 години

Къв пенсионен фонд са изнесли бе ? :)пенсионен фонд никога не е имало, системата е такава, нарича се солидарна - каквото се натрупа за месеца, се раздава същия месец за пенсии.аман от разбирачи, изобщо не сте наясно а пишете глупости

89

Димитър

преди 14 години

Много точно казано. Колкото повече си губя времето в България стигам до същото заключение каквото е направил "84 Анонимен":Изход терминал 1 и 2 на летище София успех!

88

селянка

преди 14 години

до 87Да да точно те го изнесаха я провери в гоогле кой го изнесе стига вече манипулации :).Аз няма да храня 3-4 *** с моите осигуровки защото тия които плащат точно това правят вземи си провери колко пари имаш в пенсионния фонд!Май няма начин как това да се случи защо ли?

87

до селянка

преди 14 години

Пенсионния фонд го изнесоха тези които сега ти плащат заплатата върху която не плащаш данъци и осигуровки.С какво си по различна от тях?

86

O DA

преди 14 години

НА 100 % СЪГЛАСЕН

85

O DA

преди 14 години

НА 100 % СЪГЛАСЕН

84

Анонимен

преди 14 години

1.Белене 2 милиарда лева за една поляна!2.Социално слаби магистрати с имоти по черноморието!3.Заменките яйце за кон!!!!!!4.Висшия съвет на БСП 100% милионери при гладуващ народ от къде дойдоха тези пари!5.ЕРП с гарантирана печалба ,ами като е гарантирана защо не са дадени на Българи бре мафиоти!6.Независими съдии никой не може да им се меси по никакъв начин те колят и бесят.Изход терминал 1 и 2 на летище София успех!

83

Анонимен

преди 14 години

За тези неща защо не попита Луканов, Виденов и Станишев, а сега ревеш тук! Защо мълча преди? Защото имаше келепир, нали? Лъжа е всичко в тази държава! Трябва всички да ходим с противогаз, защото където бръкнеш - мирише, та не се трае!

82

KU4E

преди 14 години

Тая тема е много изтъркана и стара, или ги хващайте или си ги оставете, защото обикновенния човек е най-потърпевш!

81

God

преди 14 години

Това е в сила само ако пенсионерите са по-малко от работещите! И ако *** също се осигуряват или поне не получават помощи. Иначе загиваме. Ти работиш и се осигуряваш, за да издържаш пенсионерите и *** сега. Няма гаранция, че след 30 г. ще има други балами като теб (и мен:)), които да издържат нас.