276

Анонимен

преди 13 години

Защо бе френски тиквеници. Те ще се върнат и напълнят гетата на София и Пловдив. не знаете ли че Бойко ги обича толкова много.

275

281

преди 13 години

а па само ти не разбрал още,кой плаща най-много и чий е електората,пфууууууушибан народ тия българи,брейпосле все *** им виновними кат нямате акъл и мъже,па жените ви се е..т за без пари, ше си плащате...

274

Анонимен

преди 13 години

Гоцевия електорат вика...абе не разбрахте ли, че те са електорат, на който плати повече, тоест са били електорат и на сини, и на жълти, и на червени, и на бенбени. И също така не разбрахте ли, че всичките са един дол дренки-бойковци,станишевци и тн.

273

ДАН

преди 13 години

*** са с българко ГРАЖДАНСТВО но не и с българско етническо САМОСЪЗНАНИЕ Много ясно че ще вземат помощи - КАТО ИМ ГИ ДАВАТ !!!Здрав като кон пък се наредил за помощи - ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ МОЛЯ ВИ МНОГО !!!

272

бубамаро

преди 13 години

сакън бре Не мой да пипате Гоцевия електорат,ше ви счупят ръчичките.виж че и Саркозито не смее да ги пипне и Му ги връща,че ше му требат догодина за изборите на Гоцко..

271

ДАН

преди 13 години

Единствения начин за справяне е които извършва кражби - *** , българин,турчин ,арменец ако щете и извънземен да се осъжда веднага на тежък каторжен труд на строежите на магистралите , аец ,дунав мост и т.н . Да видите тогава как за няколко години всичко ще светне и ще имат стах от закона. Публични смъртни наказания - китаиците как обесиха партииния секретар които крал пари от олимпиадата а ?Има ли за тях Хелзински комитет,а ???Стига вече с тия човешки *** права!А за задължения ???

270

Анонимен

преди 13 години

А заради такива като теб и мазния ти отбор ни мислят,че сме турци!!!

269

ДАН

преди 13 години

Какъв *** адвокат и кого да осъжда ???!!!?!?!?!?!?Като са отишли там като скитници и извършват престъпления много ясно че ще ни ги върнат тук и даже ще им излезе много по евтино отколкото да ги осъждат и да лежат във френски затвори да им ядът държавните пари!Браво на французите че си защитават държавата и сигурността на гражданите ако и да са най-големите шовинисти в Европа!

268

ДАН

преди 13 години

Ами тогава е трябвало да се интегрират още докато има някакъв контрол от комунистическия режим и не са били научени съвсем на готово да живеят - образование , работа ,здравна просвета. Как няма да са повече като *** ражда първото си дете на 13.И какво става-бабата,майката и внучката отиват заедно да раждат - здравно неосигурени естествено.За проблема сме виновни единствено ние самите.Много ясно че французите ще ги върнат - чистят ги докато са още малко За нас вече и прекалено късно

267

стефанов

преди 13 години

Ето така се прави - Бат' Бойко да взима пример... Не работиш - не получаваш помощи. Строиш незаконно - бутат ти бараката. Пречиш на обществото - гонят те. Сигурно никога няма да стигнем Европа...

266

до 271

преди 13 години

Айде наздраве и на тебе. Май само ние останахме в форума.

265

Анонимен

преди 13 години

щом черпиш...наздраВЕ!

264

До 269

преди 13 години

Айде пии една ракия от мене, аз черпя.

263

Анонимен

преди 13 години

Изнервяш ли се ВЕ?Спираш да пишеш(т.е. да ме дразниш) и да се правиш *** умен, и аз спирам!

262

До 265

преди 13 години

аВе спри се най-после и си вдигни гащите, че изпосра форума с глупавите си и заядливи коментари.

261

кака

преди 13 години

това племе и за огрев не става

260

сия

преди 13 години

пропищяли били от ***, ами ние като пищим от тях, що не ги натоварим за някъде. да си идат в родината тяхна.

259

за любопитни...

преди 13 години

Аве аз питам ли коя е ***?

258

Анонимен

преди 13 години

Ти *** ли се с нас? Французи и Италианци ги нямат за хора това ***! Ти ми викаш ние сме расисти!А и си оправи терминологията: расист-човек който мрази хора от друга раса, нацист- човек които мрази други народи и етноси! В бълагария расизъм няма, щото има само една раса индоевропейска(към която се числят ***,индийци и араби също),т.е. има малко татари в североизточна БГ, но те почти са претопени от турците.

257

До 259

преди 13 години

Абе човек ясно е, че си станал с *** нагоре, ама това си е твой проблем. Да ти кажа мене пък ме дразнят тези, които заменят Б с В например: вместо аБе, пишат аВе, стана ми интересно от кой край си, за това те питах, нищо лично.