10

Анонимен

преди 13 години

....директорът ни даваше(служителите) да си вземем разликата от каймата ,която е направила каймата от плъховете ...чиста кайма от свинско накрая на смяната.Без коментар!

9

alcant

преди 13 години

Алчността на собствениците за по-големи печалби доведоха нещата до тук.Не се съобразяват с нищо и налагат на подчинените какво да правят.Дори и да има стандарт те няма да го спазват.И сега си стоят старите БДС и рецепти, но ще печелят малко.

8

Анонимен

преди 13 години

За Янко Костов не знам,но знам как са се правили преди салами в соц. месокомбинатите.Лично познат работил там е споделял " Влизаме рано сутринта тихо,тихо без да включваме осветлението ,приближаваме се без да вдигаме какъвто и да е шум и включваме месомелачките.От миналия ден месото по месомелачките което е останало не се маха,с цел да привлече плъхове.Някъде към 5-6 кила от плъхове на машина излиза.Омесена тази кайма с другата от свинско към 1 тон не се усеща.Но в резултат на повече продукция..

7

asdasdwe

преди 13 години

то и сега има хубави лютеници както и колбаси, но са в пъти по скъпи. Тези ще се саъщите-скъпи но с БДС ще се водят, и пак ще избираме *** заради цената. Абе дейност да има :)

6

от 4

преди 13 години

А, също и солта и захарта няма да са от градината ви, но както казах- без маняшка придирчивост.

5

Анонимен

преди 13 години

Е и други сме работили в ,,Партизанин-Първомай,,нали за това седяха хора в началото на конвеера за да махат изгнилото ,малко преувеличаваш .

4

Анонимен

преди 13 години

Наистина трябва да си луд за да си купуваш лютеница от магазина. Също така кренвирши, всякакви салами, луканки. Яжте лютеница от истински домати от градината ви, от истински пипер също от там , от истински ***..пак от там,от истински кромид лук...познайте от къде?-пак от там.Само олиото няма да е от градината ви, но много придирчивост не води на добре.

3

дърт бригадир

преди 13 години

И аз така, като бяхме на бригада в Първомай, един от най-големите заводи за лютеница в БГ и направо онемях като започнахме да я правим. Носиш касетките с чушки и домати към една вана, и то нормално зеленчуци падат чат-пат. Цял ден ги газиш, накрая с една лопата, барабар с калта и помията дето станало всичко цял ден като сте го газили 100 човека отива и тя там.

2

Комунист

преди 13 години

Годината е 2010!!Никой в Българич не прави лютеница от домати,защото такива просто няма!!Лютеницата се прави от гръцко доматено пюре и десетки Е-та... П.п-през 1988 г-980 000 тина домати 2009-106 000 и 80 000 тина внос...

1

Янко Костов

преди 13 години

Ям само домашна !През 1986 бях в консервно предприятие ,,Янко Костов ,, Варна .*** с ботушите дето ходят в *** , мачкаха и товариха транспортната лента - БАКТЪН - дотук с купешка .Играчка е , ама зимата , като отвориш едно бурканче домашна - облизваш пръстите. Мислиш и за второ .