77

Росен

преди 13 години

Абсолютно съм съгласен с тебе. Такива идеи и програми има най- малко от 20 години. Е, някой да е нахранен?? НЕ! Само се прехвърлят пари и се хвърля прах в очите на баламурниците.

76

Борис

преди 13 години

Алчни подбуди скрити зад добри намерения. Само не ми казвайте ,че в Африка хората умирали от глад и видиш ли , метлата на Чичо Бил ще ги спаси. Всеки ГМО продукт си има патент и за неговото отгеждане се плащат пари....пари...пари

75

въпрос

преди 13 години

Кой го е бил Бил?

74

ок

преди 13 години

Браво Бил :)навреме се сети ;)

73

Анонимен

преди 13 години

"Смятате ли че човекът, който е реализирал Уиндоус би бил даже близо до това , което направи Бил Гейтс?"Смятам, да. Човекът и сега е милиардер от други (собствени) идеи като Епъл и Айпод.

72

Анонимен

преди 13 години

ЧИЧО БИЛ Е ГЕНИЙ

71

Анонимен

преди 13 години

ГМО ПОМИЯ ПАК

70

Кольо

преди 13 години

И ако не сте съгласни с мен, значи просто се самозалъгвате. Колкото повече чета форумите, толкова повече се отчайвам и не съм оптимист за бъдещето на България, защото в България остана само *** и 90% от нея пише и по форумите и тъй като знам как мислят мършите , предполагам ,че ще имам отговори дали точно аз не съм мършата-не не съм аз, а вие-с назадничавото и елементарно мислене!

69

Кольо

преди 13 години

И кво като открадва идеята? Смятате ли че човекът, който е реализирал Уиндоус би бил даже близо до това , което направи Бил Гейтс? Това е човек, който дава половинат си пари за благотворителност. И какви глупости говорите ГМО. Ако генното инжинерство е ГМО, значи всички видове животни и сортове растителни култури, които се ползват в момента, са ГМО, защото не са 100% натурални, а са усъвършенствани култури, чрез подбор. Българите са смешна и *** нация-по-назадничави и от турците.

68

Жо

преди 13 години

ЦИТАТ: "Уникален хранителен продукт, който ще може да замени всички други хранителни продукти". КОМЕНТАР: Само уникален *** може да си помисли за такъв продукт.

67

43

преди 13 години

Че го развива, развива го. Но бай ти Бил нищо не е измислил. Стартира с мошеничество, с брутална кражба. Гледай "Пиратите на силиконовата долина". Добър бизнесмен е, но НИЩО не е създал самия той.

66

tulski

преди 13 години

То хубаво приказвате, ама никой от вас не ще да хване мотиката и да ходи да копа. Висите във форумите и давате акъл.

65

Анонимен

преди 13 години

ти си съвременен човек, предполагам всеки ден използваш интернет пълноценно и няма да е зле да изгледаш и някой друг американски филм....

64

Анти

преди 13 години

И както каза Алтаир малко по-надолу - имаме си плодородна земя, и стига да не ни мързи да я обработваме, нема по-хубаво нещо от натуралния продукт. Хем ти е сладко, хем си доволен от труда си. Моя дядо на 85 години и до ден днешен се грижи за огромната си градина с зеленчуци и плодове, не и без наша помощ на семейството. ГМ храните да си ги предлагат на Африка, където положението е наистина трагично. Тук ще се оправим, но само да не ни мързи . По-малко сноби по кафенетата, и всичко ще е ок....

63

linker

преди 13 години

"само като прочетох фразата "генно инженерство" и ми стана ясно за кво иде реч.... пак еврейските истории, целящи масово изтребване на населението по света!!!!" Кажи ми, моля те, за какво им е на евреите да трепят, че и масово, населението на света като от него си вадят парите и нали уж всички работят за тях. Като го изтрепят кой ще работи... уф... абе хора ви въобще мислите ли като ги дрънкате тия глупости?

62

Анонимен

преди 13 години

абе баш с генномодифицирана метла едва ли ще изхранят Света... ама щом си казъл ще ти "повярваме"...

61

linker

преди 13 години

Да да, открадва го и от там насетне все краден стои. 25 години хората го купуват на стари лаври. Чул недочул, бай ти Пенчо да даде компетентно мнение. Бил Гейтс е дарил 30 милиарда за благотворителност. А сега намери колко е дарил твоя арогантен идол.

60

Анонимен

преди 13 години

НА баба Яга метлата ще бъде храната на бъдещете ли?:))))

59

Анонимен

преди 13 години

Пари от интернет imcrew/?r=501418

58

masterplan

преди 13 години

Или тарикати използващи митът за евреите.