732

Анонимен

преди 13 години

Напълно подкрепям 761 плащам си всички данъци, майка ми и баща ми са обикновени хора цял живот работили и сега получават по 150лв. пенсия. Аз едва ли ще имам техния късмет да доживея до толкова, но по лошото е че през това време все ще се намери някой, който през живота си не се е изпотил и от трибуната дадена му от народа ще нарича мен и семейството ми, и целия народ ***! НИЕ СМЕ МНОГО ХУБАВ НАРОД!

731

калина

преди 13 години

Ами "*** сме и така ще си останем по зле сме и от Сиера Леоне там поне отнасят по един куршум и патуват а тука ни мъчат с глад и мизерия

730

anonimen

преди 13 години

няма кво да се обиждате прав е човека само *** народ може да търпи това което става в нашата държава,вижда че е зле и върви кам още по зле и хора които са добре казват ами работата трагнала на добре еми как ,ти като си добре трчбва да помислиш че живеят и други хора тук не си само ти

729

Иван

преди 13 години

Какво искате от човека изразява мнение , в което всъщност има нещо вярно .

728

Риба Меч

преди 13 години

А къде в Библията Бог разреши на хората да целуват и се кланят на трупове или парчета от тях - т.нар. "мощи"? Напротив! Навсякъде се говори,че това е "нечисто"! А в Стария Завет дори Господ погреба на неизвестно място тялото на Мойсей, за да не му се кланят! Това с "мощите" е гнусотия!

727

Анонимен

преди 13 години

Nenaprazno e istorik 4oveka.istori4eski poglednato vinagi sme bili *** narod.

726

mentor

преди 13 години

Тук май само *** не са доволни !

725

Анонимен

преди 13 години

Народа е въодушевен не толкова от находката колкото от изцепените думи на Божидар Димитров "*** народ!", Ако Божидар Димитров увеличи диоптера може би ще види, че шибаното около него не е само народа.Ако Бог забрани изображения и поклонения пред тях, защо църквите са пълни с картини и рисунки ?

724

Ина

преди 13 години

Когато научих, че има такава находка, изпитах гордост, че тази земя е станала обител на този светец. Не така мислят много от българите. Те не са във възторг от нищо. Вглъбили са се в лошотията около себе си и тя им става единственото, което ги движи. Министърът има предвид, че щом се намери, макар и нещо далеч несъизмеримо с находката в Созопол, но в например Гърция, те се втурват да се хвалят, а ние - да се "плюем" и да отричаме всичко възможно! Може думата да не ви харесва, но е казана точно.

723

Honorik

преди 13 години

V Bulgaria ima mnogo dobri hora,no ima i mar6a,kakto vav vsqko stado.

722

Maraba

преди 13 години

Оставка за изкуфелия "професор"!!

721

selqnina

преди 13 години

q kat vi dumah , 4e sme "prost narod, slaba darjava" Vie ne mi vervahte i mi smeehte , videhte li sq

720

БЕЗВЕРЕЦ

преди 13 години

Единственият МИНИСТЪР, който се осмели да каже истината за народа.

719

Иван Нешев

преди 13 години

Прав е Професорът, самата реакция на извадка на част от комантара му за вестник "Дневник" /кой знае пък защо е бил записан и дали проф.Димитров е знаел това/ показва, че наистина голяма част от българите, "Не сме народ, а ***". Не можем истински на нищо да се зарадваме, само търсим под вола вода и как да подлеем вода някому. Новините, които четем и гледаме всеки ден дожказват правотата на думите му, а и анонимните коментатори в сайтовете също. А и за компенсациите от Турция също е прав!

718

Няма значение

преди 13 години

Защо? Да не би да казваш, че България трябва да се раздели на групички "***" и "нешибаняци" |-).. жал ми е за такива хора. Държавата трябва да бъде единна. Или всички или никой, разбра ли ме сега??

717

roy

преди 13 години

бих добавил и *** ...

716

Misha

преди 13 години

Човека е напълно прав! *** сме и подчертавам всички. Защото в тая държава всеки си гледа сеира, всеки иска да си почива и не му пука. Кажете ми какво за толкова години сме направили, всеки би се разгневил. Ние живеем в настоящето, но всеки гледа славното минало. Че са умирали за тая държава, а ние не можем да си помръднем и пръста в днешно време..И аз ужасно се дразня, защото пропиляхме всичко и продължава да не ни пука.. И все пак символите ми свършват така че...

715

наблюдател

преди 13 години

Такъв *** да го *** ***.

714

Angel

преди 13 години

След "кофти материал" дойде ред и на "*** народ". Виждам,че повечето тук ви харесва да бъдете "***" т.е. според тълковния речник на Б.Димитров пляскани с пръчица или брулени.Та елате при Геле да Ви "шиба" ,защото аз не допускам някой "***" да нарича майка ми и баща ми "***" след като са се трудили цял живот за тази "***" държава. Разбрах те ли "***" такива

713

Tur4in

преди 13 години

Hayde Boko e pojarnikar i s tova moje da mu obyasnim re4nika,no toya se ima za profesor(koy li go e napravil takav) .Profesor ,ministar i takav re4nik.*** bnarod cici ***.I kak nyama da e *** naroda koyto si e izbral takav ministar ??? !!!