210

шебек

преди 13 години

много е направил Доган за турците,но за определена бройка от 15-20души

209

някой

преди 13 години

Бойко не може да се сравнява с Доган. Единият е пожарникар, другият - доктор по философия....но по едно си приличат - и двамата са крадливи :) Доганчо дърпаше конците в земеделието и екологията сума ти време...Бойко - банка на жена му, зет му прави метрото...100% далавери - а ние се напиняме по форумите....що не си гледаме пашалъко :)

208

istinski tur4in

преди 13 години

Kogato Dogan be6e vav vlastta,BG izglejda6e po-demokrati4na,idvaha mnogo investicii ot zapada i Turciq,no sega BG ne izglejda tolkova demokrati4na,zatova 4ujdite investicii za edna godina sa namaleli 4-5 pati i o6te prodaljavat da namalqvat,a tova ozna4ava bezrabotica i glad...

207

А вчера ???

преди 13 години

А вчера герберчето къде се беше покрило ?!? Май Бате Бойко искаше да скатае Доган, ама видя, че много шум се вдигна по медиите и набързо изпрати депутатчето си да присъства на заседанието.

206

asi

преди 13 години

a be ,xora vie owte li ne ste proglednali ,che vsichki sa zaedno v politikata,boiko i dogan sa priateli ot 30 godini,vsichko e zirk za zamazvane ochite na xorata.vsichki sa bokluzi.

205

някой

преди 13 години

Колега, оти се напиняш??? Че му накривиш чалмата на Доганчо??? Вместо да гориш отвътре и да пишеш по форумите...излез на улицата и протестирай....така стават нещата...а сега Доган чете, какво пишем и се подсмихва ехидно...боли го резания ч.е.п.

204

се

преди 13 години

Старите хора казват ако крадеш трябва да е много за да може да си плащаш като те хванат затова само дребните риби биват осъдени ефективно.

203

някой

преди 13 години

може, може....именно защото сме България - може! Някой с пари осъден да има в последните 20 години???? А???? А Доган има мноооооого парици...вервай ми :)

202

Анонимен

преди 13 години

Доган пребира за 1 мил ев за консултанска дейност и няма закон който да го опандизи. И бах м...каква държава направиха комунитите Б-я. Държава на Галевци, Догановци и прочие. БСП трябва да бъдат съдени за геноцид към българското население и за нанасяне на сериозни материлани и нематериални щети на държавата и нейните граждани

201

се

преди 13 години

Каквото и да се случи този престъпник Доган няма да бъде осъден защото много хора лапнаха от неговите далавери ....е разбира се че той не е глупав човек и знае как да краде.

200

някой

преди 13 години

Още ли вярвате мили хора? :) Бойко иска от Доган рекет спокойствие...не схващате ли? Или върни част от откраднатото или ще те съдим :) Останете си със здраве :) :) :)

199

Анонимен

преди 13 години

СЕГА ЩЕ ПОДПРАВЯТ ДОГОВОРИТЕ ОТ МИНСТРОЙ С ДОГАН ...ЧЕ СА ОТ 1972 ГОДИНА ...ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО И ЩЕ МУ НАКРИВЯТ КРИВАКА НА ДОГАН

198

s

преди 13 години

какво е направил доган за турците в България?Нищо за обикновения човечец и много за свитата си,а и всички които живеят в България са БЪЛГАРИ.Турците са в турция,които се има за турчин границата е отворена ,а и турция не е далече.

197

Арнауд

преди 13 години

Към bukmaker: На никого няма да стане по- добре ,ако осъдят Доган.Но в България всеки трябва да знае,че за извършено престъпление ще отговаря какъвто и да е .Това е демокрация. Не може *** за дребна кражба да бъде осъден на лишаване от свобода,а Доган да не бъде съден.

196

============

преди 13 години

Да начуя накрая едно свястно мнение :)

195

Vanhorn

преди 13 години

Манипулация а ?? Като Ви взимат е така за вас ,а като взимате ,как да го наречем ?? Гадни хорица сте това от ДПС и това си е !! Ама забравихте глада и времето когато нямахте нищо !! *** и подлеци сте !!

194

istinski tur4in

преди 13 години

Ako BG ne e 4len na ES,diskriminaciqta i potapkvaneto na 4ove6kite prava 6te prodaljavat,no BG e v ES ,ima Bruksel,zatova umnata,zakonite samo za turcite li vajat v BG?

193

GULETO

преди 13 години

ABE DJYGA6VILI NEKA DOIDE DRYG TQ TAQ PARTIQ NEKA SA6ESTYVA NO LIDERA I DA E PODOBIE NA VEJDI RA6IDOV,S KONKRETNI I QSNI CELI,YMEN 4OVEK.ILI NE6O KATO XUSMENOVA, A NE KATO TOVA KRADLIVO MIKERE,DOGAN.DETO IM NABIVA V GLAVITE NA TIQ FESOVE 4E TOI RAZPREDELQ BANICATA.4E TOI E VSQ I VSIO.TOQ MI6OK NE ZNAE KOLKO PRASTA IMA NA RACETE SI.,A KOMYNISTITE OT ZATVORA GO IZKARAXA I VLASTA MY DADOXA.

192

Manchmal esse Ich,

преди 13 години

Manchmal trinke Ich;поздравления за г-н Борисов за навременната намеса, който пак ме изненада с добре замислен ход. В момент, в който човек си мисли, че е настъпили безизходица, и че идва края на света, като че ли от небето се изтърсва ангел спасител и оправя всичко. По подобие на руските режисьор-сценаристи обаче винаги присъстват неизменно повтарящи се кадри снимани от различно разстояние и ъгъл, но с подчертано емоционално-психологичско въздействие.Примери: Вземане на довиждане от любим(а), съпруг(а), войник с махане на ръка от движещо се превозно средство (най-често влак), с отронена поне една сълза. Първа среща (между непознати) или внезапна (между стари познати), при която в първия момент кадъра застива фокусиран върху единия, а след това върху другия, последвала широка усмивка с чар (алла Юрий Гагарин който между другото не е летял, а бил избран за посланик на СССР и комунизма по света и след това убит от КГБ заради говорене, но това е тема на друг коментар, а и има книга, която е написана само по-материали на съветския печат доказваща това), и накрая крепка и продължителна прегръдка между двамата. Пиша тези редове не за да критикувам г-н Борисов, а напротив. Смятах, че той има един по-добър замислен и многопластов ход, но отдалечен във времето. Въобразявах си че ще изчака да се въведат тъй наречените специализирани съдилища(от които се очаква да пипат яко и безкомпромисно) и след това да се инициира процедурата спрямо г-н Ахмед Доган, включвайки и други обвинения. Иначе браво! Народът първо извика отчяно УУУУ, създаде се напрежение, а след това в критичния момент (по подобие на боевете на Шипка) пристига решаващият отряд(човек) и спасява положението. Сега остава само да чакаме и да видим, ще има ли резултат от цялата работа.Ако няма, т.е. ако Доган се размине само с предвидената глоба от 3 000 лева, язък за цялата пара която излезна през свирката на локомотива

191

Анонимен

преди 13 години

Доган те е*е в празните ти ръце . Ходиш да ми протестираш , защото не ти плащат от 2 месеца заплата и през цялото това време Доган ти се хили тайно . Той няма желание да помага на турците , просто се преструва много добре , а пълния *** му вярва . Хахаахахахаахаххах