136

до 154

преди 13 години

Ти 'кво? само вървиш по улиците и слухтиш ли? А при мен обратното, всички се радват, че комунистите вече ги няма и има такива добри резултати във всяка сфера. Хората по улиците всички са доволни и радостни. Аз не знам ти по кои улици ходиш, сигурно на улица "Позитано" си ги чул тези недоволни "хора", тоест другари.

135

анонимен

преди 13 години

всички административни пипала на БСП /октопод /трябва да бъдат унищожени и заличени

134

Анонимен

преди 13 години

Живот и здраве пак ще дойдат избори,тогава пак ще говорим,запомни си поста!!!!По улиците само се чува недоволство и псувни,отвори си ушите другарю!!!

133

kalin

преди 13 години

okolo 30 miliarda.. 4 5 a ko e dobre :)

132

ай сиктир

преди 13 години

айде бе верно ли, ти си бил голем спец, сичко ти е ясно

131

Анонимен

преди 13 години

Няма чиновник да не е вътре в далаверките. Всички крадат. Мързи ги да гледат и мразят в червата всеки от частния бизнес. Време е да се уволни тази напаст за която само за заплати харчи по над 4-5 милиарда лева годишно

130

БСП са отрязан клон

преди 13 години

8000 чиновника не правят "над милион" другарю. Напротив, над милион се радват, че ГЕРБ разкарват такива тунеядци и готованци от сладката копанка. А това са предимно комунистически назначения, както знаем. по-скоро ще се увеличат доволните от това решение на ГЕРБ. Аз лично съм повече от доволен.

129

Азъ

преди 13 години

Много сте скучни тук. Отиван на околовръстното да изкарам някое и друго евро от турските ТИРаджии. Аре чао!

128

Анонимен

преди 13 години

До тук добре, макар и със закъснение! Следваща стъпка - държавните служители да си плащат осигуровките, след това и ченгета и военни да се пенсионират на 63, и без 20 заплатки накуп... след това и депутатските заплати на таван: 1000 лева.... После парламента с най много 10 служебни коли... не по скъпи от 30 000 лева...

127

ай сиктир

преди 13 години

умрял е някой за кирливите им 400лв!

126

Герб си режат клона

преди 13 години

Тези момчета дето правят такава антисоциална политика,като падат хиляди глави ,за да ни спасят от кризата(каквато НЯМА) жестоко ще съжаляват.Пак ще дойдат избори а тези ,които пострадаха от Герб са над милион и сигурно са гласували за тях, вече няма да гласуват със сигурност:)Чудя се с тия темпове на унищожение и приемане на налудничави закони дали ще влязат в следващия парламент?

125

Инженера^3

преди 13 години

До всички работодатели (робовладелци). Не можете да съдите всички чиновници за това, че някой е осигурил комфорта на някой от тях да пият кафе по цял ден. Не е луд този който яде зелника. Има съвестни чиновници, които работят от сутрин до вечер и вземат 400-500 лева заплата. За съжаление точно те ще бъдат съкратени. И вие сте едни строители. Намете на работа разни трошляци от селата, дето не правят разлика между гипс и цимент, то затова са ви толкова качествени сградите.

124

Pink Floyd

преди 13 години

благодаря за препоръката!аз ти препоръчвам да не се окажем само съседи в един и същи резерват също като индианците сега които са населявали хамерика предии там вождовете са пийнали малко повече огнена водица преди да ги натикат в резерватите бледоликите

123

Анонимен

преди 13 години

Крайно време беше да се направят такива съкращения. Осъзнавам, че няма да е изобщо лесно за уволнението, но е неуспорим факт, че държавната администрация е надут балон, в който работят 40% от хората, останалите просто "съществуват"...

122

Анонимен

преди 13 години

Слушайте хора, има администрация и администрация. Аз самата съм от т.нар. чиновници - държавна администрация. Наложи ми се да се разправям с общината ни за да си издиря Акт 16 и да си платя данъка. За 5 мин разговор ме боля 5 часа главата. Така ми се озвериха. Никога през 7 -те години работа в администация не съм виждала подобно отношение. А днес на същите тези *** им подадох сигнал за сметище. Щели да ми отговорят след месец, а то е СИГНАЛ на който се реагира веднага. Изумена съм!

121

личен

преди 13 години

Мисля, че само се говори за реформа.Реформата ще се случи когато държавния служител си плаща сам данъците и осигуровките , както всички ние.И когато спрем да му плащаме-13-та, 14-та и други заплати - очила, за дрехи и за какво ли още не......Тогава Дянков ще си мисли че прави реформа.

120

Калин

преди 13 години

и да ти изкарва заплатата ли.. умнице :)

119

Азъ

преди 13 години

Прочети всички коментари от началото и ще разбереш за какво пиша и какво ти пожелавам.

118

Калин

преди 13 години

може ли някой да обесни .. ей така смислово, що за реформа е тази без законодателни инициативи?какви регламенти са въвели... как се изпълняват те. Така и не става ясно кои звена са закрили.. предполага ще облекчат обществото :)колко агенции и отделчета са необходими в дадено направление на държавният сектор? Реформата не е реформа а смехория.. спестени били разходи, трици спестени.

117

BG

преди 13 години

DIANKOOV DIANKOV PLA4E6 ZA KUR6UM4E A