47

Обективен

преди 13 години

Наглостта на вътрешния министър няма граници. От ЕК го критикуват, че МВР не събира качествени доказателства, че голяма част от повдигнатите обвинения въобще не стигат до съда. И вместо да замлъкне поне да миг, той отново обвинява съда - с празно политическо говорене. Но колелото се върти - може би един ден него ще го съдят не според доказателствата, а според "очакванията на обществото".

46

Цецо борецо

преди 13 години

Този физкултурник да не си ги е докарал полицаите от чужбина.Това са ти и аз, *** и баща ти- извадка от народа.Какво очакваш да направи, да смени народа ли.Доста хора това не го разбира.Те и много други работи не разбират- примерно че разликата между необразован униформен полицай и офицер вишист е доста голяма.Като смениш един министър какво очакваш? Да се промени манталитета на цялата българо-*** нация.Вижте си жалките коментари, лишени от капка мозък и тогава плюйте другите.

45

гого

преди 13 години

Цялата система на МВР,МП ,Прокуратура и Съд бъка от братовчеди ,братовчедки бълдизи,шуранайки и любовници на шефчетата-сврад непоносима

44

Смех

преди 13 години

Смях

43

Уауууу

преди 13 години

А ако аз отстрелям някой политик по невнимание и подобни аргументи дали ще ме осъдят на пробация и 10 000 лева глоба за "кръвнина" за свобода. Дано да попадна на разбиращ ме съдия.

42

Анонимен

преди 13 години

Защо не направят служба Вътрешни разследвания, която да е подчинена на Президента, не на МВР(за да не се потулват всички случаи), да ловят корумпираните и неможещи и незнаещи полицаи, да рзследват насилието и некомпетенсонста им? Да видиме дали точно съда е виновен, или някой друг. За провинилите се-Военен Съд, не потулване на случая и "дисциплинарно уволнение".

41

С коста под моста

преди 13 години

А сега по какво съдят, господин Коста?Аз мисля,л че по интереси, само че техни ;)А така или иначе съдията съди по вътрешно убеждение, закона сам по себе си е неприложим.

40

хо хо

преди 13 години

Този физкултурник защо не си погледне собственото министерство - полицаите са неподготвени, алчни, нагли, прости и още и още. ... Ако са си на местата няма да има всеки ден безумни катастрофи, битови престъпления и други подобни. Просто няма контрол . И Цуци, вместо да се вгледа в собствената си къщичка, се изкзва за съда - абе човече с образование от ВИФ не може да говориш за хора, завършили право, дори и в Бургас или Благоевград. Този просто е даскал по физическо - не може да надскочи себе си!

39

селянин

преди 13 години

Този беше от школата за наркомани и охраняващ сутеньорите в нощтните заведения.Оперативен събиращ информация по икономическото направелние и дегустатор по наркотиците.

38

9 годишен

преди 13 години

Ами като застреляха 16 годишната Елеонора, от коя школа са били ? Явно не от `стрелящата по гъбари` , а от някоя съседна ...

37

Анонимен

преди 13 години

Браво! Много точно изявление!

36

селянин

преди 13 години

Защо не са били за гъби , а са били по работа -лов и отстрелване на гъбари.Плюс това са си признали ,че така са били обучавани в школата за полицаи като видят гъбар да го застрелят ,за да не разбере ,че са полицаи на лов.

35

Арогантен

преди 13 години

Ти сериозно ли го написа това ? Че вярваш на този *** ? А ако случайно *** те цапардоса с лопата пред очите на подчинените му, пак ли ще му вярваш ? Проссто ми е любопитно докъде може да стигне мазохизма в човек.

34

Цвъ.Цвъ.

преди 13 години

Приеми искренните ми съчувствия ... ти си знаеш какво ти е ...

33

джиджи

преди 13 години

Да пич , АЗ му вярвам .... кофти ли ти става.

32

Анонимен

преди 13 години

А защо полицаите, които убиха гъбаря получиха като наказание само глоба от 700 лева ?

31

Анонимен

преди 13 години

защо защитавате съдиите ... те раздават на *** присъди от по 1-2 години условно...

30

Свиреп

преди 13 години

Три дена и три нощи мога да ви пиша какъв огромен проблем за държавана ни е сегашната полиция. Страшното е, че български полицай е станало нарицателно за принципно ***, неграмотен, мързелив и склонен към престъпност човек. Т.е. българския полицай се различава от *** само по униформата. По неприятното е, че дори някак с магическа пръчка да сменим цялата сбирщина в МВР, пак ще минат години преди обществото да им повярва ...

29

селянин

преди 13 години

Точно така е ходят когато имат насрочени дела , вземат си докладите и бачкат по домовете си ,защото нямат уславия за работа.И осъществяват правомощия според конституцията , а не според желанието на министри и тем подобни ашлаци ,които само крещят ,че нещо не е наред.Така е прав си.За корупцията и там има *** *** такива назначени със съдействието на Красьовци и други червени ***.

28

Цвъ.Цвъ.

преди 13 години

Сега съдиите му виновни, после сигурно синоптиците ... чудя се, наистина ли има някой който му вярва на този ?