255

Към 267

преди 14 години

Само Младенов ли чака какво "ще му спуснат" като заповед от едно посолство?Ами оня ибрик Аню?

254

Анонимен

преди 14 години

Ти си чисто и просто един Gypsy Turk Domus, а пък ние в Европа турски *** не искаме, стойте си в Азия при кюрдите!

253

Анонимен

преди 14 години

Този потурнак и турски *** Младенов май се грижи да си осигури турско удоволствие!

252

пп

преди 14 години

Лъжепатриотите от Атака,пак правят показни акции без никакъв смисъл.Когато трябва да се действа по същество,те се крият в миши дупки.Отказаха да подкрепят референдума срещу членството на Турция в ЕС.Никаква полза няма от тях.Добре.че скоро ще слязат от политическата сцена.

251

tulski

преди 14 години

Най - важните въпроси от анкетата са били:1. Желаете ли отцепване на части от българската територия и присъединяване към майката - родина Турция ?2.Желаете ли официален език в България да бъде турски ?3. Да бъде ли премахната светската държава и въведени законите на Шериата ?Фесовете и *** отговорили еднозначно.Министър Младенов вероятно ще предложи и референдум по тези въпроси.

250

Мустафа Манафов

преди 14 години

Ти не си никакъв турчин. Иска ти се, но не ставаш за турчин. Ти си ***.

249

Анонимен

преди 14 години

alooo moderator4etata 6to ne cenzurirahte i DPSara s negovite provokacii , i viq qvno ste ot kontingenta

248

Анонимен

преди 14 години

Отдавна беше време Сидеров да вземе отношение по външната политика, особено след изказването на ген. Анев, че още не сме преговаряли за участие на България в ПРО. Този комунистически изтърсак Младенов няма собствено мнение по нито един въпрос и чака някой от вън да му нареди какво да прави.

247

реалист

преди 14 години

Щом във Вардарско претендират че са "Антични-македонци" защо аз да не мога да претендирам че съм античен ТРАК и Орфей ми е пра-пра-пра дядо, имам всички основания... :))0

246

реалист

преди 14 години

Добре по на братята македонци да е ОК. Аз пък не съм българин а съм Тракиец защото живея в Тракия.И претендирам за идентитет и държава нека и другите географски области в БГ да направят същото така ще има ме още няколко държави на Балканите - Тракия,Мизия,Шопия населена със Тракийци мизийци и шопи.. ;))За да стане калъбалъка още по-голям останалите държави по-света да вземат нашия пример :)))

245

DPS

преди 14 години

Тогава ще се наложи ДПС да оправя още повече досърбяни националистки ;-) Не мисля , че в сред БГ националистите има истински жени, всички се правите смели и герои само по форумите, само ако знаете колко ни е страх от вас...хахахаха , меки китки - това сте вие

244

Един Българин

преди 14 години

С какво помогна ДПС на обикновения гражданин? Ограби го, зароби го, друго не се сещам . . . Дори и най-слабо образованите го разбраха. Вие може би сте представител на политическото ръководство, но представете си че сте тютюнопроизводител и сте били току-що излъган от нихат преди година... Дали ще продължите да им се връзвате?

243

БГ-Наци

преди 14 години

Искам по скоро ДПС да дойдат на власт , щот за всичко в природата има баланас.Като баланс на дпс-арите ще се появят още много националистични организации . Пръв ще се запиша , ако не аз ще създам такава :)

242

Един Българин

преди 14 години

По темата трябва да сме дипломатични,но дори и при най-малкия намек за удар срещу нашето население трябва да се вземем в ръце и да не позволяваме да го тормозят. Въпросите, които се разпространяват са тормоз според мен. Живяли сме в мир и трябва да продължаваме да го правим. Хората нямат ползи от "големите" политики - само вреди. Сърбия в момента включва български земи и е добре да не ги делим с граница. Не бива да забравяме хората в Пирот,Ниш, Босилеград, Цариброд и много други.

241

DPS

преди 14 години

Сайдера много го досърбя и иска да бъде почесан от ДПС затова вдига толкова шум за нищо...Още малко остава и ДПС ще се върне победоносно във властта, да му мислят тия от Атака.

240

:))))

преди 14 години

Много интересна история, ако отидеш в МАНУ (Македонския БАН) със сигурност ще станеш професор за 2-3 месец. Освен това ще бъдеш чест и желан гост в редица предавания. За година ще станеш пръв македон и ще се радваш на македноидска любов. Фенки ще падат в краката ти, бабички ще те отрупват с карамфили, младеже ще се натискат да се здрависат в теб. Абе въобще що не одиш в МАНУ ??? :))))))

239

Един Българин

преди 14 години

И още нещо много важно. Т.нар. "гърци" са толкова сребролюбиви че на мига забравили че са гърци, когато разбрали че в новата държава на Аспарух данъците са многократно по-ниски в сравнение с тези във Византия и на драго сърце се присъединявали към България. Първо е добре да прочетеш преди да се изказваш. Широко разпространена черта за нашата народност между дрогото :) На теб и останалите "македонци" оставям изводите. Да може би е имало някога Илири и Вавилон,но днес няма и помен и от двете.

238

Един Българин

преди 14 години

Кара Ибрахимов, много си се отвял . . . македонци в Одрин :) Може би се опитваш да кажеш че днешните т.нар. македонци са потомци на Филип и Александър и говорят и пишат на български...Логичният въпрос е защо? Защото Александър не е имал писменост, а не са искали да пишат на Гръцки или може би защото са потомци на славяни,живяли от край време по онези земи,ограбвани и насилвани от Византия във всичкото време, в което са били част от нея? :)

237

Анонимен

преди 14 години

....ордите и пълчищата на тюркоосманците с техните специфични "цивилизационни" особености...които карат дори гордите византиици да търсят помощ от доскорошните си наи големи врагове ,българите.за съжаление феодално разделените бълг.владетели не са оценили правилно опустошението което предстои за дълги,дълги години..

236

Анонимен

преди 14 години

за никои освен за историци като караибрахимбашибозукпишманпехливан не е таина че събитията които описва--воини,нашествия,грабежи,изселвания и пр са били начин на живот в тези времена.византия да не би да е създадена с други средства?но има нещо твърде съществено--западните империи от това време и малко по късно,византия,държавата на бълг.владетели-иванасен,симеон и пр са били близки по своите цивизационни,културни,религиозни,етнически и пр.признаци и постижения.докато не се появяват ордите....