93

Лаик

преди 13 години

Както се казва в един от лозунгите на известно хумористично предаване сайдисан г...з запек нема, та и Станишев така, няма спиране със смешките. Нали в него беше властта, преди има-няма година, къде бяха разследванията за далаверите на Крадлив Дедо и Костов тогава? Нали беше в джаза, защо не разтрогна приватизационните договори с неизпълнени ангажиманти? Защо не разгледа въпроса за имотите на Интендантството и защо по дяволите гадните империалисти спряха европарите точно за неговото правителство?

92

МоРсКи

преди 13 години

И да ги плюем и да не .... и 2 мата неможе да се отрече колко много са крали. Но няма какво да ги мислим. Те са наред но ние ...... не :(

91

Петков

преди 13 години

Аааа, май че има един. Май Слави.Триф. още си не е легнал.

90

Петков

преди 13 години

Алооо, Позитано 20 вие нощна смяна нямате ли бре? Нещо много драстично намаляха минусите за Котов!

89

Анонимен

преди 13 години

И сега назначават корумпирани лица - като този Анастас Анастасов! Лъчезар Иванов се оказа доста по-добър от него!

88

МоРсКи

преди 13 години

:)

87

Историк

преди 13 години

Това момче се е чалдисало въобще ! Дори мъжки и достойно не може да се държи. Виновна му била секретарката !!! Гнусно ,но по комунистически ! Мафията е еимала държава ..това е !! Самият министър председател е предоставял услуги ..кой е разработван. Тревожи ме друго ..секретната информация за НАТО. Да играем ли на "познай ...къде е забравен доклада". Вероятно и на Нато не е стигала фантазията за такива неща. Жалко за страната !!

86

Анонимен

преди 13 години

Възможно е възможно е,питай баща ти едно време как са назначавали по партийна роднинска линия и как назначаваха до преди 1-2 години.....Пернишкият цар Гоце все още държи големците от всичките пернишки села на заплата в Дондуков 2....БКП никога не си е ходило скъпи ми сънародници...

85

offline

преди 13 години

обикновено целите на комунистическата *** винаги били и са: подривна дейност, смут в обществото, разклащане на основите на една държава, унищожаване на културните ценности и интелигенцията и като следствие от това тотално срутване на държавата.... винаги и навсякъде тези изчадия действат като термити - след тях само трески остават... никаква пощада не трябва да има за тях и тяхното семе! бой и затвор, изолация на тази чума докато и последния не си отиде!! майка им ***!

84

Анонимен

преди 13 години

Kostov-velik politik. Samo maloumnite(koito v Bg sa mnozinstvo) si povtarqt prostotiite za privatiziraneto....

83

Анонимен

преди 13 години

Костов е бог!Всички,които го ненавиждат са *** ***!Ще влезне в затвора...ще влезне,ама на вас в дирниците!Костов е интелигентен,смел и честнен!Това не се оспорва,то е факт!Костов е единственият мъж,в цялото езеро от ***!А,вие ги лижете тея ***-Станишев,Първанов,Борисов,Сидеров и тнт!

82

Иво

преди 13 години

Костов е личност! , за разлика от хора като Станишев.

81

Анонимен

преди 13 години

kostov e...tzarya

80

Иванчо

преди 13 години

Нормално! Всичките *** (не комунисти), които ни управляваха са бандитска ***. Гоце ги събра с други две сродни бандитски дружини - на царя и на Доган. Резултатът е налице - най-бедната държава в Европейския съюз.

79

Анонимен

преди 13 години

СерГЕЙ като един истински кумонист знае само да плюе и никога да не отговаря на конкретни въпроси,типиче ход за един истински измамник да се опита да отклони вниманието от себе си.....жалка работа,много жалка,вече да ви кажа нямам и желание да вкарват серГейчо в затвора,по-добре да се мъчи навън под своя тотален и жалък провал....

78

Син

преди 13 години

Когато кажеш "Костов", червените *** напълват гащите. Единственият политик, които им взе страха и още е в кошмарите им. Сегашните девствени закачки с Бойко са нищо в сравнение с омразата на червените кхмери към Костов.Ако бяхте оставили Костов още 4 години, ДС мафията щеше да е в историята. Вие предпочетохте Цар Плъх и си го получихте :)

77

lambo

преди 13 години

Докато медиите на Доган вдигат пушилка около загубените папки,продължава гробното мълчание за милиардите окрадени еврофондове от същия ДоганВ трите министерства на Доган - Земеделското, Екологията и Бедствията бяха съсредоточени над 85% от всички еврофондове. Къде изчезнаха парите ?!Къде се покриха Етем, Чакъров, 2-та земеделски министри от ДПС ?!Някой знае ли дали са живи ?С какви пари сега Доган изкупи всички медии ?!

76

идиот

преди 13 години

Кражбите на комунистите: "През юли 1992 г. главният прокурор Иван Татарчев повдига обвинения срещу 22-*** членове на Министерския съвет за присвояване на огромни суми, сред които и Димитър Станишев. Той е обвинен, че лично е присвоил над 21 милиона щатски долара." източник Уикипедия

75

Да,но

преди 13 години

АПростака Костов, какво ще каже за изчезналите секретни материали при него?

74

До НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

НАБЛЮДАТЕЛ, Да ти имам наблюдателницата :)