34

mind twist

преди 13 години

В какво ги инвестираш парите?

33

Футболист

преди 13 години

Тази новина заслужава 100 вувузели!!!

32

Dan

преди 13 години

И понеже не ми стигна място...Ще обасни ли как са построени пирамидите? Ще отговори ли категорично на въпроса има ли Бог(аз за себе си имам отговор)? Ще направи ли пътешествията във времето възможни? Ще предотврати ли евентуалена ядрена война? Ще предотврати ли глобалното затопляне? Ще пребори ли рака и другите нелечими болести? Въобще какво се очаква - ако е разгадаване на произхода на вселената-ние и в момента имаме няколко версии и всеки се придържа и ДОКАЗВА тази която смята за вярна ...

31

Dan до Томов mind tw

преди 13 години

Моите уважения, но аз като не разбирам нещо си го признавам, и съм съгласен със всичките Ви доводи и примери,но.....така и не ми отговорихте на въпроса, може би защото и Вие както и аз сме като съвременниците на Нютон и Фарадей които не знаят какво точно да очакват, от откритието , само че аз не го превъзнасям и си признавам , че не знам-апропо както и Вие.Въпроса е ***- Какво следва като се открие или не се открие Хигс бозона? Истината е,че и Вие не знаете както и аз, ще обясни ли пирамидите?

30

селянин

преди 13 години

В момента теоретичната физика е в тотален застой и учените залудо правят експерименти, та дано от опитите да се роди някаква нова теория. И аз искам да доживея нова революция в разбирането на света, обаче гении рядко се раждат. Бих казал през няколко века.

29

Чачо

преди 13 години

Нямам рак, бе, пари имам. Не можеш ли да четеш?Един виц от мен, като пояснение.Един американски турист отишъл в Йерусалим и на една от улиците видял една огромна концертна зала, която се наричала "Ман".- О, имате зала, наречена на Томас Ман? - въодушевен се обърнал към евреина - преводач. Браво!-а, не е кръстена на Томас Ман а на Джон Ман. - отвърнал екскурзовода.- а той какво е написал? - поинтересувал се американеца.- чек. - отговорил кратко преводача.

28

Скъли

преди 13 години

по дяволите !!! Мълдър беше прав....

27

mind twist

преди 13 години

Чачо, направи лекарство срещу рак и си купи очила с които можеш да видиш егоцентристкото си съществуване.

26

mind twist

преди 13 години

чети физика. Физиците се опитват да открият нещо, което смятат че ще им обяснипроизхода на вселената и така нататък. Всъщност науката в полууляния си вид и чисто теоречтичния, се опитва да обясни нещата само от ролята на абсолюта, което е противоречиво и са един вид днешната средновековна църква. Такава е модата. Надявам се да доживея до постмодернитичните времена на по-духовен живот.

25

Томов

преди 13 години

Дан,така са питали такива като теб Нютон на времето, за какво ни е да знаем за движението на небесните тела и за гравитацията? За какво ни е да знаем законите на оптиката? А по-късно, за какво ни е това електричество?Когато Фарадей открил втъзка между магнетизма и електричеството, го попитали какви ползи ще ни донесе това. Той казал че не знае, но теорията има потенциала на новородено. Днес само яде и спи и изисква грижи, но утре ще порастне и ще стане пълноценен човек.

24

GravityNotAlwaysWins

преди 13 години

А аз искам да разбера прелива ли гравитацията в единадесет измерения.Srsly... ако открият хигс бозона - означава много за теорията на струните.

23

Чачо

преди 13 години

Тия пък... аз имам божествена частица. нарича се "ПАРИ". С тях мога да направя каквото си поискам.

22

Желев

преди 13 години

Господин Венков, Вчера *** пребиха човек.Преди два часа,аз самият пострадах от ***.Живота ни е като под робство.И какво искате ? Да скърбя за Илия Павлов,Кюлев или за Луканов.А тия частици знаете ли колко касаят обикновения българин.Те не ни хранят.А те така или иначе,няма да разберат как е ,,зачената,,Вселената.А и да се разбере ....Как сте с чувството за хумор ?

21

Dan

преди 13 години

Аз си имам мнение за колайдера, независимо къде е, мисля ,че е опасен с тези мощни елетромагнитни полета, но си признавам , че съм лаик.И не, че съм против прогреса напротив искам , да мога да се "телепортирам" след работа веднага на чаша студена бира в Прага да речем, (предполага се че първо ще съм обиколил 7-те чудеса на света...и няколко снимачни площадки на порно), но какво като си отговорят как е станал големия взрив?Някой от компетентните да ми обясни ...нова вселена ли ще си правиме ...?

20

Венков

преди 13 години

г-н Желев,.................отказвам да приема, че е възможно едно човешко същество, което може да чете и пише, да е толкова ограничено, да не казвам нещо друго ....

19

Желев

преди 13 години

Като чистех мазето намерих няколко от тия Хикс бозони,ама от къде да знам,че им трябват. Светът душа бере,те се чудят с какви глупости да се занимават.

18

Коментатор

преди 13 години

Няма частици без маса,

17

Анонимен

преди 13 години

Тия пак са се объркали.По време на Големия взрив са се появили не елементарните частици бозони, а "македони", които са градивната основа на Вселената. :)

16

mind twist

преди 13 години

Физика, като не си чел не плюй, че си издаваш примитивната натура. Слушай си чалгата за "бизоните" ги остави на умните.

15

mind twist

преди 13 години

Според мен Американците просто си рекламират колайдера, конкуренцията ги изяжда.