206

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Не, бронхитът както и шарката са отминали отдавна! По-скоро ме тревожи това "изпускане" на нервите. Все пак си младо момче на 25, не е нормално да се държиш по такъв истеричен начин, сипейки обиди. Вече ти обърнах внимание на тази "особеност", вземи си мерки, ако на 25 си с такава истерия, то на 35 на какво ще си заприличал?

205

Калин

преди 13 години

мм .. имах тежък бронхит от запрашавене като дете.. в болницата лепнах и шарка това фатално ли е .. докторе?:)

204

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Супер, значи съм с около 4 години по-голяма от теб. Не е зле да слушаш кака си:) Да, дано да си останеш на ниво психически гранични състояния. Тонзилектомия не ти ли е еправена? Нашият периметър е широк, от пункции на синусите, тимпанопластики, слюнчени жлези, отомикрохирургия та чак то лорингоектомии на болни от рак на ларинска правим. Рано или късно може да ми дойдеш! А пък да не говоря за отити, синути, ринити, ралингити и т.н., които основно млади хора ги правят!

203

Калин

преди 13 години

няма да ме лекуваш скоро .. не се и надявай.. в средата на 20-те години съм.. но за разлика от тебе която си уж млада.. не съм сдал багажа психично физиологично .. и силно се съмнявам да не си вкарана порочно в медицинският..много силно.. опитваш се да докажеш знание.. пред интернет аудитория.. драпаш ли драпаш....толкова ли си пропаднала!

202

з

преди 13 години

снс

201

Калин

преди 13 години

така е ще те позная.. комунистките ги разпознавам.. нагли са!ти толкова ли си уверена в себе си .. не си полубожество мило момиче.. не се имай за свой собствен бог.. не лекувай!

200

Калин

преди 13 години

хехе испанците взеха ли купата ... ако е така отново калинчо прав хахах

199

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Кога съм заплашвала Калин, че ще му го върна като съм медицинско лице? Извинете, но Вие от някаква форма на афазия ли страдате? Не разбрахте ли поста ми? Как ще разбера дали оперирам Калин, по-вероятно е той да ме познае или осъмни, че съм аз, защото все още съм млада лекарка оториноларинголог с лекичък акцент, тогава ще ми благодари за добре свършената работа и ще съжалява, че ме е обиждал. Ето защо го написах, ако забелязвате следя непрекъснато психико-физиологичният ми статус.

198

Калин

преди 13 години

ограничи работохолизма и интелекта си .. до заниманията ти с реставрация на бригадирското движение .. работи с материал, не с хора.

197

za 207

преди 13 години

значи е навътре в нещата и е прав....

196

Анонимен

преди 13 години

ЧЕСТИТО ИСПАНИЯ!!!!!!!!!тОЗИ ОТБОР НА ХОЛАНДИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЯТ НИКОГА ВЕЧЕ НА СВЕТОВНО И НА ЕВРОПЕЙСКО, ЗАЩОТО НЕ ИГРАЯТ ФУТБОЛ, А НЕЩО ПОДОБНО НА КЕЧ.

195

nqkoi si

преди 13 години

Момче, вземи си изпии хапчетата, щото говориш глупости ;)

194

Калин

преди 13 години

сподели на хората .. а те могът и да проверят.. сподели за вълненията си под поста с лика на анна чатпан онзи ден.. вълнения със сексуален подтекст..сподели на хората , сраммно няма.. срамно е да го прикриваш.. срам пред същноста си .. как лекуваш другите, като не си наясно със самата себе си.

193

Дочев

преди 13 години

Това не са измислици. Човек има право на висок жизнен стандарт и който му отнема това право трябва да се неутрализира. Така както беше неутрализиран Ирак защото се опитваше да спекулира с петрола, така ще бъдат неутрализирани Русия и Иран и тогава ще имаме достъпна енергия и висок стандарт и нашите права ще бъдат защитени, а живота на децата ни осигурен.

192

зограф

преди 13 години

Буковски е куку, психопат,живее в Израел - евреин и агент на ЦРУ. За какъв дисидент гооворим?

191

Калин

преди 13 години

може ли да се изразяваш така .. .. ти съзнаваш ли изобщо за емоционалното разтройство на което си податлива? а си тръгнала на мен диагнози да поставяш.. смисляш ли съзнателно изобщо в час ли си със себе си?

190

Анонимен

преди 13 години

Американците са гадни ***....Центъра е повикал шпионите обратно, а те вместо да се върнат, са се предали....американците вместо да им дадат убежище ги върнаха ....сега Сибир ще е най-малкото което ги чака.:(((

189

nqkoi si

преди 13 години

Хахаха... Ей заблудения, всяка голяма държава с империалистически интереси е такава, не само Русия, а и САЩ и всички бивши велики сили биха били, ако имаха поле за действие, но то е заето изцяло от тея две държави. Междудругото поздрави за тея, които бяха за Испания. Лично аз бях за Холандия, но уви това е футбола, все някой трябва да бъде губещ...

188

Анонимен

преди 13 години

По добре цианкалии, отколкото да ч* рускиня !

187

Анонимен

преди 13 години

остави другото .. само рускиня може да те заплашва, че като медицинско лице, ще ти го върне тъпкано ! Луда, ненормална история. Такова хванеш ли го .. бой и е* бой и .. бой, че *е награда май!